• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

artık benim de diyarbakırlı bir kızım var. tam da yiğenimle yaşıt 6.sınıf öğrencisi. bu dünyada sadece kendimiz için yaşamamalıyız di mi?

Aramıza katılman beni sevindirdi,dileğim kardeş olarak seçilmeyen 174 öğrencininde en kısa zamanda kardeş olarak seçilmeleri.Seni kutluyorum,dileklerin gerçek olsun,sevgiler.a.s.:nazar::nazar::nazar:

Aramıza katılman beni sevindirdi,dileğim kardeş olarak seçilmeyen 174 öğrencininde en kısa zamanda kardeş olarak seçilmeleri.Seni kutluyorum,dileklerin gerçek olsun,sevgiler.a.s.:nazar::nazar::nazar:
günaydın nursen abla benim canımsın ya sen bi meleksin seni kutluyorum ben takip ediyorum sizi benim dilimde sen benim havalımsın ////yani arkadaşımsın canım ablammmmmmma.s.:1hug:

canım mardinli bi öğrenci seçme imkanım var mı yardım edebilir misin mardinden bi öğrenci istiyorum..

Kardeşini seçte kardeş olarak seçilmeyenler

Ağrı Kardeşini Bekleyen (1)

Bingöl Kardeşini Bekleyen (48)

Batman Kardeşini Bekleyen (2)

Diyarbakır Kardeşini Bekleyen (91)

Hakkari Kardeşini Bekleyen (31)

K.Maraş Kardeşini Bekleyen (1)

Şanlıurfa Kardeşini Bekleyen (32)

Mardin 'de yok.Seçilmeyenlerden seçsen olmaz mı?Ben Bingöl Adaklı'dan Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulundan seçtim.Gerçekten çok yararlı bir iş yapıyorsunuz,tarif edilemez duygular yaşıyorsunuz.İlginize teşekkürler,dilerim en kısa zamanda sende kardeşini seçersin,sevgilerimle.a.s.:nazar::nazar::nazar:

QUOTE=esmer güzeli;1732437]günaydın nursen abla benim canımsın ya sen bi meleksin seni kutluyorum ben takip ediyorum sizi benim dilimde sen benim havalımsın ////yani arkadaşımsın canım ablammmmmmma.s.:1hug:[/QUOTE]

Teşekkürler canısı,sağol.Buluşmaya gelde görüşelim,Kırşehir neki.Sevgilerimle,hoş günlerin olsun.a.s.:nazar::nazar::nazar:[

hoşbulduk ablacım. evvela vesile olan herkesten allah razı olsun a.s.ne güzel bir hadise bu! bugün ilk mektubumu yazdım. ama yanına bir hikaye kitabı vs almak istiyorum, ondan sonra göndericem. inşallah onun için güzel birşeyler yapmayı becerebilirim.

hani akşama kadar lanetlediğimiz ve askerimizin gece gündüz, kar kış demeden mücadele ettiği terör var ya, işte onu kökünden kazımanın tek yolu budur! ne yazık ki kalemi olmayan, ayağına giyeceği bir ayakkabısı olmayan, belki şimdiye kadar hiç hikaye kitabı görmemiş o cocuklara, yarının gençlerine, umutlarımıza sahip çıkmak! herkesin sorumluğu var bu işte! bizim çocuklarımız markasız kıyafet giymezken, her istedikleri olurken orada çaresizliğe mahkum çocuklarımızı kötü emellerine alet etmek isteyen "o insanları Kötü Kazen" bu şekilde etkisiz bir hale getirebiliriz. çocuklarımıza sahip çıkalım, bize bol bol verilen ama onlardan esirgenmiş imkanları elimizden geldiğince onlara götürmeye çalışalım. ve bu sitenin adresini arkadaşlarımıza yollayalım, daha çok insan bilsin, yardımcı olsun! :enbuyukkk:

Sana katılıyorum,ama ne yazık ki bu köşeye fazlaca uğrayan yok.Ben tanıdığım herkese haber verdim,Ankara'lılar köşesinede yazdım,arada farklı köşelere link adresini atsak ,bu kalan çocuklarımızında kardeşi olsa,ne güzel olur.Kısacası kardeşsiz çocuk kalmasın.Kardeşiniz paketi aldığında çok mutlu olacaktır,siz ondan daha mutlu olacaksınız.Sevgilerimle iyi geceler.a.s.:nazar::nazar::nazar:

