Kardeşini seç...

Merhaba,geç kalmış değilsiniz.İlk önce öğretmeniyle görüşüp bilgi almanız daha doğru olacaktır.Ben herhangi bir terslik olmasın diye öğretmenine yolluyorum,kardeşimizin adını da parantez içinde yazıyorum.O nedenle herhangi bir sorun yaşamadık.Kardeşinizi seçtiğiniz yere hangi kargo gidiyor,onu mutlaka öğrenmeniz gerek.Bizim kardeşimiz Bingöl-Adaklı'da.Haftada 1 gün Aras kargo gidiyor.Mektubu APS yolluyoruz 1 hafta -10 gün sürüyor.Onun yolladığı mektup dahada geç geldi.Biz genelde telefonlaşıyoruz,bugünde konuştuk.Öğretmeniyle görüşüp ansiklopedileri okulada yollayabilirsiniz.Kütüphane ile ilgili kısma bakmadım,o yüzden şu an bilemeyeceğim.Öğretmeniyle konuşurken,nasıl yollayabileceğinizi sorabilirsiniz.Güvenilir bir otobüs gidiyorsa onada verilebilir.Kardeşinizle ilgili haberleri en kısa sürede paylaşmak üzere,iyi geceler,sevgiler.

az önce yazınızdan okuyup girdim kardeşini sec sitesine. daha incelem fırsatım olmadı. nası bi site bilenler bana bilgi verirse sevinirim.

http://www.kardesinisec.com/
linke tıklıyoruz

Kardeşinizi seçmek için kalbe tıklayınız(kalbe tıklayınca)

KARDEŞİNİ SEÇ

İstediğin ilin karşısındaki Kardeşini Bekleyen linkine tıkla, kardeşin olmayı bekleyen çocukların listesi karşında... Listedeki çocukların bilgilerine, isimlerine tıklayarak ulaşabilirsin.
Kardeşini daha önce seçtin ve şimdi bilgilerini görmek istiyorsan, kardeşin seni Kardeşini Bulan linki altında bekliyor. Ya da anasayfaya dönüp sağ sütundaki Kardeşim Nerede? bölümünde mail adresini yazarak kardeşini arayabilirsin.

Adana Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (315)
Aksaray Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1)
Adıyaman Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (928)
Afyon Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (106)
Ağrı Kardeşini Bekleyen (357) Kardeşini Bulan (2366)
Amasya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (54)
Ankara Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (635)
Antalya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (62)
Artvin Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (611)
Aydın Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (80)
Balıkesir Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (675)
Bilecik Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1)
Bayburt Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (306)
Bingöl Kardeşini Bekleyen (45) Kardeşini Bulan (1971)
Batman Kardeşini Bekleyen (5) Kardeşini Bulan (8055)
Bitlis Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1462)
Bolu Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (141)
Bartın Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (50)
Bursa Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (108)
Çanakkale Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (139)
Çankırı Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (37)
Çorum Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (559)
Denizli Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (139)
Düzce Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (15)
Diyarbakır Kardeşini Bekleyen (402) Kardeşini Bulan (11604)
Edirne Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (377)
Elazığ Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (571)
Erzincan Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (10)
Erzurum Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (593)
Gaziantep Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1737)
Giresun Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (347)
Gümüşhane Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1872)
Hatay Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (307)
Hakkari Kardeşini Bekleyen (208) Kardeşini Bulan (6864)
Isparta Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (37)
Iğdır Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (424)
İstanbul (Anadolu) Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (182)
İçel Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (192)
İstanbul (Avrupa) Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (128)
İzmir Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (993)
Kırşehir Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (23)
Kocaeli Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (303)
Konya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (700)
Kütahya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (27)
Kars Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (70)
Karabük Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (2)
K.Maraş Kardeşini Bekleyen (2) Kardeşini Bulan (2721)
Kastamonu Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (134)
Kilis Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (62)
Kayseri Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (25)
Kırklareli Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1)
Muş Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1312)
Malatya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (165)
Manisa Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (343)
Mardin Kardeşini Bekleyen (166) Kardeşini Bulan (2731)
Muğla Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (31)
Nevşehir Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (63)
Niğde Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (52)
Osmaniye Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (300)
Rize Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (52)
Sakarya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (112)
Samsun Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (294)
Siirt Kardeşini Bekleyen (3) Kardeşini Bulan (638)
Sinop Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (259)
Sivas Kardeşini Bekleyen (2) Kardeşini Bulan (1058)
Şırnak Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1889)
Şanlıurfa Kardeşini Bekleyen (144) Kardeşini Bulan (3887)
Tekirdağ Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (127)
Tokat Kardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (895)
Trabzon Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (705)
Tunceli Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (532)
Uşak Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (2)
Van Kardeşini Bekleyen (3) Kardeşini Bulan (2585)
Yozgat Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (10)
Zonguldak Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (392)

Bu sayfa çıkacak.Burdan,kardeşini beleyenlerden istediğin birisine tıklayacaksın.
Kardeşini bekleyenlerin listesi çıkacak,Listedeki ismlere tıklayıp bilgileri inceleyip karar vereceğiniz ismin altındaki Kardeş seç e tıklayıp işlemleri yapmış olacaksınız.Ordaki bilgilerde öğretmenin telefonu var.önce öğretmenle görüşüp bilgi alacaksınız ,sonra mektup ve genede kırtasiye malzemeleri yollayacaksınız,.Mektup yollaması için üstünde kendi adresinizin yazılı olduğu pullu zarf ve kağıt koyarsanız iyi olur.çünkü mektup yollayacak para bulmaları zor.İyi geceler..a.s.

