Bizim şanssızlığımız telefon olayının hiç olmaması.Tek bağlantımız mektup.Bende mektup kağıdı ve zarf koydum.Hatta oğlumada aynısını aldım.Birbirlerine aynı kağıtlarla yazsınlar diye.Ama pul için acaba ayıp mı olur dedim kendi kendime. Bu sefer koyacağım,bakalım değişen bir şey olacak mı.İnşallah sorun yalnızca odurda kısa zamanda çözeriz.a.s.Canım benim herhalde öğretmenlerindende çekiniyorlar<mektup yollayacağım para verirmisin?>diyemezler ki.En iyisi biz mektup yollamaları için gerekli malzemeleri koyalım.Nerden bu kanıya vardım biliyormusunuz?Bir kez mektup yollayacağım dedi bekledik gelmedi,o zaman derslerim vardı yollayamadım dedi.Telefonda mektubun gelmedi deyince bunu söyledi ve pazartesi yollayacağım dedi.Mektubunun gelmesi gerekiyordu,aradı ve <herşey hazırdı,mektup ve fotoğraflar,ama para bulamadığım için mektubu yollayamadım,özür dilerim> dedi.Bizim kardeşimiz 11 yaşında ve 8.sınıf öğrencisi kısaca durumunu bana anlattı.Daha öncede zor durumunda telefonla aramıştı,sorununu öğretmenleriyle görüşerek çözmüştük.Yani aramızda bağ oluştu.Bu yüzden diyorum ki mektuplarını yollamaları için gereken kağıt,kalem,zarf ve pulları koyalım.Yakında durumlarını ve sıkıntılarını paylaşacaklardır.Biz yarın kardeşimizle telefonla görüşeceğiz.Sevgilerimle,iyi geceler.a.s.
merhaba bizde ailemle bi kardeş edinmek istiyoruz bende üniversite öğrencisi olduğum için arkadaşlarımıda buna teşvik edebilirim beni bu konuda yönlendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
teşşekkür ederim inceledim hepsini kardeşimi bulmak için sabırsızlanıyorm :))[/QUOTE
Günaydın genç arkadaşım asıl ben sana ve arkadaşlarına teşekkür ederim.Sizleri
yanımda görmek beni çok mutlu etti.Burdan yazışmaya devam.bakalım nerden seçeceksin.Bizimki Bingöl-Adaklı ..Herşey gönlünce olsun,Sevgiler yolluyorum.a.s.
ilk mektup geldi havadan sudan bir mektup hiç bir ihtiyacım yok diye ayrıca belirtmiş ben kendime bir kardeş daha edineyim bari
ilk mektup geldi havadan sudan bir mektup hiç bir ihtiyacım yok diye ayrıca belirtmiş ben kendime bir kardeş daha edineyim bari
İlk sayfadaki linke tıklarsan,orda tüm açıklamaları bulabilirsin.Sevgiler.a.s.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama yardımcı olursanız bir kardeşte ben oğluma istiyorum.imkanlarım yettiğince elimden geleni yaparım.emekleriniz için teşekkürler.bilgilendiriseniz sevirim...a.s.
kardesinisec kampanyasına ben de katılmıstım yani bir kardes secmistim, Agri'dan, mektup yazdim cevap geldi ve sonra koli gonderdim ancak koli bana geri geldi, adresi kardesinisec.com dan almistim ama yetersiz gelmis adres, ogretmeni olarak gecen kisinin mail adresi vardi, mail attim adresi sormak icin, bilmiyorum falan diye bi cevap geldi...
Siz telefon numarasini nerden aliyorsunuz? Sitede yazan adres kargı teslimi icin eksikmis, nasil ulastirabildiniz. Ben cidden cok uzuldum kargo geri dondugunde, napicam ben?
yazdım ya ogretmenibilmiyorum falan dedi, ilgilenmedi
baska bir ogrenci seciyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?