• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

31.12.2007 - 20:26 - Şu ana kadar 66050 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 444 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 82.

Canım okuduğum kadarıyla birçok,arkadaşımıza neferlik yapmışsın.Seni bu duyarlığında dolayı bir kere daha taktir ediyorum.Biz ailecek etkinliğimizi sürdürmeye çalıçıyoruz.Oğlumun 6.sınıftan beri,2 tane kardeşi bulunuyor.

Canım okuduğum kadarıyla birçok,arkadaşımıza neferlik yapmışsın.Seni bu duyarlığında dolayı bir kere daha taktir ediyorum.Biz ailecek etkinliğimizi sürdürmeye çalıçıyoruz.Oğlumun 6.sınıftan beri,2 tane kardeşi bulunuyor.

Sizler gibi yüreği sevgiyle çarpan arkadaşlarla neler yapılmaz ki ? İyi ki varsınız ,sizlerle olmaktan mutluyum,teşekkürler.a.s.:nazar::nazar::nazar:

03.01.2008 - 00:47 - Şu ana kadar 66178 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 553 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 3.
Ziyaretçi Sayısı
6.841.571

KARDEŞTEN ABLASINA ...
ABLALAR NEDİR?
Ablalar bir peridir,
Kırlarda uçan kelebektir,
Ablalar sefkat verendir,
Ablalar bizim herşeyimizdir.

Ablalar bizi sevendir,
Bize doğru yolu gösterendir,
Ablalar iyilik meleğidir,
Ablalar bize layık olduğumuz sefkati verendir.

Ablanı kırma,üzme,
Ona saygıyla davran,
Ablan senin aynandır,
Geleceği aydınlatandır.

( bu şiir 9 yaşındaki bir bebeden ablasına geldi)

ablacığım bende bu gün bir kardeş edindim . gerçekten böyle bir düşünce çok güzel ihtiyaç sahibi ve okumak isteyen çocukların elinden tutabilmek harika bir şey.burada bizim çocuklarımızın beğenipte kullanmadıkları bir takım eşya ve malzemeye nice çocukların ihtiyaçları var. umarım bütün çocuklar kardeşlerini bulurlar.6 ocakta görüşmek dileğiyle iyi geceler

ablacığım bende bu gün bir kardeş edindim . gerçekten böyle bir düşünce çok güzel ihtiyaç sahibi ve okumak isteyen çocukların elinden tutabilmek harika bir şey.burada bizim çocuklarımızın beğenipte kullanmadıkları bir takım eşya ve malzemeye nice çocukların ihtiyaçları var. umarım bütün çocuklar kardeşlerini bulurlar.6 ocakta görüşmek dileğiyle iyi geceler

Günaydın canım,öyle mutlu oldum ki,sağol,duygularımı anlatamıyorum.Bir çocuk daha ablasını buldu,ne güzel.Çevrendekilerde duyururmusun?Umarım kardeşi olmayan çocuk kalmaz.Sevgilerimle,yeni yılda dileklerin gerçek olsun.a.s.:nazar::nazar::nazar:

Uzaklarda, bir kalemi dahi olmayan, yeni defteri olmadığı için defterlerini silip silip yazan, hikaye kitabı nedir belki bir arkadaşında gören okadar çok çocuk var ki. Bilmeyebilirsiniz, bende bilmiyordum. Ta ki geçen yıla kadar. KARDEŞİNİ SEÇ sitesi sayesinde Zehra kardeşimle tanışana kadar. Hem tanımadığınız bir çocuğu öz kardeşim kadar sevmeyi öğrendim, hemde insan isteyince neler yapabileceğini.

Herkes eğitimin ne kadar şart olduğunu savunur durur, önlüksüz okulan giden , deftersiz kalemiz öğrenciler ile ilgili haberlere tüh tüh vah vah yazık bu çocuklara der ama beş dakika sonra unutur gider. Bende öyledim.Yapılan yardım kampanyalarını gözlerimiz dolu dolu seyreder bravo helal olsun ne güzel düşünmüşler deriz. Ama birazda biz düşünsek...Bir kampanyaya katılmaktan ziyade kampanyayı siz başlatın derim. Vaktim yok , çalışıyorum demeyin. Bir fincan çay daha az için , yada arkadaşlarınız ile telefon görüşme sürenizi biraz kısaltın. Ben geçen yıl acaba yapabilirmiyim dedim. Sadece şirkette arkadaşlarıma mail yolu ile ulaşıp, Diyarbakır Silvan'daki bir okulumuza kitap ansiklopedi, ve parasal yardım desteği istedim. Sonucunda inanamadım. Koli koli ansiklopediler geldi. Toplanan paralar ile defter kalem, silgi,hikaye, Atatürk kitapları ve kırtasiye malzemeleri ,tet kitapları aldık. Kolildedik ve okul adresine gönderdik.

