Kardeşini seç...

Yeni yılda,tüm kardeş bekleyenlerin kardeşlerine kavuşması dileğiyle.:1hug:a.s.

01.01.2009 - 12:36 - Şu ana kadar 67524 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 826 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 1.

Umarım bu sene, kardeşlerimizin yılı olur ve gönüllü ablalarımız,abilerimiz çoğalır.Herkesin yeni yılını kutlar; sağlıklı, mutlu, başarı dolu bir yıl dilerim.Bu arada dağ çiçeği hastaymışsın acil şifalar dilerim.

dileklerimizin gerçekleşmesi isteğimizzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

dağ çiçeği hasta mısın?:1shok:mirmirmirmir:bbo::çok üzgünüm:Şeniza.s.

03.01.2009 - 14:12 - Şu ana kadar 67549 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 848 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 5.

04.01.2009 - 21:39 - Şu ana kadar 67557 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 876 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 15.kaydirigubbakcemile5:sm_cool::dance:Şeniza.s.

Ben kardeş edindim ama bilgiler güncel değil..öğretmenleri değişmiş ve bir sürü problem yaşadım kardeşime ulaşma konusunda...aslına bakarsanız hala ulaşmış ta değilim..
okul müdürüne bi türlü derdimi anlatamadım yani...ama pes etmiş değilim devam edicem aramaya...

yazdıklarınızı okurken çok duygulandım arkadaşlar
hatta ağlıyorum bile denir
canlarım benim yaa
inşallah bende elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım

Dağçiçeği geçmiş olsun neyin var?... :çok üzgünüm:

06.01.2009 - 21:28 - Şu ana kadar 67590 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 935 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 15.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5Şeniz:teytey::hooray:

07.01.2009 - 21:45 - Şu ana kadar 67606 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 938 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 25.

Geçmiş olsun.ayva,nar.limon ve elmayı kabuk ve çekirdekleri ile kaynat sıcak sıcak iç bide antibiyotik al tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…