bu ne hiddet ,ben de olsam sana aynı cevabı veriridim,bunda emir falan yok ki.ayıp ettin arkadaşa bence.
arkadasa katılıyorum, gereksiz bir tepki vermişsinizlmaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ne hiddet ,ben de olsam sana aynı cevabı veriridim,bunda emir falan yok ki.ayıp ettin arkadaşa bence.
arkadasa katılıyorum, gereksiz bir tepki vermişsinizlmaz:
benim orada istediğim yardımdı bi çocuğa yardım etmek onun sorunlarına ortak olmak istiyorum ama karşı taraf bunu böyle algılamıyor sadece ihtiyaçlarını karşılayan birey gözüyle bakıyor bırakamıyorumda vicdanım çok rahatsız bu konuda yardım istedim ama arkadaşın yazdığı yazı o psikoljideykn beni çok üzdü eğer haksız tepkiyse özür dilerim
benim orada istediğim yardımdı bi çocuğa yardım etmek onun sorunlarına ortak olmak istiyorum ama karşı taraf bunu böyle algılamıyor sadece ihtiyaçlarını karşılayan birey gözüyle bakıyor bırakamıyorumda vicdanım çok rahatsız bu konuda yardım istedim ama arkadaşın yazdığı yazı o psikoljideykn beni çok üzdü eğer haksız tepkiyse özür dilerim
kızlar bende seçtim kardeşimi ağrılı 9 yaşında bir kız kardeşim olduu
aramıza hoşgeldinizopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5vereliniortaka.s.
hoşbulduk canım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5zemuszemus