• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

ya ben de dıyarbakırdan kardes sectım 9 yasında bır kız cocugu bır kutu kırtasıye malzemesı hazırlayıp gonderdım okuluna gonderdım kı ogtretmenı ıle konusarak gonderdım daha saglıklı ulassın elıne dıye ama ulastımı bır turlu cevap alamadım.Okulu aradım bı kac kere acan olmadı. Krdeste cevapta gelmedı :(

selam,bence tekrar okulu arayın,yoksa telefon doğrumu kontrol edin..Dilerim en kısa zamanda kardeşinizle iletişim kurarsınız.sağlıkla sevgiyle kalına.s.:nazar:

Ben iki defadır kardeş seçtim ama ilk mektubu gönderdikten sonra bir kere cevap geldi
ikinci mektubu gönderdikten sonra bir daha cevap falan gelmedi
her ikisi de böyle oldu
bıraktım artık napayım

selam bence iletişim için okulu arayın,kardeşinizden haber gelmesi dileğimle,iyi gecelerrrrrrra.s.:nazar:

19.12.2009 - 22:06 - Şu ana kadar 71326 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7116 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 16.

merhaba ;
bende yeni katıldım aranıza siteyi görünce cok heycanlandım artık benimde bir kardeşim var umarım elimden geleni yapabilirim onun için teşekkürler nrsnkma39yerimseniben

30.12.2009 - 14:15 - Şu ana kadar 71609 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6866 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 4.

arkadaşlar benim bi sorunum var.ben bu siteden kendime bir kardeş seçmiştim.ona birkaç hediyenin yanında bir mektup yazıp gönderdim ama cevap gelmedi.aradan biraz zaman geçince benim mail adrem hacklendi.şifresini bilmediğim için kullanamıyorum artık.kardeşimi o mail adresiyle seçmiştim.şimdi iptal edemiyorum.site yönetimiyle irtibata geçmeyi düşünüyorum.ne yapmaıyım sizce?

arkadaşlar benim bi sorunum var.ben bu siteden kendime bir kardeş seçmiştim.ona birkaç hediyenin yanında bir mektup yazıp gönderdim ama cevap gelmedi.aradan biraz zaman geçince benim mail adrem hacklendi.şifresini bilmediğim için kullanamıyorum artık.kardeşimi o mail adresiyle seçmiştim.şimdi iptal edemiyorum.site yönetimiyle irtibata geçmeyi düşünüyorum.ne yapmaıyım sizce?

selam,kardeşlerinize hediye yollarken sizlerin adresleri üzerinde olan pullu zarf yollar ve mektubunuzda yazacağı mektubu yolladığınız zarfa koymasını söylerseniz kanımca iyi olur.siz kardeşinizi seçmişsiniz adresine tekrar mektup yazın ona bir şans daha verin derim.Okulunu arayıp bilgi alabilirsiniz.Önemli olan iletişim kurabilmeniz mail adresiniz sorun olmaz sanırım.
Yeni yılda dilekleriniz gerçek olsuna.s.

02.01.2010 - 12:58 - Şu ana kadar 71632 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6861 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 4.

arkadaslar ben bunun sistemini bilmiyorum bende elimdeki uc bes kurusla bir cocuga yardim etmek isterim bana anlatabilir misiniz

arkadaslar ben bunun sistemini bilmiyorum bende elimdeki uc bes kurusla bir cocuga yardim etmek isterim bana anlatabilir misiniz

merhaba,öncelikle sizi kutluyorum hoşgeldiniza.s.vereceğim linke tılıyorsunuz
Kardeşini Seç
açolan sayfada
kalp.gif

kalbe tıklıyorsunuz
ıstediğin ilin karşısındaki Kardeşini Bekleyen linkine tıkla, kardeşin olmayı bekleyen çocukların listesi karşında... Listedeki çocukların bilgilerine, isimlerine tıklayarak ulaşabilirsin.
kardeşinizi seçtikten sonra okulunu arar öğretmeniyle görüşüp bilgi alabilirsiniz.Mektup yollaması için kendi adresinizi yazdığınız ve pulladığınız zarf koyarsanız(yolladığınız zarfa size yazacağı mektubu koyup zarfı yapıştırıp postaneye vermesini söylerseniz iyi olur)
sağlıkla sevgiyle kalına.s.:nazar::nazar:

04.01.2010 - 22:34 - Şu ana kadar 71726 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6769 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 52.kaydirigubbakcemile5:dance::teytey::lepi:a.shihoyyyta.s.:nazar::nazar:

08.01.2010 - 23:24 - Şu ana kadar 71784 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6824 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 9.

11.01.2010 - 19:53 - Şu ana kadar 71817 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6848 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 14.

17.01.2010 - 22:33 - Şu ana kadar 71891 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6959 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 15.

Back