Kardeşini seç...

Aramıza hoşgeldin canısımmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.a.s.

31.10.2008 - 20:53 - Şu ana kadar 73705 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 770 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 13.

benimde 3 gün önce ağrıdan bir kardeşim oldu dün öğretmeniylede görüştüm çok başarılı bi öğrenciymiş..... çalıştığım yerdeki insanlarada maille haberdar ettim ve 20 kişiyi daha dahil ettim çok mutluyum insanın içini acayip bi huzur kaplıyor...

Aramıza hoşgeldin,arkadaşlarında hoşgeldiler.Sizleri canı yürekten kutluyorum,güzel duygular yaşayacaksınız anlatılası değil.İyi gecelerrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyytkaydirigubbakcemile5Şeniz:1hug:a.s.

07.11.2008 - 13:53 - Şu ana kadar 73782 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 747 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 6.

[B]B Ü Y Ü K A İ L E M İ Z E H O Ş G E L D İ N İ Z ...[/B]Kardeşinizin yumuk minik ellerini avuclarınızın içine alın, sıkı sıkı sarın…..Üşümesinler…28 KASIM 2004 tarihinde tarafımdan kurulan bu site, kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Onlara yardım değil, hediye yolluyorsunuz.... Hediyelerinizi abartmayın. Bir defter, bir kalem, bir mont bir bot dünyalara bedel... Kardeşlerinizle destek olmaya, onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin... Eğer bunu yapamayacaksanız kardeş seçmeyin... Bu çocuklar bizim, Türkiye’mizin çocukları... ONLARI HİÇ UNUTMAYIN... Mutlaka mektup yazın . Kardeşinize sevginizi yollayın... Kişiliklerini geliştirin... Yolumuz, önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. Yolumuz açık olsun. CENGİZ TÜNAY - ALİ TÜNAY
A S L A P A R A Y O L L A M A Y I N

09.11.2008 - 12:51 - Şu ana kadar 73814 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 720 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 8.

bugün berivan kardeşimin,daha doğrusu kızım yaşında olacak berivan'ımın okul müdürü ve sınıf öğretmeniyle konuştum kızlar
bana berivan'ın eksiklerini bildirdiler,alabileceklerimi alıp göndericem
maalesef benim kardeşime ulaşmam biraz zaman aldı çünkü okul müdürü değişmiş,bir sürü problem filan..ama olsun sonuçta başardım ya
kızım aydın germencikte 9 yaşında
babası zeytin toplayarak yeövmiyeyle çalışan biriymiş ve tek odalı bir evde yaşayarak çok sıkıntı yaşıyorlarmış
berivan kardeşime en kısa zamanda mektup da yazıcam
çok uzak da değilim,belli mi olur belki bir gün yolum Aydın'a düşer,ziyaret de ederim kendisini
okul müdürü o kadar çok sevindi ve o kadar kibar bir beyefendiydi ki nasıl teşekkür edeceğini şaşırdı
diğer öğrencileri için de kardesinisec sitesinde kayıt açacağını belirtti
ve buradaki herkese de teşekkür etmemi söyledi

biz harika birşey yapıyoruz kızlar ya
keşke mümkün olabilse de ihtiyacı olan tüm çocuklarımıza yardımcı olabilsek
Allah hepinizden binbir kere razı olsun
hepinizi çok öpüyorumŞeniz

Çok sevindim sana katılmamak mümkün mü?Çocukları sevindirmekten güzel ne olabilir ki?Okul müdürüne bizdende teşekkürler.
İyi geceler,aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile5Şeniza.s.

16.11.2008 - 11:18 - Şu ana kadar 25181 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 696 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 4.

öğretmenlik yıllarımın son senelerinde bu kampanya ile tanıştım. o zamanlar bende bulunan ansiklopedileri okullara yollamıştım. tabii bu arada defter kalemde almıştım. bütçem el verdiğince. şimdide katılmak bana onur verir. teşekkür ederim, böyle bir hayırlı iş için önayak olmanıza.

Seni aramızda görmek beni çok ama çok sevindirir Gazi'lim.Aramıza hoşgeldin,iyi geceler öptüm.

19.11.2008 - 09:36 - Şu ana kadar 25325 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 589 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 9.

[B]22.11.2008 - 01:35 - Şu ana kadar 74180 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 498 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 1. [/COLOR[/B]]

23.11.2008 - 10:49 - Şu ana kadar 74199 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 508 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 4.

Merhaba
Benim bir sorum olacak. Benim Hakkari'deki kardeşimin öğretmeninin telefonuna ulaşılamıyor.
Yani hat servis dışı olmuş.
Ne yapmam gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…