Gelen teşekkürler ve tepkiler sonucu koskoca insanlar hüngür hüngür ağladık.Nasıl bir manevi hazdı bu anlatamam size, sadece yaşayın derim. Bu sene okullar açılmaya yakın, içim içimi kemirdi. Yine yapabilirmiyiz acaba diye. KARDEŞİNİ SEÇ sitesinden tesadüfi bir okul seçtik. Hakkari Yükekova Basın Mehmetçik İlköğretimokulu. Önlükler,defterler , kalemler vb. kırtasiye malzemelerini liselere hazırlık test kitaplarını ellerimizle zevkle seçtik. Nasıl gururla koliledik, ve okul adresine ne büyük hazla gönderdik anlatamam. Sadece yaşayın derim. Geçen hafta bir paket geldi, içinden kardeşlerimizin cici önlükleriyle fotorafları ve bize minicik elleriyle yazdıkları 200 'e yakın teşekkür mektubu çıktı. Değerli okul müdürünün bize yazdığı mektuptan şu satırları sizinle paylaşmak istiyorum.

Öğretmen açığımızın kapanması ile sınıf öğretmenlerimizin eşliğinde tüm öğrencilerimize gönderdiğiniz malzemeler eksiksiz bir şekilde dağıtıldı. Yaşamış olduğumuz bölgenin koşulları itibariyle çocuklarımızın gözlerinde parıldayan sevinci sanırım tarif etmemize hiç gerek yok. Babasından kalem isteyince, alınmayan hatta kalemini erken bittiği için dayak yiyen bir çocuğun bir anda 4-5 kurşun kaleme sahip olduğu anda ki sevinci hangi kelime anlatabilir ki...Sizlere bütün eğitim camiası adına, ülkemiz adına bir kez daha teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım. Cemal BEYAZIT

Sizler gibi düşünen, yardımsever, eğitim gönüllüsü arkadaşlarınız var ise elektriği ve suyu bulunmayan eğitim imkanlarından son derece uzak Yüksekova Doğanlı Kampı İ.Ö.O. Öneririz.

Tel:0 532 705 20 21 Orhan Yadigaroğlu (Okul Müdürü)

NEŞE KUŞKU UYGUN

Öğretmen açığımızın kapanması ile sınıf öğretmenlerimizin eşliğinde tüm öğrencilerimize gönderdiğiniz malzemeler eksiksiz bir şekilde dağıtıldı. Yaşamış olduğumuz bölgenin koşulları itibariyle çocuklarımızın gözlerinde parıldayan sevinci sanırım tarif etmemize hiç gerek yok. Babasından kalem isteyince, alınmayan hatta kalemini erken bittiği için dayak yiyen bir çocuğun bir anda 4-5 kurşun kaleme sahip olduğu anda ki sevinci hangi kelime anlatabilir ki...Sizlere bütün eğitim camiası adına, ülkemiz adına bir kez daha teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım. Cemal BEYAZIT

Sizler gibi düşünen, yardımsever, eğitim gönüllüsü arkadaşlarınız var ise elektriği ve suyu bulunmayan eğitim imkanlarından son derece uzak Yüksekova Doğanlı Kampı İ.Ö.O. Öneririz.

NEŞE KUŞKU UYGUN[/QUOTE]
Gerçekten Nurşen Abla'cım bu çok güzel bi duygu.a.s.
Umarım tüm çocuklarımız en kısa zamanda seçilir:1hug:

İnanamıyorum ya ben bu topiği nasıl görmedim... verdiğiniz linki ağlaya ağlaya okuyorum şu anda neler var yarabbim içimi en acıtansa bir kız çoçuğunun çilekli toka istemesi bizim basit gördüğümüz bir toka ya offf gece gece şiştim, ayrıca teşşekkür ederim benim böyle bir siteden haberim bile yoktu.Şimdi iş bir kardeş seçmeye kaldı, gelişmeleri aktarırım.

