Bir Kardeş Edinmeye Hoşgeldiniz
Kardeş seçen bir kardeşimiz, SONAY KARACANİK' den güzel dostlarımıza....
Bir Kardeş Edinmeye Hoşgeldiniz...Türkiyemizin güzel illerinden birinden bir kardeşiniz olması için buradasınız belli ki...Ona eğitim öğretim hayatı boyunca destek olmaya karar verdiyseniz, bu güzel kararınızdan dolayı sizi tebrik ederiz........Bundan böyle;
Öncelikle kardeşinizle sevginizi paylaşmaya hazır mısınız? Onu eksikliğini yüreğinde hissettiği hediyelerle mutlu etmeye kararlı mısınız? Kışın soğuktan koruyacak, yazın cıvıl cıvıl olmasını sağlayacak giysiler için eğitimi boyunca kitabı, kalemi, defteri, silgisi için destek olmaya hazır mısınız? Bayram geldiğinde bayramlıklar almayı, hasta olduğunda geçmiş olsun demeyi unutmayacağınıza inanıyor musunuz? Onunda sarılıp uyuyacağı bir oyuncağı olmasını ister misiniz? Ona canım kardeşim bundan sonraki öğrenim hayatın boyunca yanındayım diyebilecek misiniz? Ona sevgi sözcükleri dolu mektuplar yazıp, sabırsızlıkla mektubunu bekleyecek kadar zamanınız hep olacak mı? Onu sevginizle, ilginizle büyütmeye hazır mısınız?
Bütün bu sorulara cevabınız evetse seçtiğiniz çocuk artık kardeşinizdir......Bu site yardım gönderme sitesi değildir. Bu site hiçbir zaman bitmeyecek bir kavram olan kardeş olma sitesidir. Lütfen kardeşinizin özelliklerini içeren formu iyice inceleyip kardeşinizin yaşını, kilosunu, boyunu, ayakkabı numarasını öğreniniz. Kardeşinizin tahmin ettiğiniz veya mektup yoluyla sorarak öğrendiğiniz ihtiyaçlarını öğrendiğiniz bu özellikler doğrultusunda gönderiniz. Kardeşinizin özelliklerine uymayan nasıl olsa evde başka biri kullanır mantığı ile hiç birşey göndermemeniz rica olunur.