merhabalar,
öncelikle bu kadar güzel bi oluşumdan daha bugün haber almak beni çok üzdü. ilk işim kendime bir kardeş edinmek olacak. size sormak istediğim sey ihtiyaçları için önce kardeşimizin öğretmenini mi aramamız gerek?
bir de kütüphaneler yapıldığını okudum kardeşini seç sitesinde. buraya evdeki kitaplarımızdan yollayabiliyr muyuz. belli bi seviyedeki kitaplardan mı yollamak gerek? bir elimde ansiklopediler var onalrı da yolayabiliyr muyuz ve kargoyla mı yolayacağız? çok soru sordum kusura bakmayın.
az önce yazınızdan okuyup girdim kardeşini sec sitesine. daha incelem fırsatım olmadı. nası bi site bilenler bana bilgi verirse sevinirim.
bugün ben ve kardeşim de birer kardeş seçtik. bizim kardeşlerimiz mardinde. öğretmeniyle konuştuk köye kargo gitmiormuş bu yüzden öğretmenin adresine yollayacağız kargolarımızı. sömestr tatili bitsin ööle yollayın dedi. büyük bir heyecanla mektubu ve hediyelerimi yollamayı bekliorum. bu kadar güzel bi siteden bizi haberdar ettiği için kadınlar kulubune sonsuzzz teşekkürler:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Herhalde en iyisi,yine mektup yazıp ayrıntılı bi adres istemek.Çünkü sonuçta mektuba cevap gelmiş.Yine ulaşacaktır.Bi de biz Aras kargoyla yolluyoruz.Çok ilgililer.Çünkü,Kardeşini Seç kampanyasıyla anlaşmaları varmış.İndirim uyguluyorlar.Sevgiler.a.s.kardesinisec kampanyasına ben de katılmıstım yani bir kardes secmistim, Agri'dan, mektup yazdim cevap geldi ve sonra koli gonderdim ancak koli bana geri geldi, adresi kardesinisec.com dan almistim ama yetersiz gelmis adres, ogretmeni olarak gecen kisinin mail adresi vardi, mail attim adresi sormak icin, bilmiyorum falan diye bi cevap geldi...
Siz telefon numarasini nerden aliyorsunuz? Sitede yazan adres kargı teslimi icin eksikmis, nasil ulastirabildiniz. Ben cidden cok uzuldum kargo geri dondugunde, napicam ben?
Herhalde en iyisi,yine mektup yazıp ayrıntılı bi adres istemek.Çünkü sonuçta mektuba cevap gelmiş.Yine ulaşacaktır.Bi de biz Aras kargoyla yolluyoruz.Çok ilgililer.Çünkü,Kardeşini Seç kampanyasıyla anlaşmaları varmış.İndirim uyguluyorlar.Sevgiler.a.s.
Olabilir Nurşen Abla'cım.Geçen yıldan kasıtları 2007 ise eğer.Çünkü 2008 çok yeni.Dediğin doğru olabilir.a.s.Dediklerine katılıyorum,mektup nasıl ulaşmışsa kolide aynı adrese neden gitmesin.En iyisi okuldan adresi istemek.Adreste bir hata vardır.
Aras kargo indirim yapıyor mu?Bana geçen yıl anlaşmamız vardı demişlerdi.Sevgiler,iyi günler.a.s.
Olabilir Nurşen Abla'cım.Geçen yıldan kasıtları 2007 ise eğer.Çünkü 2008 çok yeni.Dediğin doğru olabilir.a.s.
bu arada bi sorum daha var sizlere. kardeşini sec sitesinde kitaba ihtiyacı olan kütüphaneleri buldum. kitap ve ansiklopedi topluorum ama bunu yollamaya kalktığımda ne şekilde yollamam gerek? ansiklopedilerin ağırlı fazla olacak kargo şirketleri bu tür konularda indirim yapıor mu yoksa farklı bir şekilde mi yollmamam gerekfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?