Arkadaşlar selamlar,
Önce siteye girmeye çalıştım ancak açılmıyor. Daha sonra google arama sonuclarından baktım. Mardindeki okul müdürünü aradım ancak seminere gitmiş. Kitap yardımı için Mardine ulaşabildik ancak kardeş seçme konusunda uzun zamandır zaten yer arıyorduk ancak ulaşamıyoruz.
Konu ile ilgili bilgisi var mı?
Bilgilerinizi paylaşmanızı rica eder, iyi günler dilerim.
Sevgilerimle,
selam aramıza hoşgeldin.Evet,dağ çiçeğinin dediği gibi ilk kez açılmıyor.Yakında sorun halledilir umarım.İyi gecelerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilea.s.a.s.a.s.
Ne yazıkki,problem hala sürüyor.:sm_confused::uhm: Dilerim, en kısa zamanda düzelir.:Saruboceq:Çünkü;bizlerinde herhangi bir bilgi unutma durumunda başvuracağımız yer orasıa.s. a.s.
Domain süreleri bitmiş anladığım kadarıyla. tekrar register yapılması gerekiyor. Soracağımız kimse de yok kiDomain şirketinden öğrenebilirim belki. En azından şansımı denerim.
Dün yine her şeye rağmen,kardeşimizin hediyelerini yolladık.:1hug:Öğretmeninden ses çıkmayınca,yine aynı çocuğa gönderdim.a.sZaten değiştirmiş olsakta,onada bi şeyler göndermekti niyetim.Hayal kırıklığı yaşamasını istemezdim.a.sArtık cevap yazacağından pek umudum yok açıkçası.Ama bu şekilde bir yere kadar süreceğinide biliyorum.:sm_confused:Bir süre daha bekleyip,öğretmenini aramayı düşünüyorum.a.s.
Ben kardeşşşşşşşşşş aldımmmmmmmmmmmmmmmmm. Hemde site açıldığı gün. İşlerim çok yoğundu yazamadım bir türlü. Ağrıda ve herşey hazır. Hafta sonu gönderiyorum. :enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?