Kardeşini seç...

Merhaba
Benim bir sorum olacak. Benim Hakkari'deki kardeşimin öğretmeninin telefonuna ulaşılamıyor.
Yani hat servis dışı olmuş.
Ne yapmam gerekir?

okulun ismini biliyorsunuzdur mutlaa
11811 den okulun adını söyleyerek ulaşabilirsiniz bencea.s.

Merhaba
Benim bir sorum olacak. Benim Hakkari'deki kardeşimin öğretmeninin telefonuna ulaşılamıyor.
Yani hat servis dışı olmuş.
Ne yapmam gerekir?

Canıımm,en kötü ihtimalle okul adresiyle,mektup yoluyla öğretmenle yada çocukla haberleşirsin.Telefonuda sitede yenilenir tahmin ediyorum geçici olması gerek.Çünkü onlar,görevli öğretmenler,mutlaka ilgileneceklerdir.a.s.

Selam bu pazar kardeşimizle konuştuk.Her pazar konuşuyoruz,harika bir mutluluk,yaşanılası bir duygu anlatılası değil,darısı kardeşi olmayanların başınaa.s.

25.11.2008 - 22:48 - Şu ana kadar 66961 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 8027 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 77
kaydirigubbakcemile5hihoyyytkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3a.s:teytey::dance:a.s.a.s.

bugün kardeşime aslında kızıma mektup yazdım ve birkaç ihtiyacını da paketleyip okuluna gönderdim
içim huzur dolu
bana yazacağı mektubu sabırsızlıkla bekliyorum

28.11.2008 - 18:34 - Şu ana kadar 67015 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 149 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 15.:teytey::teytey::teytey:a.sŞeniza.s.:hooray::dance::enbuyukkk:

Dah öncede bahsettiğim gibi,en sonunda bizde kendimize yeni bir kardeş seçtik.:1hug:Önceki kardeşimizle ne yazıkki istediğimiz gibi bir ilişki kuramamıştık.:sm_confused:Cevap yazmıyor,telefonları yok,kendisi ya da ailesi hakkında hiç bir bilgi alamıyorduk.Sonuçta öğretmeninde önerisiyle yeni bir kardeşe kavuştuk ve telefonla bile konuştuk.a.sSanırım bu sefer her şey daha farklı olacak.Çünkü iletişim çok önemli.Kopukluk olunca,bilginiz olmayınca,yardım göndermekte bile zorlanıyorsunuz.:1no2:Artık,her şeyin çok farklı olacağına inanıyorum.kaydirigubbakcemile5Darısı olmayanlara diyorum.Sevgilera.s.

Gözün aydın canım,çok sevindim,nihayet sende kardeşinle iletişim kurabildin.Kısmet bu yavruya imiş.Bol iletişimler diliyorum,günün şen olsun sevgilerkaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

günaydın arkadaşlar
2 gün önce kızımdan mektup aldım
mektubuna talin amca diye başlamıştı:1rolleyes:
o kadar güldüm ki anlatamam
çok hoş bir anı olarak kalacak benim için:1rolleyes:

okul müdürü berivan'ın fotoğraflarını göndermiş bana...sınıfta terlikle ders yapan bir kız berivan.içim o kadar acıdı ki anlatamam:çok üzgünüm:...
berivan kızım mektubunda tam 5 tane kardeşi olduğunu ve 4-5 yaşlarında olduklarını yazmış:çok üzgünüm:
aklıma ilk gelen şu oldu
berivan'a montlar,ayakkabılar ve okul araç gereçleri gidecek ve kardeşleri bu duruma çok imrenecekler:çok üzgünüm:
bayram paketime kardeşleri için de boyama ve şampuan filan koydum
ama sonra düşünmeden edemedim
biz bu çocukların hangi birine yetişebilicez arkadaşlar ya
nasıl oluyor da hiç düşünmeden bu kadar çok çocuğu doğurabiliyor bu insanlar
iki gündür bu düşünceler gidip gidip geliyor beynimde
nedense çok çaresiz hissettim kendimi birden:çok üzgünüm:

Haklısın canım gücümüzü birleştirirsek daha çok yardımcı oluruz.Ama eğitim şart bakabileceği kadar çocuk dünyaya getirmeli bu bilinç insanlara aşılanmalı ve bu konuda yardımcı olunmalı.Çok şey yapılbilir,AMA GEÇEN YIL BİZLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATAN BİR KERMES OLAYI UNUTULMADI .BENCE UNUTULMAMALI,KALAN VE YAĞMALANAN EŞYALARIN HESABI VERİLMELİ KALAN EŞYALARLA KERMES AÇILACAKTI SES YOK
NİYETİM KABUK TUTMUŞ YARAYI KAŞIMAK DEĞİL.GÜCÜMÜZÜ BU OLAYDA GÖRMÜŞTÜK.ÇOK İYİ BİR ORGANİZASYON ŞART.AMA BEN BÖYLE BİR ORGANİZEDE YER ALMAYI DÜŞÜNMEMEKTEYİM.
SABAH SABAH HOŞ OLMADI AMA ,KUSURA KALMA.

05.12.2008 - 22:32 - Şu ana kadar 67147 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 440 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 22.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3hihoyyyt:dance::teytey:a.s.a.s.a.s.

