• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

arkadaşlar bnde mektup yazmak istiyorm akat nasıl olcak anlamadm bana yardmcı olursanz sevnrm.....

arkadaşlar bnde mektup yazmak istiyorm akat nasıl olcak anlamadm bana yardmcı olursanz sevnrm.....

http://www.kardesinisec.com/

linke tıklıyorsunuz.

açılan sayfadan

(Kardeşinizi seçmek için kalbe tıklayınız) - tıklıyorsunuz.açılan listeden inceleme yapıp kardeşinizi seçiyorsunuz.Öğretmeniyle görüşüyorsunuz.Adresine kitap,defter,kalem vb.kırtasiye malzeleri ,adresinizin yazılı olduğu pullu mektup zarfları ve mektup yazacağı kağıtlar(çünkü çocukların size mektup yollaması için gerekli paraları yok)koyup,mektubunuzu yazıyorsunuz.Sizi sevinderecek satırların yazılı olduğu mektubu beklemeye başlıyorsunuz.
kesinlikle para yollanmıyor.
Aramıza hoşgeldiniz,iyi geceler,sevgiler.

kıslaarr.kardeşimi seçtim..içim öyle huzur dolduki..
az önce öğretmeniyle konuştum..
kardeşim diyarbakırdan zelal.. :)
size birşey sormak istiyorum lütfen cvp yazın buna.
siz kardeşinizin adresinemi yolladınız mektup ve defter gibi şeyleri yoksa okul adresinemi yolladınız..

şimdi okullar tatilya ondan soruorum ben..

siz kardeşinizin adresinemi yolladınız mektup ve defter gibi şeyleri yoksa okul adresinemi yolladınız..

Sayfada belirtilen adres hangisiyse oraya yollanıyor.Evler daha uzakta,okul merkezi yerdeyse okulu tercih ediyorlar.Bizimki öyle mesela.Ama,seçme şansınız varsa tabiki ben olsam evi tercih ederdim.Sonuçta yaz tatilide var çünkü.Ev adresi ile herzaman iletişim kurulabilir.Ama dediğim gibi merkeze çok uzak olunca kargo şirketleri bile teslim edemeyebiliyor.Bol şans,sevgiler.a.s.

Ben öğretmenin adına yolluyorum.Kardeşimizin adını Parantez içine yazıyorum.Zaman ilerledikçe öğrencinin tam adresini öğrenip yollarsınız.Sizi kutluyorum,aramıza hoşgeldiniz.İyi geceler,sevgiler....a.s.:nazar:

03.02.2008 - 22:11 - Şu ana kadar 67854 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1476 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 35.

bu arada bi sorum daha var sizlere. kardeşini sec sitesinde kitaba ihtiyacı olan kütüphaneleri buldum. kitap ve ansiklopedi topluorum ama bunu yollamaya kalktığımda ne şekilde yollamam gerek? ansiklopedilerin ağırlı fazla olacak kargo şirketleri bu tür konularda indirim yapıor mu yoksa farklı bir şekilde mi yollmamam gerekfisfisfis

bennys bende diyarbakırdaki bi okul için kitp bağışı işine giriştim..ansiklopedi falan..öğretmenle konuştum..bu siteye numarasını yazmıştı..denizf kullanıcı ismi.. bana nasıl tşk etti anlatamam,kaç kere allah razı olsun dedi..
eşi okulun müdürü sanırım..bana aras kargoyla yollarmısın burda başka kargo şirketi yok dedi..bende tamam deidm..parasını biz burda karşılıcas dedi kendisi..
inşallah kitapları bi toplayıp yollamayı düşünüyorum..

06.02.2008 - 22:40 - Şu ana kadar 67996 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1544 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 56.

Merhaba,bugün kardeşimizle konuştuk sesi cıvıl cıvıl.Kilometrelerce uzakta görüşmediğimiz yazıştığımız ve telefonda görüştüğümüz ses bizlere sevinç veriyor.Kolimizi Perşembe alacak.Eksiklerini ve doğum günü hediyesini hazırlıyoruz.O da merakla bekliyor.Sizlerle paylaşmak istedim.Dileğim hepinizin bu mutluluğu tatması.Sevgilerimle,iyi geceler...a.sa.s.

sokakocuu2zx.jpg

düşlerinin gerçekleşebilmesi için bizlerde yardımcı olmalıyız. ne dersiniz arkadaşlar ?

