Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım okuduğum kadarıyla birçok,arkadaşımıza neferlik yapmışsın.Seni bu duyarlığında dolayı bir kere daha taktir ediyorum.Biz ailecek etkinliğimizi sürdürmeye çalıçıyoruz.Oğlumun 6.sınıftan beri,2 tane kardeşi bulunuyor.
ablacığım bende bu gün bir kardeş edindim . gerçekten böyle bir düşünce çok güzel ihtiyaç sahibi ve okumak isteyen çocukların elinden tutabilmek harika bir şey.burada bizim çocuklarımızın beğenipte kullanmadıkları bir takım eşya ve malzemeye nice çocukların ihtiyaçları var. umarım bütün çocuklar kardeşlerini bulurlar.6 ocakta görüşmek dileğiyle iyi geceler
Gerçekten Nurşen Abla'cım bu çok güzel bi duygu.a.s.Öğretmen açığımızın kapanması ile sınıf öğretmenlerimizin eşliğinde tüm öğrencilerimize gönderdiğiniz malzemeler eksiksiz bir şekilde dağıtıldı. Yaşamış olduğumuz bölgenin koşulları itibariyle çocuklarımızın gözlerinde parıldayan sevinci sanırım tarif etmemize hiç gerek yok. Babasından kalem isteyince, alınmayan hatta kalemini erken bittiği için dayak yiyen bir çocuğun bir anda 4-5 kurşun kaleme sahip olduğu anda ki sevinci hangi kelime anlatabilir ki...Sizlere bütün eğitim camiası adına, ülkemiz adına bir kez daha teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım. Cemal BEYAZIT
Sizler gibi düşünen, yardımsever, eğitim gönüllüsü arkadaşlarınız var ise elektriği ve suyu bulunmayan eğitim imkanlarından son derece uzak Yüksekova Doğanlı Kampı İ.Ö.O. Öneririz.
Tel:0 532 705 20 21 Orhan Yadigaroğlu (Okul Müdürü)
NEŞE KUŞKU UYGUN
----------------------------------------------------------------------İnanamıyorum ya ben bu topiği nasıl görmedim... verdiğiniz linki ağlaya ağlaya okuyorum şu anda neler var yarabbim içimi en acıtansa bir kız çoçuğunun çilekli toka istemesi bizim basit gördüğümüz bir toka ya offf gece gece şiştim, ayrıca teşşekkür ederim benim böyle bir siteden haberim bile yoktu.Şimdi iş bir kardeş seçmeye kaldı, gelişmeleri aktarırım.
benim de kardeşim var. mektuplaşıyoruz hediyeler yolluyoruz:)