Kardeşini seç...

Sabırsızlığını ve heyecanını çok iyi anlıyorum.Bir başka mutluluk bu,yüzler ve gözler kardeşten söz ederken bir başka oluyor.Dünkü buluşmada kardeşini seçen arkadaşlarla konuşurken bunu gördüm.Öğretmeniyle konuştun mu canım?Konulacak küçük bir hediye büyük bir mutluluk seline dönüşüyor.Yürekler arası sevgiden köprüler oluşuyor.İyi haftalar,sevgiler.a.s.

yazı yazdığımız köşelerede bu linkleri atsak,çünkü haberdar değiller.Eminim yakında kardeşsiz çocuk kalmayacak,sesimizi tam olarak duyurabilirsek.Ellerine yüreğine sağlık sağol,iyi ki varsın,yüreğinden sevgi eksik olmasın.

NURŞEN ABLACIM BEN DİYET GRUPLARINA YAZDIM LİNKİ BİLDİRMEK İSTEDİMŞeniz

Gözün aydın canım ,öğretmeniyle konuştun mu?Gerçekten ihtiyacı yoksa neden yazsınlar ki?Mektubunu bekle bakalım ne diyecek.Ama öğretmeniyle konuşman iyi olur,gerekli bilgileri sana verir.Yanılmıyorsam,çocuklar bir şey istemeye sıkılıyor.Bizim kardeşimizde mektubunda <her şeyim var,sevginizi eksik etmeyin>yazmıştı.
Hoş günlerin olsun,sevgilerimle.......a.s.

09.01.2008 - 11:00 - Şu ana kadar 66695 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 780 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 10.

Çok ilginç gerçekten,heralde öğretmeniyle görüşmek gerek.İhtiyacı olmasa listeye niye koysunlar.Onlar seçiyorlar çünkü.Mutlaka yardımcı olacaktır.Sevgiler.a.s.

Evet çok haklısın,yaşanan duygular çok farklı,anlatılası değil.Arkadaşlarınada duyurursan sevinirim.Elbirliğiyle kardeşsiz çocuk kalmaması için uğraşalım,ki bu anlatılması imkansız duyguları yaşamayan kalmasın.Sizlerin sevinciyle benim sevincim çokkkk farklı boyutlara ulaşıyor.İyi geceler,sevgiyle kal,mutlu kal.a.s.

11.01.2008 - 01:34 - Şu ana kadar 66778 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 824 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 1.

Ne kadar güzel ifade etmişsin.Onlar için umut olabilmek.Gerçekten çok güzel bi duygu.a.s.

11.01.2008 - 23:46 - Şu ana kadar 66838 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 838 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 78.

14.01.2008 - 08:30 - Şu ana kadar 66948 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 907 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 0.
----------------------------------

14.01.2008 - 17:58 - Şu ana kadar 66956 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 966 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 13.

15.01.2008 - 01:43 - Şu ana kadar 66975 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 998 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 5.

Kardeşimizle iletişim konusunda,bizde sorunlar yaşıyoruz.Mektubun gelmesi çok uzun zaman alıyor.Sürekli öğretmeni aramak zorunda kalıyorum.Herhalde biraz mahcupluk yaşıyorlar.Karşılığında bi şey yapamamanın sıkıntısını.Çünkü bizim kardeşimiz yolladığımız hediyeleri çok beyendiğini,kendisininde yollamak istediğini ama imkanlarının olmadığını yazmıştı.İnşallah bunuda aşıcaz.Öğretmenden konuşmasını istedim.Umarım,bi sorun yoktur.Ben destek olmaya çalışırken,onların ezilmelerinide istemem.Çok hassas olmamız gerektiğine inanıyorum.Hepimize iyi şanslar. a.s.

Bizimde kardeşimizle mektuplaşmada sorunlar çıkıyor.Mektuplar geç geliyor.Gerçi genelde telefonla görüşüyoruz.Haftada 1 gün kargo gidiyor.Yanılmıyorsam çocuklar mektup yollayacak zarf ve pul alamıyorlar.Biz daha önceki kolide adres yazılı zarf ve pul koymuştuk,bu kez koymadık.elefonda mektup yazdım yollayacağım demişti,bekledik yok.Geçenlerde telefon etti,mektubunu yazdığını,fotoğraflarıda hazırladığını ama parası olmadığı için gönderemediğini söyledi ,özür diledi.Yolladığımız pulların hepsini geçen kullandığını unutmuştuk.Şimdi kendisine zarf ve pul koyup yollayacağız.Sizlerede önerim bu olacak.Biliyorsunuz para yollamak kesinlikle yasak.
İyi günler hepimize,sevgilerrrrrrrrrrrrrrr

Canım benim bir kezde öğretmeniyle görüşürsen iyi olur.İhtiyacı yoksa neden yazılsın.Yanılmıyorsam sıkıldıkları için ihtiyacımız yok diyorlar.Bakın bizim kardeşimizde öyle dedi ama mektubunu yollayamadığı için telefonda özür diledi,para bulamadığı için yollayamadığını söyledi.Daha önce yolladığımız kolide zarf ve pul koymuştuk,ama şimdi koymayı unutmuştuk.Zarf ve pul koymayı unutmayalım,para yollamıyoruz,yasakÖğretmeninden alacağın bilgiye göre davranırsın.Üzülme lütfen.Bu arada bizim kardeşimiz büyük
8.sınıf öğrencisi.
İyi geceler,sevgilerimle.a.s.

Nurşen Abla'cım,ben sordum öğretmene pul parası sorun oluyormu acaba diye.Hayır,kesinlikle sebep o olamaz,gerekirse bizler veriyoruz,ihmalkarlık var dedi.Sanıyorum çekiniyorlrda.Artı sabırlı davranmamız gerekecek herhalde.Bende bazen kendimi çaresiz hissediyorum.Mektup gelmezse ne yapmamız gerekir acaba diye düşünüyorum.Şimdilik öğr. arıyorum.Ama her seferinde yıllarca böyle sürermi diyorum bi taraftan.İnşallah,güven sağlarız,bi bağ oluşurda,bunlarıda aşarız diyorum.a.s.:1hug:

Canım benim herhalde öğretmenlerindende çekiniyorlar<mektup yollayacağım para verirmisin?>diyemezler ki.En iyisi biz mektup yollamaları için gerekli malzemeleri koyalım.Nerden bu kanıya vardım biliyormusunuz?Bir kez mektup yollayacağım dedi bekledik gelmedi,o zaman derslerim vardı yollayamadım dedi.Telefonda mektubun gelmedi deyince bunu söyledi ve pazartesi yollayacağım dedi.Mektubunun gelmesi gerekiyordu,aradı ve <herşey hazırdı,mektup ve fotoğraflar,ama para bulamadığım için mektubu yollayamadım,özür dilerim> dedi.Bizim kardeşimiz 13 yaşında ve 8.sınıf öğrencisi kısaca durumunu bana anlattı.Daha öncede zor durumunda telefonla aramıştı,sorununu öğretmenleriyle görüşerek çözmüştük.Yani aramızda bağ oluştu.Bu yüzden diyorum ki mektuplarını yollamaları için gereken kağıt,kalem,zarf ve pulları koyalım.Yakında durumlarını ve sıkıntılarını paylaşacaklardır.Biz yarın kardeşimizle telefonla görüşeceğiz.Sevgilerimle,iyi geceler.a.s.

19.01.2008 - 23:55 - Şu ana kadar 67225 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1340 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 47.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…