NEŞE KUŞKU UYGUN
Gerçekten Nurşen Abla'cım bu çok güzel bi duygu.a.s.
Umarım tüm çocuklarımız en kısa zamanda seçilir:1hug:
[/QUOTE]

Seni yürekten kutluyorum,umarım kardeşsiz çocuk kalmaz.Seni çok iyi anlıyorum,yaşadığın duygularıda,darısı diğer arkadaşların başına,sevgilerimle
iyi gecelera.s.:nazar::nazar::nazar:

İnanamıyorum ya ben bu topiği nasıl görmedim... verdiğiniz linki ağlaya ağlaya okuyorum şu anda neler var yarabbim içimi en acıtansa bir kız çoçuğunun çilekli toka istemesi bizim basit gördüğümüz bir toka ya offf gece gece şiştim, ayrıca teşşekkür ederim benim böyle bir siteden haberim bile yoktu.Şimdi iş bir kardeş seçmeye kaldı, gelişmeleri aktarırım.
----------------------------------------------------------------------

istersen burdan seç,yinede sen bilirsin.Seni kutluyorum,iyi geceler,sevgilerimle

Kardeş seçen bir kardeşimiz, SONAY KARACANİK' den güzel dostlarımıza....

Bir Kardeş Edinmeye Hoşgeldiniz...Türkiyemizin güzel illerinden birinden bir kardeşiniz olması için buradasınız belli ki...Ona eğitim öğretim hayatı boyunca destek olmaya karar verdiyseniz, bu güzel kararınızdan dolayı sizi tebrik ederiz........Bundan böyle;

Öncelikle kardeşinizle sevginizi paylaşmaya hazır mısınız? Onu eksikliğini yüreğinde hissettiği hediyelerle mutlu etmeye kararlı mısınız? Kışın soğuktan koruyacak, yazın cıvıl cıvıl olmasını sağlayacak giysiler için eğitimi boyunca kitabı, kalemi, defteri, silgisi için destek olmaya hazır mısınız? Bayram geldiğinde bayramlıklar almayı, hasta olduğunda geçmiş olsun demeyi unutmayacağınıza inanıyor musunuz? Onunda sarılıp uyuyacağı bir oyuncağı olmasını ister misiniz? Ona canım kardeşim bundan sonraki öğrenim hayatın boyunca yanındayım diyebilecek misiniz? Ona sevgi sözcükleri dolu mektuplar yazıp, sabırsızlıkla mektubunu bekleyecek kadar zamanınız hep olacak mı? Onu sevginizle, ilginizle büyütmeye hazır mısınız?

Bütün bu sorulara cevabınız evetse seçtiğiniz çocuk artık kardeşinizdir......Bu site yardım gönderme sitesi değildir. Bu site hiçbir zaman bitmeyecek bir kavram olan kardeş olma sitesidir. Lütfen kardeşinizin özelliklerini içeren formu iyice inceleyip kardeşinizin yaşını, kilosunu, boyunu, ayakkabı numarasını öğreniniz. Kardeşinizin tahmin ettiğiniz veya mektup yoluyla sorarak öğrendiğiniz ihtiyaçlarını öğrendiğiniz bu özellikler doğrultusunda gönderiniz. Kardeşinizin özelliklerine uymayan nasıl olsa evde başka biri kullanır mantığı ile hiç birşey göndermemeniz rica olunur.

04.01.2008 - 01:23 - Şu ana kadar 66230 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 648 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 5.

04.01.2008 - 09:56 - Şu ana kadar 66229 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 676 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 6.

Evet kardeşimiz bugün yeni yıl için gönderdiklerimiz almış.Telefon etti,paketi aldığını haber verdi.Yolladığımız yeni yıl kutlaması APS olmasına rağmen bugün eline geçmiş.Onun sevinci ve neşesi kilometrelerce uzaktan evimize doldu.

04.01.2008 - 21:41 - Şu ana kadar 66333 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 640 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 122.

05.01.2008 - 13:59 - Şu ana kadar 66394 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 671 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 54.

06.01.2008 - 10:12 - Şu ana kadar 66477 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 749 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 14.

Back