• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

arkadasa katılıyorum, gereksiz bir tepki vermişsiniz:olmaz:

benim orada istediğim yardımdı bi çocuğa yardım etmek onun sorunlarına ortak olmak istiyorum ama karşı taraf bunu böyle algılamıyor sadece ihtiyaçlarını karşılayan birey gözüyle bakıyor bırakamıyorumda vicdanım çok rahatsız bu konuda yardım istedim ama arkadaşın yazdığı yazı o psikoljideykn beni çok üzdü eğer haksız tepkiyse özür dilerim

benim orada istediğim yardımdı bi çocuğa yardım etmek onun sorunlarına ortak olmak istiyorum ama karşı taraf bunu böyle algılamıyor sadece ihtiyaçlarını karşılayan birey gözüyle bakıyor bırakamıyorumda vicdanım çok rahatsız bu konuda yardım istedim ama arkadaşın yazdığı yazı o psikoljideykn beni çok üzdü eğer haksız tepkiyse özür dilerim

canım anlıyorum seni yaptıgın çok güzel bir davranış ve karsılıgında kullanıldıgını hissetmişsin ve bu çok sinir bozucu bir durum...bence o kişiyi bırak çünkü gercekten abartmış...yeni birisini edin....arkadasın yazdıgınıda psikolojin nedeniyle yanlış anlamışsın yoksa kimse kötü davranmak istemez üzmek istemez seni,yanlıs anlasılma olmuşvereliniortak

08.12.2009 - 22:27 - Şu ana kadar 71143 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7175 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 8.

degiştir canım kardeşini....eger istersen benim kardeşimin sınıfında var ..sana yönlendirebilirim onu...

10.12.2009 - 22:32 - Şu ana kadar 71153 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7243 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 8.

kalp.gif

B Ü Y Ü K A İ L E M İ Z E H O Ş G E L D İ N İ Z ...

Kardeşinizin yumuk minik ellerini avuclarınızın içine alın, sıkı sıkı sarın. Üşümesinler… 28 KASIM 2004 tarihinde tarafımdan kurulan bu site, kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Onlara yardım değil, hediye yolluyorsunuz... Hediyelerinizi abartmayın. Bir defter, bir kalem, bir mektup dünyalara bedel... Kardeşlerinizle destek olmaya, onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin... En büyük desteğiniz sevginizdir. Bu çocuklar bizim, Türkiye’mizin çocukları... ONLARI HİÇ UNUTMAYIN... Mutlaka mektup yazın . Kişiliklerini geliştirin... Alacağınız cevap mektupları sizin de dünyanızı değiştirecektir. Bu mutluluğu yaşayın ve görün. Yolumuz, önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. Yolumuz açık olsun. CENGİZ TÜNAY - ALİ TÜNAY

A S L A P A R A Y O L L A M A Y I N

16.12.2009 - 01:03 - Şu ana kadar 71205 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7210 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 1.

SEVGİ SELİNİZ

DOĞUDAN BATIYA KARDEŞLİK KÖPRÜLERİ KURDU
DOST ELİNİZ EDİRNE’DEN HAKKARİ’YE KADAR UZANDI
7486 OKULDA 100 BİNDEN FAZLA ÖĞRENCİ KARDEŞİNİ BULDU
GEREK YURT İÇİNDE GEREKSE YURT DIŞINDA YAŞAYANLAR
TEK VÜC UT OLDU KARDEŞ SEÇMEK İÇİN YARIŞTI
SİZ GÜZEL İNSANLARI ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ
SİZDEN GELEN BİR E POSTA İLE DUYGULARINIZA TERCÜMAN OLMAK İSTEDİM.