Sevgili Cengiz abi

Ben hayatını kurtardığınız binlerce cocuktan sadece biriyim. Bitlis deki evimde 5 nüfus tek bir odada yerde birlikte uyurken şimdi, rüyamda bile göremeyeceğim bir hayata kavuştum. İstanbul Etiler Anadolu Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesini kazandım. üstelik Anadolu’dan bu okulu kazanan ilk öğrenci de benim. kardesinisec.com ile geleceğimdeki karanlık mucize bir aydınlığa dönüştü. siz olmasaydınız Melda ve Uğur Sertoğlu bana ulaşamayacak ve hayatım kurtulmayacaktı.
Şimdi sınıf arkadaşlarıma göre hiçbir şeyim eksik değil. Onlar da üniversiteye devam edecek ben de... mobil telefonum bile var... hatta gmail adresim de... Daha dün turizmin ne olduğunu bilmezken şimdi geleceğin turizmci adayı oldum.
Artık kimse geleceğimi karartamayacak.
Bana elinizi uzattınız... şanslıydım ve ben ellerinizi tutabildim... asla da bırakmayacağım. Umarım benim gibi diğer tüm çocuklar ve aileleri ellerıne geçen bu şansı değerlendirirler. Size sade bir tesekkürden baska elımden Şimdilik bir sey gelmiyor... Sağ olun, var olun, sizi seviyorum, sizi seviyorum, sizi seviyorum, sizi sevıyorum, sizi seviyorum.

Bir Kardeş Edinmeye Hoşgeldiniz

Kardeş seçen bir kardeşimiz, SONAY KARACANİK' den güzel dostlarımıza....

Bir Kardeş Edinmeye Hoşgeldiniz...Türkiyemizin güzel illerinden birinden bir kardeşiniz olması için buradasınız belli ki...Ona eğitim öğretim hayatı boyunca destek olmaya karar verdiyseniz, bu güzel kararınızdan dolayı sizi tebrik ederiz........Bundan böyle;

Öncelikle kardeşinizle sevginizi paylaşmaya hazır mısınız? Onu eksikliğini yüreğinde hissettiği hediyelerle mutlu etmeye kararlı mısınız? Kışın soğuktan koruyacak, yazın cıvıl cıvıl olmasını sağlayacak giysiler için eğitimi boyunca kitabı, kalemi, defteri, silgisi için destek olmaya hazır mısınız? Bayram geldiğinde bayramlıklar almayı, hasta olduğunda geçmiş olsun demeyi unutmayacağınıza inanıyor musunuz? Onunda sarılıp uyuyacağı bir oyuncağı olmasını ister misiniz? Ona canım kardeşim bundan sonraki öğrenim hayatın boyunca yanındayım diyebilecek misiniz? Ona sevgi sözcükleri dolu mektuplar yazıp, sabırsızlıkla mektubunu bekleyecek kadar zamanınız hep olacak mı? Onu sevginizle, ilginizle büyütmeye hazır mısınız?

Bütün bu sorulara cevabınız evetse seçtiğiniz çocuk artık kardeşinizdir......Bu site yardım gönderme sitesi değildir. Bu site hiçbir zaman bitmeyecek bir kavram olan kardeş olma sitesidir. Lütfen kardeşinizin özelliklerini içeren formu iyice inceleyip kardeşinizin yaşını, kilosunu, boyunu, ayakkabı numarasını öğreniniz. Kardeşinizin tahmin ettiğiniz veya mektup yoluyla sorarak öğrendiğiniz ihtiyaçlarını öğrendiğiniz bu özellikler doğrultusunda gönderiniz. Kardeşinizin özelliklerine uymayan nasıl olsa evde başka biri kullanır mantığı ile hiç birşey göndermemeniz rica olunur.

13.12.2008 - 00:18 - Şu ana kadar 67199 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 479 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 0.:1no2:senağlama

Kardeş seçen bir kardeşimiz, SONAY KARACANİK' den güzel dostlarımıza....

Bir Kardeş Edinmeye Hoşgeldiniz...Türkiyemizin güzel illerinden birinden bir kardeşiniz olması için buradasınız belli ki...Ona eğitim öğretim hayatı boyunca destek olmaya karar verdiyseniz, bu güzel kararınızdan dolayı sizi tebrik ederiz........Bundan böyle;

Öncelikle kardeşinizle sevginizi paylaşmaya hazır mısınız? Onu eksikliğini yüreğinde hissettiği hediyelerle mutlu etmeye kararlı mısınız? Kışın soğuktan koruyacak, yazın cıvıl cıvıl olmasını sağlayacak giysiler için eğitimi boyunca kitabı, kalemi, defteri, silgisi için destek olmaya hazır mısınız? Bayram geldiğinde bayramlıklar almayı, hasta olduğunda geçmiş olsun demeyi unutmayacağınıza inanıyor musunuz? Onunda sarılıp uyuyacağı bir oyuncağı olmasını ister misiniz? Ona canım kardeşim bundan sonraki öğrenim hayatın boyunca yanındayım diyebilecek misiniz? Ona sevgi sözcükleri dolu mektuplar yazıp, sabırsızlıkla mektubunu bekleyecek kadar zamanınız hep olacak mı? Onu sevginizle, ilginizle büyütmeye hazır mısınız?

Bütün bu sorulara cevabınız evetse seçtiğiniz çocuk artık kardeşinizdir......Bu site yardım gönderme sitesi değildir. Bu site hiçbir zaman bitmeyecek bir kavram olan kardeş olma sitesidir. Lütfen kardeşinizin özelliklerini içeren formu iyice inceleyip kardeşinizin yaşını, kilosunu, boyunu, ayakkabı numarasını öğreniniz. Kardeşinizin tahmin ettiğiniz veya mektup yoluyla sorarak öğrendiğiniz ihtiyaçlarını öğrendiğiniz bu özellikler doğrultusunda gönderiniz. Kardeşinizin özelliklerine uymayan nasıl olsa evde başka biri kullanır mantığı ile hiç birşey göndermemeniz rica olunur.

16.12.2008 - 19:51 - Şu ana kadar 67236 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 500 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 17.hihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile:dance::teytey:a.s.:teytey:

17.12.2008 - 19:23 - Şu ana kadar 67242 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 513 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 15.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…