12.02.2008 - 19:33 - Şu ana kadar 68270 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1752 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 34.

benimde bi kardeşim var ona mektup yazdım yarın yollayacağım bakalım ilk tanışmamız nasıl olacak bütün tanıdıklarıma mail attım sizde kardeş seçin diye..inşallah bütün çocuklar kardeş seçilirler....gerçekten sevindim hepsini kardeş bulduğuna...harika bi iş yapıyorsunuz Allah razı olsun...

benimde bi kardeşim var ona mektup yazdım yarın yollayacağım bakalım ilk tanışmamız nasıl olacak bütün tanıdıklarıma mail attım sizde kardeş seçin diye..inşallah bütün çocuklar kardeş seçilirler....gerçekten sevindim hepsini kardeş bulduğuna...harika bi iş yapıyorsunuz Allah razı olsun...

Öyle güzel olacak ki şaşıracaksın,umarım arkadaşlarında katılır ve duyururlar.Aynı duyguları paylaşıyor,aynı dilekleri diliyoruz,eminim gerçek olacak ve kardeşsiz çocuk kalmayacak.Sane sevgilerimi yolluyor,dileklerin gerçekleşsin diyorum.a.sa.s.:nazar:

rosets6ip9.gif

Sevgililer günümüz kutlu,dileklerimiz gerçek olsun.Sizleri seviyorum,sevgili yardım melekleri...a.sa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bugün,Batman daki hocamız sayesinde harika bi gün yaşadım.Kardeş seçtiğimiz öğrenciyle konuşturdu beni.Gerçekten çok heyacanlıydı.Hocama ne kadar teşekkür etsem azdır.İyiki seçmişim,iyiki umutsuzluğa düşmemişim dedim kendi kendime.Mektup yazmadığı için ne yapacağımızı şaşırmıştık.Ama şimdi içim rahat.Artık o yazmasa bile ben yinede yazmaya kararlıyım.Ama oğlumunda konuşmasını çok isterdim.İnşallah o da olur.Allah bin kere razı olsun,hocamızdan.Gerçekten çok iyi bir insan.Sayesinde çocuktada biraz güven oluşmaya başladı.Dahada iyi olacağından eminim zamanla.a.s.

Bugün,Batman daki hocamız sayesinde harika bi gün yaşadım.Kardeş seçtiğimiz öğrenciyle konuşturdu beni.Gerçekten çok heyacanlıydı.Hocama ne kadar teşekkür etsem azdır.İyiki seçmişim,iyiki umutsuzluğa düşmemişim dedim kendi kendime.Mektup yazmadığı için ne yapacağımızı şaşırmıştık.Ama şimdi içim rahat.Artık o yazmasa bile ben yinede yazmaya kararlıyım.Ama oğlumunda konuşmasını çok isterdim.İnşallah o da olur.Allah bin kere razı olsun,hocamızdan.Gerçekten çok iyi bir insan.Sayesinde çocuktada biraz güven oluşmaya başladı.Dahada iyi olacağından eminim zamanla.I]

g.gif
o.gif
z.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
i.gif
n.gif

slm kizlar ne guzel bi is yapiyorsunuz bende cok istiyorum ama burdan olurmuki fransada yasiyorum ben ustelikte calismiyorum kardes sectigimde istediklerini alamam diye korkuyorum,manevi anlamda hep yaninda olurum maddi anlamdada elimden geldigince olurum deneyimli arkadaslar karar vermemde bana yardimci olun lutfen,ben kardes listesinede giremiyorum nerden bakabilirim linke tikladim gelmiyo

slm kizlar ne guzel bi is yapiyorsunuz bende cok istiyorum ama burdan olurmuki fransada yasiyorum ben ustelikte calismiyorum kardes sectigimde istediklerini alamam diye korkuyorum,manevi anlamda hep yaninda olurum maddi anlamdada elimden geldigince olurum deneyimli arkadaslar karar vermemde bana yardimci olun lutfen,ben kardes listesinede giremiyorum nerden bakabilirim linke tikladim gelmiyo

Günaydın canım,bence hemen kardeşini seç.Emin ol ki ona sevgini vermen dünyalara bedel.Öyle farklı duygular yaşıyor,öyle mutlu oluyorsun ki,anlatılası değil.Mektuplaşıyorsun,istekleri genelde yok sayılır,ufak tefek hediyeler yollarsın,kitap,kalem,defter vb.Sitede de yazdığı gibi para yollamak yok.Sevgilerimle,dilerim en kısa zamanda aramıza katıldığının müjdesini alırız.Sevgilerimle...:1hug:a.s.

http://www.kardesinisec.com/

Back