Öncelikle sizi böyle bir başarıya imza attığınız ve bu başarıya giden yolda yanınızda bizi de götürdüğünüz için çok teşekkür etmek istiyorum.Sitenizi bir arkadaşımın msn inde görmüş ve tıklamıştım bence şimdiye kadar tıkladığım en önemli ve dolu yerdi.Tek tek şehirleri isimleri inceledim ve Ardahan 'dan Dilan Kömür ü kardeş olarak seçtim.İlk önce öğretmenini aradım nasıl başlayacağımızla ilgili konuştuk ve önce Dilan'ın mektup yazmasına karar verdik.Dün yazıp yollamışlar çok sevindim ve heyecanla mektubunu bekliyorum sevgili Dilan'ın.Koli hazırlamaya başladık bile.5,5 yaşında kızım var anlayabileceği ölçüde ona da durumu anlattım .ve küçücük kalbi ile oda bir çanta hazırlamış.Bir resim çizip adını yazmış(Sadece adını yazabiliyor. :)ve çantanın içine çok sevdiği oyuncak ve saç tokası koymuş .Bu yaşadığım 2.mutluluktu çünkü başkası için bir şeyler yapmaya çalışırken aslında kendimiz için ne kadar çok şey yaptığımızı fark ettim.Size birkez daha teşekkür ediyorum.Ayrıca bütün öğretmenlerimizi de kutlamak istiyorum böyle bir çalışmada bize yardımcı oldukları için benim bir ailem vardı ama şimdi koskoca bir ailem daha oldu. Birbirine sıkı sıkı bağlanan buradaki tüm insanları duyarlılıklarından dolayı kutluyor ve hedef 200000 öğrenci diyorum...Seldun İNANÖZ –İSTANBUL

16.12.2009 - 21:23 - Şu ana kadar 71261 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7157 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 65.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.:nazar:

SİZLERDEN GELEN MESAJLAR

Ben İlayda Kılıç , Ankara'da üniversite öğrencisiyim son sınıftayım.Bugün bir arkadaşım sayesinde bu siteden haberdar oldum ve Şanlıurfa'dan Adem Güneş adlı bir kardeşime okul hayatında ablalık yapabilme şansını yakaladım.Duyarlılığınız ve bize bu fırsatı sınduğunuz için size bir teşekkür mesajı yollamak istedim.Ne kadar farkında olmasakta bizimde onlara en az onların bize ihtiyaç duydukları kadar ihtiyacımız var.Tekrar teşekkürler.
-----------------------------
Ben Almanyada yasiyorum ve sitenizi buldum. Cok sevindim. Dünyada böyle insanlar oldugunu bilmek cok güzel bir duygu.Bende kardesimi sececegim ve Internet sayfamda bir yer hazirlayacagim sizin icin (yani cocuklarimiz icin).Almanyanin Darmstadt sehrinde yerel bir radyoda haftada 2 saatlik türkce bir program hazirlayip sunuyorum. Projeniz hakkinda bu hafta bilgi verecegim radyoda.Ana Sayfa - Radar

Almanyadan selamlar..Hacer Yontar

KARDEŞTEN ABLASINA ...
ABLALAR NEDİR?
Ablalar bir peridir,
Kırlarda uçan kelebektir,
Ablalar sefkat verendir,
Ablalar bizim herşeyimizdir.

Ablalar bizi sevendir,
Bize doğru yolu gösterendir,
Ablalar iyilik meleğidir,
Ablalar bize layık olduğumuz sefkati verendir.

Ablanı kırma,üzme,
Ona saygıyla davran,
Ablan senin aynandır,
Geleceği aydınlatandır.

( bu şiir 9 yaşındaki bir bebeden ablasına geldi)

Ben iki defadır kardeş seçtim ama ilk mektubu gönderdikten sonra bir kere cevap geldi
ikinci mektubu gönderdikten sonra bir daha cevap falan gelmedi
her ikisi de böyle oldu
bıraktım artık napayım

ya ben de dıyarbakırdan kardes sectım 9 yasında bır kız cocugu bır kutu kırtasıye malzemesı hazırlayıp gonderdım okuluna gonderdım kı ogtretmenı ıle konusarak gonderdım daha saglıklı ulassın elıne dıye ama ulastımı bır turlu cevap alamadım.Okulu aradım bı kac kere acan olmadı. Krdeste cevapta gelmedı :(

Back