Evet,kardeşimizden beklediğimiz mektup bugün geldi.Aman tanrım ne büyük bir sevinç ne büyük bir mutluluk kapladı bizi.gerçi mektubun geleceğini biliyorduk,bayramdan önceki Pazartesi gelecek olan mektup ancak bugün geldi.
Biz telefonla görüşmelere devam ediyoruz,annesi ve 2 kardeşiyle telefonda tanıştık.Yarın yeni yıl tebrikini yolluyoruz.:dance::teytey:a.s.:nazar::teytey:

Evet,kardeşimizden beklediğimiz mektup bugün geldi.Aman tanrım ne büyük bir sevinç ne büyük bir mutluluk kapladı bizi.gerçi mektubun geleceğini biliyorduk,bayramdan önceki Pazartesi gelecek olan mektup ancak bugün geldi.
Biz telefonla görüşmelere devam ediyoruz,annesi ve 2 kardeşiyle telefonda tanıştık.Yarın yeni yıl tebrikini yolluyoruz.:dance::teytey:a.s.:nazar::teytey:
ya katılım azmı nursen abla senağlama nasıl olaçak biraz daha duyarlı olsalar bizim insanımız güzeldir inş olur herkesin bi kardeşi olur ablam üzme kendini :1hug::enbuyukkk:en büyük kk

27.12.2007 - 22:09 - Şu ana kadar 65746 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 397 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 95.

Gözünaydın Nurşen Abla'cım.Bizde ikinciyi bekliyoruz.Cumarteside öğretmenle konuşucam.İnşallah aldıklarım işine yaramıştır.Aklım orda.Kimbilir kaç çocuk mutlu olmuştur o sınıfta.Biliyosun benim görüştüğüm öğretmenin sınıfı öğrenme zorluğu çeken çocukların olduğu sınıf.Ayrıca onlarada gönderdim.O yüzden merak ediyorum.Umarım istediği gibi kitaplardır aldıklarım.a.s.

Kardeşinizin yumuk minik ellerini avuclarınızın içine alın, sıkı sıkı sarın…..Üşümesinler…28 KASIM 2004 tarihinde tarafımdan kurulan bu site, kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Okullu kardeşlerimizi desteklemeyi amaçlayan tek kişilik sivil harekettir…Onlara yardım değil, hediye yolluyorsunuz....Küçük kardeşleriniz, gönüllüler tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından, titizlikle seçilip listelere yazılıyor. Hediyelerinizi abartmayın, sık sık yollayın. Bir defter, bir kalem, bir mont bir bot dünyalara bedel... Kardeşlerinize eğitim öğretim hayatı boyunca destek olmaya, onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin... Eğer bunu yapamayacaksanız kardeş seçmeyin... Bu çocuklar bizim, Türkiye’mizin çocukları... ONLARI HİÇ UNUTMAYIN... Mutlaka mektup yazın . Kardeşinize sevginizi yollayın... Kişiliklerini geliştirin... Yolumuz, önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. Yolumuz açık olsun.
CENGİZ TÜNAY - ALİ TÜNAY

A S L A P A R A Y O L L A M A Y I N

Gözünaydın Nurşen Abla'cım.Bizde ikinciyi bekliyoruz.Cumarteside öğretmenle konuşucam.İnşallah aldıklarım işine yaramıştır.Aklım orda.Kimbilir kaç çocuk mutlu olmuştur o sınıfta.Biliyosun benim görüştüğüm öğretmenin sınıfı öğrenme zorluğu çeken çocukların olduğu sınıf.Ayrıca onlarada gönderdim.O yüzden merak ediyorum.Umarım istediği gibi kitaplardır aldıklarım.a.s.

Teşekkür ediyorum canım,aldıkların çok yararlı olacaktır emin ol.Kaç yüreği sevindiriyorsun,yararlı oluyorsun seni kutluyorum.Aynı duyguları yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz.Kardeş edinilmeyen 95 öğrencimiz kalmış.köşeye gelen arkadaşlarında desteğiyle onlarında kısa zamanda kardeşi olur umarım,yüreğinden sevgi eksik olmasın,sevgilerimle.a.s:dance:a.s.:nazar::nazar::nazar:

ya katılım azmı nursen abla senağlama nasıl olaçak biraz daha duyarlı olsalar bizim insanımız güzeldir inş olur herkesin bi kardeşi olur ablam üzme kendini :1hug::enbuyukkk:en büyük kk

Kardeş seçilmeyen 95 çocuğumuz kalmış,köşelere linki atıp arkadaşlara duyuracağız.Arkadaşlar duyunca katılıyorlar.Kesinlikle yardım sever ve paylaşımcılar.Ama bu köşeden haberleri yok.Buluşmaya bekliyorum,sevgilera.s.:nazar::nazar::nazar:

29.12.2007 - 10:09 - Şu ana kadar 65841 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 432 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 12.

