Bende bu sene kendime bi kardeş seçtim ismi Ayten Ağrıda yaşıyor 9 yaşında.
Kışlık ihtiyaçlarını aldım gönderdim sonra benden birşey isteyip istemediğini sordum yok dedi biraz ısrar edince bilgisayar kalimesi çıktı ağzından sonra utandı senin paran yetmez dedi:)
Tabi dayanamadım hemen taksitle bir bilgisayar aldım ama gel gör ki kriz benide vurdu
İşsiz kaldım borçlarımı kapattım ama kargo parası kalmadı
Bilgisayar arka odada bekliyor çocuğada bu yıl sonuna kadar göndericem diye söz vermiştim
biran önce işe başlamam gerek...
Kardeş seçmek onun için bişeyler yapmak güzelde işte bazen böyle eline yüzüne bulaştırabiliyosun
Neyse ben yine idare ederim bazıları kardeşi seçip sonrasında hiç arayıp sormuyomuş bile.
Onlar gibi olacaksa hiç olmasın daha iyi
bana göre önemli olan seçilen kardeş sayısını arttırmak değil gerçek birer abla abi bulabilmek...
bu siteden 1.5 yıl önce bende bir kardeş seçtim.onunla mektuplaşıyor ve ihtiyaçlarını alıp gönderiyordum.Ancak daha sonra annesi ile telefonlaşmaya başladık.Beni sabahın 5 i de dahil olmak üzere arayarak sipariş listesi yazdırıyordu.Abartmıyorum.6 kardeş olduklarını birine gönderdiğimde diğerlerinin üzüldüğünü söylüyordu.Bende gönülleri olsun diye onlarada ufak hediyeler gönderiyordum.Ama son zamanlarda iş iyice abartıldı ve 6 kardeşede ben bakar oldum.Benimde bir kızım var ve bu çocuklarında annesi benimle yaşıt.Bir telefon konuşamamızda bana küçümsercesine sen niye tek çocuk yaptın dediğinde patladım.Çünkü senin durumuna düşmemek için dedim.Diğer kardeşlerinide bu siteye kaydet ben sadece birine yardım edebilirim dedim.Ama hala bana telefon açıp isteklerini sıralıyor.Telefonlarına çıkmıyorum ve sadece kendim kardeş seçtiğim öğrencinin ihtiyaçlarını belirleyip gönderiyorum.Ne yapacağımı bilemez oldum.İyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek.
bu siteden 1.5 yıl önce bende bir kardeş seçtim.onunla mektuplaşıyor ve ihtiyaçlarını alıp gönderiyordum.Ancak daha sonra annesi ile telefonlaşmaya başladık.Beni sabahın 5 i de dahil olmak üzere arayarak sipariş listesi yazdırıyordu.Abartmıyorum.6 kardeş olduklarını birine gönderdiğimde diğerlerinin üzüldüğünü söylüyordu.Bende gönülleri olsun diye onlarada ufak hediyeler gönderiyordum.Ama son zamanlarda iş iyice abartıldı ve 6 kardeşede ben bakar oldum.Benimde bir kızım var ve bu çocuklarında annesi benimle yaşıt.Bir telefon konuşamamızda bana küçümsercesine sen niye tek çocuk yaptın dediğinde patladım.Çünkü senin durumuna düşmemek için dedim.Diğer kardeşlerinide bu siteye kaydet ben sadece birine yardım edebilirim dedim.Ama hala bana telefon açıp isteklerini sıralıyor.Telefonlarına çıkmıyorum ve sadece kendim kardeş seçtiğim öğrencinin ihtiyaçlarını belirleyip gönderiyorum.Ne yapacağımı bilemez oldum.İyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek.
KARDEŞ İPTALİ
İptal etmek istediğiniz kardeşinizi seçerken girdiğiniz E-posta adresinizi aşağıya yazarak Ara butonuna basınız.
Not: E-posta adresinizin bir kısmını yazmanız da yeterlidir
sitedeki bu kısıma mail adresiniz yazınca çıkıyor,ben az önce denedim.
İlk Kardeşini Seç sitesini ziyaret ettiğimde çok duygulanmış ve siteyi 1 hafta takibe almıştım .Cesaretimi toplayıp kendime kardeş seçtikten sonra öğretmeniyle irtibata geçip eksik olanları bana söylemesini rica ettim.Öğretmenin dediği hala kulaklarımdan gitmiyor.''hanımefendi burada hiç bir şey yok ki''.neyse ben gerekli konuşmayı yaptıktan sonra kargo ile gönderdim.Öğretmenleri sağolsun çok yardımcı oluyorlar.Onu ilk gördüğümde hissettiklerimi size ifade bile edemem.up zun kirpikler zeytin siyahı gözler hemen ısınmıştım Berfin'e.Sağolsun fotoğrafını maille gönderdi öğretmenimiz.Sonra telefonlar mektuplar derken ısındık birbirmize.İlk başlarda konuşmaya çekinen Berfin şimdi bülbül kesildi.Onu çok seviyorum.Ve şunu söylemeliyim ki herkes bu duyguyu tatmalı.
Evet,en sonunda yeni kardeşimizin hediyelerini yolladık.a.sDilerim bu sefer,istediğimiz gibi bir ilişki kurarız.a.s.Artık mektubumuzu ve ondan alacağımız haberleri bekliyoruz.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?