Kardeşini seç...

22.01.2010 - 23:14 - Şu ana kadar 71990 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7004 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 18.:sm_cool::dance::teytey:a.s.

24.01.2010 - 23:14 - Şu ana kadar 72013 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6982 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 20.kaydirigubbakcemile5a.s:dance::teytey::sm_cool:a.s.

29.01.2010 - 18:16 - Şu ana kadar 72098 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6954 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 30.:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::teytey::sm_cool:a.s.

07.02.2010 - 18:13 - Şu ana kadar 72161 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6934 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 4.

07.02.2010 - 18:13 - Şu ana kadar 72161 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6934 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 4.

sana ne kadar teşekkür etsem azdır.öncü olduğun için.kardeşimizle haberleşiyoruz.bize ailesi surpriz yapmış.1 koli kendi imkanları ile bahçelerinde yetişen ürünlerden falan göndermişler.reçel,incir badem,salça,isot.o kadar duygulandık ki.
LÜTFEN HERKES BİR KARDEŞ SEÇSİN.

öğretmenimiz DUYARLI ıNSANLAR TOPLULUĞU diye bir sayfa açmış.daha yeni.bakarsanız sevinirim.tekrar teşekkürler nrsnkma 39

öğretmenimiz DUYARLI İNSANLAR TOPLULUĞU diye bir sayfa açmış.daha yeni.bakarsanız sevinirim.tekrar teşekkürler nrsnkma 39

ben sizden çok sevindim inanına.syaşadığınız duygular anlatılması zor çok farklı demikaydirigubbakcemile5keşke herkes kardeşini bulsakaydirigubbakcemilesizi tekrar kutluyoruma.s.

Benimde 5-6 aydır bir kardeşim var. Elimden geldiğince ona birşeyler yolluyorum, arada mektup yollayıp, telefonlaşıyoruz. Küçücük yaşına rağmen çok gururlu, çok alçak gönüllü. O yüzden ona yardım ediyormuşum izlenimi vermemek için çok uğraşıyorum. Zaten ben de böyle düşünmüyorum. Biz paylaşabileceğimiz şeyleri karşılıklı paylaşıyoruz. Onunla konuşmak bana da iyi geliyor.

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5vereliniortaka.s.

10.02.2010 - 22:42 - Şu ana kadar 72159 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7000 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 4.

kardeş seçenler burda bizimle paylaşsalar ne iyi olur.
facebook ta 'duyarlı insanlar topluluğu' diye girince öğretmenimizin yaptığı siteyi görebilirsiniz.

arkadaslar boyle bı seyı yenı duydum inanın ve hemen katılmak istıyorum benı aydınlatırmısınız neler yapmam gerekıyor pek anlayamadım kusura bakmayın ben calışmıyorum sadece esımın maasıyla gecınıyoruz 4.5 aylık bı bebegım var ama olsun bızden daha cok ihtıyacı olan insanlar var emın olun elımden gelenı yapacağım..

arkadaslar ben 1 kardas sectım ama onun kardesı var dıyo yanlış mı yapıyorum o kardesı çok istıyorum..

arkadaslar benımde bır kardesın var artık bi CANSU bizim cansuyumuz olur inş..onun hayır duaları bızı bi yerlere getirir inş..

19.02.2010 - 18:59 - Şu ana kadar 72260 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7078 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 6.

21.02.2010 - 11:39 - Şu ana kadar 72274 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7062 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…