31.12.2007 - 01:03 - Şu ana kadar 65985 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 496 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 6.

-----------------------
aRKADAŞLAR LÜTFEN DUYURALIM,KARDEŞSİZ ÇOCUK KALMASIN,SEVGİLER.a.s.

İstediğin ilin karşısındaki Kardeşini Bekleyen linkine tıkla, kardeşin olmayı bekleyen çocukların listesi karşında... Listedeki çocukların bilgilerine, isimlerine tıklayarak ulaşabilirsin.
Kardeşini daha önce seçtin ve şimdi bilgilerini görmek istiyorsan, kardeşin seni Kardeşini Bulan linki altında bekliyor. Ya da anasayfaya dönüp sağ sütundaki Kardeşim Nerede? bölümünde mail adresini yazarak kardeşini arayabilirsin.

Adana Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (315)
Aksaray Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1)
Adıyaman Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (925)
Afyon Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (106)
Ağrı Kardeşini Bekleyen (25) Kardeşini Bulan (1917)
Amasya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (54)
Ankara Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (635)
Antalya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (62)
Artvin Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (611)
Aydın Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (80)
Balıkesir Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (675)
Bilecik Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1)
Bayburt Kardeşini Bekleyen (2) Kardeşini Bulan (304)
Bingöl Kardeşini Bekleyen (51) Kardeşini Bulan (1864)
Batman Kardeşini Bekleyen (4) Kardeşini Bulan (8031)
Bitlis Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1462)
Bolu Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (141)
Bartın Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (50)
Bursa Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (108)
Çanakkale Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (139)
Çankırı Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (37)
Çorum Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (559)
Denizli Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (139)
Düzce Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (15)
Diyarbakır Kardeşini Bekleyen (233) Kardeşini Bulan (11277)
Edirne Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (377)
Elazığ Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (571)
Erzincan Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (8)
Erzurum Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (593)
Gaziantep Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1737)
Giresun Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (347)
Gümüşhane Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1869)
Hatay Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (307)
Hakkari Kardeşini Bekleyen (121) Kardeşini Bulan (6689)
Isparta Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (37)
Iğdır Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (424)
İstanbul (Anadolu) Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (182)
İçel Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (173)
İstanbul (Avrupa) Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (128)
İzmir Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (993)
Kırşehir Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (23)
Kocaeli Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (303)
Konya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (700)
Kütahya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (27)
Kars Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (70)
Karabük Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (2)
K.Maraş Kardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (2722)
Kastamonu Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (134)
Kilis Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (62)
Kayseri Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (25)
Kırklareli Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1)
Muş Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1312)
Malatya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (165)
Manisa Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (340)
Mardin Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (2603)
Muğla Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (31)
Nevşehir Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (63)
Niğde Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (52)
Osmaniye Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (300)
Rize Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (52)
Sakarya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (112)
Samsun Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (294)
Siirt Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (630)
Sinop Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (259)
Sivas Kardeşini Bekleyen (33) Kardeşini Bulan (1027)
Şırnak Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1889)
Şanlıurfa Kardeşini Bekleyen (16) Kardeşini Bulan (3689)
Tekirdağ Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (127)
Tokat Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (896)
Trabzon Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (705)
Tunceli Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (532)
Uşak Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (2)
Van Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (2492)
Yozgat Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (10)
Zonguldak Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (392)

Ağrı Kardeşini Bekleyen (25)
Bayburt Kardeşini Bekleyen (2)
Bingöl Kardeşini Bekleyen (51)
Batman Kardeşini Bekleyen (4)
Diyarbakır Kardeşini Bekleyen (233)
Hakkari Kardeşini Bekleyen (121)
K.Maraş Kardeşini Bekleyen (1)
Sivas Kardeşini Bekleyen (33)
Şanlıurfa Kardeşini Bekleyen (16)

selamlar, ben de ilk mektubumu yolladım. biraz kendimi tanıttım, bir de ufak bir kırtasiye seti aldım. beğenir inş! telefonlarımı ve açık adresi belirttim en kısa zamanda haber bekliyorum. hiçi çalıştığım için ve çalıştığım yer merkezden uzak olduğu için mektubu yollamak bile ne kadar zor oldu anlatamam! nihayet hsonu annemlere geçmiştim ve babacığıma verdim o da bugün yolladı. bu arada her fırsatta sohbete bu sayfanın linkini veriyorum belki ilgilenen olur diye. daha başka elimden ne gelirse yaparım ama aklıma gelen birşey yok!

Desteklediğin için sağol,umarım yeni yılda kardeşsiz çocuk kalmaz,sevgilerimle
Yeni yılda dilekleriniz gerçek olsun.a.s.
i.gif
y.gif
i.gif
y.gif
i.gif
l.gif
l.gif
a.gif
r.gif

Back