Kardeşini seç...

Bizim şanssızlığımız telefon olayının hiç olmaması.Tek bağlantımız mektup.Bende mektup kağıdı ve zarf koydum.Hatta oğlumada aynısını aldım.Birbirlerine aynı kağıtlarla yazsınlar diye.Ama pul için acaba ayıp mı olur dedim kendi kendime. Bu sefer koyacağım,bakalım değişen bir şey olacak mı.İnşallah sorun yalnızca odurda kısa zamanda çözeriz.a.s.

20.01.2008 - 23:32 - Şu ana kadar 67287 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1378 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 68.

merhaba bizde ailemle bi kardeş edinmek istiyoruz bende üniversite öğrencisi olduğum için arkadaşlarımıda buna teşvik edebilirim beni bu konuda yönlendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

merhaba bizde ailemle bi kardeş edinmek istiyoruz bende üniversite öğrencisi olduğum için arkadaşlarımıda buna teşvik edebilirim beni bu konuda yönlendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Sabah sitede bakım çalışması olduğundan yazdığım iletiyi yollayamadım,şu an sorun giderilmiş.Yapacağın katkılara şimdiden teşekkürler.linkten kardeşini seçtikten sonra öğretmeniyle konuşup bilgi alıyor ve mektup yazıyorsun.Yalnız bir önerim olacak mektubu yollarken sana mektup yazabilmesi için gereken kağıt,kendi adresini yazmış olduğun pullu zarf koyarsan iyi olur,çünkü mektup yollamaları için para bulamayabiliyorlar.Para yollamak kesinlikle yasak.Kardeşini seçtikten sonra burda gelişmeleri paylaşırız.Sana ve kardeş seçecek tüm arkadaşlarına vede Bursa'ya selam ve sevgiler.Yüreğinden sevgi eksik olmasın.Herşey gönlünce olsun.

http://www.kardesinisec.com/

21.01.2008 - 12:59 - Şu ana kadar 67301 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1405 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 18.

teşşekkür ederim inceledim hepsini kardeşimi bulmak için sabırsızlanıyorm :))

ilk mektup geldi havadan sudan bir mektup hiç bir ihtiyacım yok diye ayrıca belirtmiş ben kendime bir kardeş daha edineyim bari

Çocuklar ihtiyaçlarını söylemeye çekiniyorlar.Öğretmeniyle konuşup bilgi alsan daha iyi olur.Üzülme daha yolun başındayız,zamanla alışacaktır,iyi gecelera.s.

24.01.2008 - 00:48 - Şu ana kadar 67454 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1429 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 3.

ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama yardımcı olursanız bir kardeşte ben oğluma istiyorum.imkanlarım yettiğince elimden geleni yaparım.emekleriniz için teşekkürler.bilgilendiriseniz sevirim...a.s.

ilk mektup geldi havadan sudan bir mektup hiç bir ihtiyacım yok diye ayrıca belirtmiş ben kendime bir kardeş daha edineyim bari

Evet canım,bende katılıyorum.Sanırım sabırlı olmak gerekiyor.Bende bugün öğretmenle konuştum.Pul yollayabilirsiniz diyor.Zaten yarın tatilede giriyorlar.Ben o yollamasada yazmaya karar verdim.Güven sağlamak adına.Yerinde olsam hemen pes etmem.En azından o zaman sadece mektuplaşalım diyebilirsin mesela.Başlangıçta öyle olur.Daha sonra bayramdı.doğum günü,karne hediyesi derken bi bakarsın alışıvermiş.Kolay değil.Onların güvenini sağlamaya çalışıyoruz.Hepimize bol şans.a.s.

ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama yardımcı olursanız bir kardeşte ben oğluma istiyorum.imkanlarım yettiğince elimden geleni yaparım.emekleriniz için teşekkürler.bilgilendiriseniz sevirim...a.s.
İlk sayfadaki linke tıklarsan,orda tüm açıklamaları bulabilirsin.Sevgiler.a.s.

arkadaşlar pes edmeyin benimde bi kızm var onceleri cekinirdi şimdi cekinmez annesine demez bana her şeyini anlatır hata ben işi büyüttüm galiba veli toplantısına da gitiyorum ve o kadar başarılıki bü kızım inş hep devam eder süper bi kız ya azimli bırakmayın bulduğunuz yavrularıııııııııııı

kardesinisec kampanyasına ben de katılmıstım yani bir kardes secmistim, Agri'dan, mektup yazdim cevap geldi ve sonra koli gonderdim ancak koli bana geri geldi, adresi kardesinisec.com dan almistim ama yetersiz gelmis adres, ogretmeni olarak gecen kisinin mail adresi vardi, mail attim adresi sormak icin, bilmiyorum falan diye bi cevap geldi...

Siz telefon numarasini nerden aliyorsunuz? Sitede yazan adres kargı teslimi icin eksikmis, nasil ulastirabildiniz. Ben cidden cok uzuldum kargo geri dondugunde, napicam ben?

Okulun telefon numarasından öğretmeniyle görüşün.Sitede verilen telefon numarasından öğretmeniyle konuştum.Ben koli ve mektupları öğretmenin adresine yolluyorum,Öğretmen öğrenci adına alıp kardeşimize veriyor.İyi haberlerinizi bekliyorum,neticeyi yazarsanız sevinirim,yardımcı olmaya çalışırım.Hoş gününüz olsun.a.s.

yazdım ya ogretmenibilmiyorum falan dedi, ilgilenmedi
baska bir ogrenci seciyim en iyisi

Günaydın sevgili yardım melekleri arkadaşlarım.Evet bugün karne günü vede kardeşlerimizle daha bir yakınlaşacağınız gün.Bugün onları arayalım,karnelerinde zayıf olsa bile desteğimizi esirgemeyelim.Onlar zorluklarla okumaya çalışan yavrularımız.Hepinizi canı gönülden kutluyorum,yüreklerimizden sevgi eksik olmasın,iyi günlerrrrrrrrrrrra.sa.s.

az önce yazınızdan okuyup girdim kardeşini sec sitesine. daha incelem fırsatım olmadı. nası bi site bilenler bana bilgi verirse sevinirim.

merhabalar,
öncelikle bu kadar güzel bi oluşumdan daha bugün haber almak beni çok üzdü. ilk işim kendime bir kardeş edinmek olacak. size sormak istediğim sey ihtiyaçları için önce kardeşimizin öğretmenini mi aramamız gerek?
bir de kütüphaneler yapıldığını okudum kardeşini seç sitesinde. buraya evdeki kitaplarımızdan yollayabiliyr muyuz. belli bi seviyedeki kitaplardan mı yollamak gerek? bir elimde ansiklopediler var onalrı da yolayabiliyr muyuz ve kargoyla mı yolayacağız? çok soru sordum kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…