25.01.2008 - 22:56 - Şu ana kadar 67557 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1348 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 38.

bugün ben ve kardeşim de birer kardeş seçtik. bizim kardeşlerimiz mardinde. öğretmeniyle konuştuk köye kargo gitmiormuş bu yüzden öğretmenin adresine yollayacağız kargolarımızı. sömestr tatili bitsin ööle yollayın dedi. büyük bir heyecanla mektubu ve hediyelerimi yollamayı bekliorum. bu kadar güzel bi siteden bizi haberdar ettiği için kadınlar kulubune sonsuzzz teşekkürler:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Günaydın,inanın çok sevindim.Kardeşinizi ve sizi kutluyorum.Yüreğinizden sevgi eksik olmasın.Hele bir iletişime geçin bakın nasıl duygular yaşayacaksınız.Çevrenizdekilere duyurursanız,sanırım yakında çocuklarımız kardeşsiz kalmayacak.Sevgiler....Hoş günleriniz olsun,dilekleriniz gerçek olsun.a.s.a.s.a.s.

Herhalde en iyisi,yine mektup yazıp ayrıntılı bi adres istemek.Çünkü sonuçta mektuba cevap gelmiş.Yine ulaşacaktır.Bi de biz Aras kargoyla yolluyoruz.Çok ilgililer.Çünkü,Kardeşini Seç kampanyasıyla anlaşmaları varmış.İndirim uyguluyorlar.Sevgiler.a.s.

Dediklerine katılıyorum,mektup nasıl ulaşmışsa kolide aynı adrese neden gitmesin.En iyisi okuldan adresi istemek.Adreste bir hata vardır.
Aras kargo indirim yapıyor mu?Bana geçen yıl anlaşmamız vardı demişlerdi.Sevgiler,iyi günler.a.s.

Olabilir Nurşen Abla'cım.Geçen yıldan kasıtları 2007 ise eğer.Çünkü 2008 çok yeni.Dediğin doğru olabilir.a.s.

28.01.2008 - 10:33 - Şu ana kadar 67653 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1377 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 10.

İLK YAPILACAKLAR…
Lütfen önce kardeşinizle temas kurun. Öğretmeni ile konuşun. Mektup yazın kendinizi anlatın, oda size kendisini anlatsın.Böylece kardeşiniz sanaldan gerçeğe dönüşsün.Mektubunuza bir defter bir de kalem ilave edin.Bütçenizi sarsmayın.Bir çocuğa yılda harcayacağınız 200 YTL onu kurtarır.Bahşiş olarak dağıttığımız,ya da otoparkçılara verdiklerimizi düşünün...

30.01.2008 - 10:01 - Şu ana kadar 67719 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1368 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 3.

merhabalar ben kardeşimin öğretmeni ile konuştum. öncelikle psikolojik desteğe ihtiyacları olduğunu söyledi. ben de güzel bir mektup yazdım ve yeni sömestr için bi kaç kitap ve defter yollayacağım. tabi bizdeki sorun köye kargo gitmiormuş bu yüzden öğretmeninin mardin merkezdeki evine yollayacağım. umarım kardeşim mutlu olur..

bu arada bi sorum daha var sizlere. kardeşini sec sitesinde kitaba ihtiyacı olan kütüphaneleri buldum. kitap ve ansiklopedi topluorum ama bunu yollamaya kalktığımda ne şekilde yollamam gerek? ansiklopedilerin ağırlı fazla olacak kargo şirketleri bu tür konularda indirim yapıor mu yoksa farklı bir şekilde mi yollmamam gerekfisfisfis

yazından dolayı senı kutluyorum canım herkez boyle dusunse keske kardeslerıne yardım etseler onlara sahıp cıksalar ne guzel olur

Bence en iyisi okulun öğretmeniyle konuşmak.Çünkü kitaplar çok ağır oluyor,kargoya verilen para ile başka eksikler giderilebilir.Oraya giden yada oradan geçen tanıdıkları bir otobüse verilir.Kendilerine haber verilir,onlarda alırlar.
Umarım bu davranışın çevrendekilere örnek olur.Seni yürekten kutluyorum.Herşey gönlünce olsun,sevgilerimle,iyi geceler.a.s.

01.02.2008 - 21:24 - Şu ana kadar 67794 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1508 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 32.

benimde bir kardeşim:asigim: var ama henüz iletişime geçemedim:1no2: öğretmeniyle konuştum nasıl bir şey yapayım die küçük bir hediye dedi birde mektup yeter onlara dedia.s.ne kadar zorluklarla yaşıyorlar kim bilirsenağlamabence herkes elinden geleni yapmalıa.s

ben cesaret edemiyorum..okudum yazdıklarınızı..sadece ufak bi hediye bi mektup yetiyormuş..ben kendi harçlığımdan kalanla yapabileceim bişiler istiyorum..şimdi bi kardeş edinsem bu siteden öğretmeniylemi iletişime geçmem gerekecek?

ben dün seçtiğim kardeşimden ilk mektubu aldım.inanın o kadar duygulandımki anlatamam resmini de göndermiş.onun o mutluluğunu anlatan mektup un sevincini tarif edemem .arkadaşlara tavsiye ediyorum sizlerde bir kardeş seçin küçücük yürekleri mutlu etmenin ne kadar büyük bir şey olduğunu sizlerde göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…