Merhaba
Benim bir sorum olacak. Benim Hakkari'deki kardeşimin öğretmeninin telefonuna ulaşılamıyor.
Yani hat servis dışı olmuş.
Ne yapmam gerekir?
Merhaba
Benim bir sorum olacak. Benim Hakkari'deki kardeşimin öğretmeninin telefonuna ulaşılamıyor.
Yani hat servis dışı olmuş.
Ne yapmam gerekir?
Çok teşekkürler hanımlar....
Dah öncede bahsettiğim gibi,en sonunda bizde kendimize yeni bir kardeş seçtik.:1hug:Önceki kardeşimizle ne yazıkki istediğimiz gibi bir ilişki kuramamıştık.:sm_confused:Cevap yazmıyor,telefonları yok,kendisi ya da ailesi hakkında hiç bir bilgi alamıyorduk.Sonuçta öğretmeninde önerisiyle yeni bir kardeşe kavuştuk ve telefonla bile konuştuk.a.sSanırım bu sefer her şey daha farklı olacak.Çünkü iletişim çok önemli.Kopukluk olunca,bilginiz olmayınca,yardım göndermekte bile zorlanıyorsunuz.:Artık,her şeyin çok farklı olacağına inanıyorum.kaydirigubbakcemile5Darısı olmayanlara diyorum.Sevgilera.s.
günaydın arkadaşlar
2 gün önce kızımdan mektup aldım
mektubuna talin amca diye başlamıştı:1rolleyes:
o kadar güldüm ki anlatamam
çok hoş bir anı olarak kalacak benim için:1rolleyes:
okul müdürü berivan'ın fotoğraflarını göndermiş bana...sınıfta terlikle ders yapan bir kız berivan.içim o kadar acıdı ki anlatamam:çok üzgünüm:...
berivan kızım mektubunda tam 5 tane kardeşi olduğunu ve 4-5 yaşlarında olduklarını yazmış:çok üzgünüm:
aklıma ilk gelen şu oldu
berivan'a montlar,ayakkabılar ve okul araç gereçleri gidecek ve kardeşleri bu duruma çok imrenecekler:çok üzgünüm:
bayram paketime kardeşleri için de boyama ve şampuan filan koydum
ama sonra düşünmeden edemedim
biz bu çocukların hangi birine yetişebilicez arkadaşlar ya
nasıl oluyor da hiç düşünmeden bu kadar çok çocuğu doğurabiliyor bu insanlar
iki gündür bu düşünceler gidip gidip geliyor beynimde
nedense çok çaresiz hissettim kendimi birden:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?