Ben kardeşşşşşşşşşş aldımmmmmmmmmmmmmmmmm. Hemde site açıldığı gün. İşlerim çok yoğundu yazamadım bir türlü. Ağrıda ve herşey hazır. Hafta sonu gönderiyorum. :enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.
benimde 3 gün önce ağrıdan bir kardeşim oldu dün öğretmeniylede görüştüm çok başarılı bi öğrenciymiş..... çalıştığım yerdeki insanlarada maille haberdar ettim ve 20 kişiyi daha dahil ettim çok mutluyum insanın içini acayip bi huzur kaplıyor...
bugün berivan kardeşimin,daha doğrusu kızım yaşında olacak berivan'ımın okul müdürü ve sınıf öğretmeniyle konuştum kızlar
bana berivan'ın eksiklerini bildirdiler,alabileceklerimi alıp göndericem
maalesef benim kardeşime ulaşmam biraz zaman aldı çünkü okul müdürü değişmiş,bir sürü problem filan..ama olsun sonuçta başardım ya
kızım aydın germencikte 9 yaşında
babası zeytin toplayarak yeövmiyeyle çalışan biriymiş ve tek odalı bir evde yaşayarak çok sıkıntı yaşıyorlarmış
berivan kardeşime en kısa zamanda mektup da yazıcam
çok uzak da değilim,belli mi olur belki bir gün yolum Aydın'a düşer,ziyaret de ederim kendisini
okul müdürü o kadar çok sevindi ve o kadar kibar bir beyefendiydi ki nasıl teşekkür edeceğini şaşırdı
diğer öğrencileri için de kardesinisec sitesinde kayıt açacağını belirtti
ve buradaki herkese de teşekkür etmemi söyledi
biz harika birşey yapıyoruz kızlar ya
keşke mümkün olabilse de ihtiyacı olan tüm çocuklarımıza yardımcı olabilsek
Allah hepinizden binbir kere razı olsun
hepinizi çok öpüyorumŞeniz
öğretmenlik yıllarımın son senelerinde bu kampanya ile tanıştım. o zamanlar bende bulunan ansiklopedileri okullara yollamıştım. tabii bu arada defter kalemde almıştım. bütçem el verdiğince. şimdide katılmak bana onur verir. teşekkür ederim, böyle bir hayırlı iş için önayak olmanıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?