Geçmiş olsun.ayva,nar.limon ve elmayı kabuk ve çekirdekleri ile kaynat sıcak sıcak iç bide antibiyotik al tamamdır.
selam,verdiğiniz yararlı bilgiler için teşekkürler.Kardeşinizle iletişiminiz nasıl?İyi gecelera.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun.ayva,nar.limon ve elmayı kabuk ve çekirdekleri ile kaynat sıcak sıcak iç bide antibiyotik al tamamdır.
Çok hastayım kızlar.Havalar berbat.Salgın benide vurdu.Lütfen kendinize dikkat edin.Herkese selamlar.
En sonunda kardeşimizden haber geldi.a.sDün bir telefon geldi,karşımdaki seçtiğimiz kardeşimizin babası.:1shok:O kadar doğalki,Gül diye hitap ediyor bana tam doğulu şivesiyle.Mektup yazmışlar bile,birde peynir gönderdik diyor.:çok üzgünüm:Baharada oğlak kesip yollayacakmış.Ne diyeceğimi şaşırdım,yokta denmiyor.Kardeşimizlede konuştuk,9 kardeşlermiş inanılır gibi değil:uhm:.Ama çok içtendi konuşmaları.:1hug:Şimdi gönderdiği mektubu bekliyoruz.a.sİnşallah,güzel devam eder her şey. B]
slm lar arkadaslar..sayfalar cok oldugu icin hepsini okuyamadim.sormak istedigim sorular var simdiden cvp lar icin tesekkurler.s.
simdi biz listeden bir kardesimizi belirliyoruz ve ogretmenleriyle konusuyoruz
para gonderemiyoruz ,ailesinin belirledikleri ihtiyaclarini karsiliyoruz,arada bir mektuplasiyoruz
anladiklarim dogru mu?yapamayacagimizi dusundugumuzde vazgecme imkanimiz var mi?karsilayamayacagimiz bir ihtiyaci oldugunda ne yapiyoruz?gercekten ihtiyaci olan insanlar olduguna nasil emin olabiliriz? bide son sorum yurtdisinda olmam sorun olur mu?
cok oldu tskkaydirigubbakcemile2
Merhaba bugün bende kardeşimi seçtim ve inşallah bende elimden geleni yapacağım. Oğlumdan 1 yaş büyük seçtiğim kardeş.
Merhaba bugün bende kardeşimi seçtim ve inşallah bende elimden geleni yapacağım. Oğlumdan 1 yaş büyük seçtiğim kardeş.
Canım,hayırlı olsun.Ne mutlu size.:1hug:Bende daha küçük seçmiştim.Küçülen kıyafetleri oluyor malum,kullanılmamış gibi,onlarıda değerlendirmiş oluyoruz.a.sBizde mektup yollamışlar onu bekliyoruz,büyük bir merakla.a.s.
Dağ çiçeği teşekür ederim keşke herkes duyarlı olabilse. Bütün arkadaşlarıma mail göndererek onları da haberdar ettim bu siteden.