• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

MEDYADA KARDEŞİNİ SEÇ

http://www.kardesinisec.com/upload/haber.gif[/IMG

Sitemizin ciddiyeti ve doğruluğu her geçen gün biraz daha takdir edilmektedir. Kırkbeş gün gibi kısa bir sürede arzulanan hedefin çok ötesine ulaştık. Medyanın ve sizlerin duyarlılığı emeklerimizin ve ideallerimizin boş bir hayal olmadığını gösterdi. Sivas ve Batmanlı kardeşlerimizi de listemize ilave ettik, başka şehirlerle de ilişkilerimiz sürüyor. Kardeşler bekliyoruz. Hepinizi çok seviyoruz...

MEDYADA KARDEŞİNİ SEÇ
haber.gif

Sitemizin ciddiyeti ve doğruluğu her geçen gün biraz daha takdir edilmektedir. Kırkbeş gün gibi kısa bir sürede arzulanan hedefin çok ötesine ulaştık. Medyanın ve sizlerin duyarlılığı emeklerimizin ve ideallerimizin boş bir hayal olmadığını gösterdi. Sivas ve Batmanlı kardeşlerimizi de listemize ilave ettik, başka şehirlerle de ilişkilerimiz sürüyor. Kardeşler bekliyoruz. Hepinizi çok seviyoruz...

Kadınlar kulübünde böyle bir platformun olduğunu bilmiyordum bende geçen sene bir kızımızı kardeş seçmiştim. Kahramanmaraştan 1993 doğumlu. Çok mutlu oldum böyle bir konuya değindiğiniz için...

a.s.

yaaa çokk duygulandım çok güzel bi fikir bende öğrenciyim kendime silgi kalem alırken onada alırım ... mutlu olur elimden geldiğince yardım ederimm ama illa aramak mı gerekiyor önce ben direk göndersem adresi vardı sitede olmaz mıı??

Arkadaşlar hepinize katılıyorum,bilhassa Talin'in de dediği gibi Türkiye sadece belli şehirlerden oluşmuyor. Ben bilhassa farklı ilden seçtim kardeşimi, geçen yıl seçmiştim ben o zaman KK üye değildim. Bir arkadaşımdan öğrenmiştim. Dilerim üye arkadaşlarımızın hepsi KARDEŞİNİ seçer. Harika bir duygu yaşayınca anlayacaksınız. Hadiyin sizde kardeşinizi seçin...

www.kardesinisec.com

yaaa çokk duygulandım çok güzel bi fikir bende öğrenciyim kendime silgi kalem alırken onada alırım ... mutlu olur elimden geldiğince yardım ederimm ama illa aramak mı gerekiyor önce ben direk göndersem adresi vardı sitede olmaz mıı??

Ararsan daha iyi olur. Çünkü herhangi bir aksilik olmasın. Aramakda bir sorun yok öğretmeniyle konuşuyorsun. Bilinmesi daha iyi olur. Ben öyle yapmıştımmm... Önce bir mektupta yazarsan iyi olur kendini tanıtmak babında göndereceklerine iliştirirsin... Sonra o da sana mektup yolluyor... Paylaşımlarda bulunuyorsun... Ayrıca öğrenci olup bu kadar duygulu olman ince olman çok güzel... Bende lisedeyken başlamıştım bu tip yardımlaşmalara... Ve devamıda hep geliyor... Derslerinde başarılar dilerim. Arkadaşlarınada örnek teşkil edersin inşallah. Hayırlı bayramlar canım...

a.s.

Seelam canısım sizler gibi duyarlı gençleri görünce yarınların güzel olacağından kuşkum kalmıyor.Siteden kardeşini seçtiysen öğretmeniyle bir görüşüp öğrenci hakkında bilgi alman iyi olur.Seni yürekten kutluyorum,dilerim arkadaşlarındanda aramıza katılanlar olur seni yürekten kutluyor,yeni öğretim yılında başarılar diliyorum.
Bayramın şeker gibi geçsin .a.s.

Arkadaşlar hepinize katılıyorum,bilhassa Talin'in de dediği gibi Türkiye sadece belli şehirlerden oluşmuyor. Ben bilhassa farklı ilden seçtim kardeşimi, geçen yıl seçmiştim ben o zaman KK üye değildim. Bir arkadaşımdan öğrenmiştim. Dilerim üye arkadaşlarımızın hepsi KARDEŞİNİ seçer. Harika bir duygu yaşayınca anlayacaksınız. Hadiyin sizde kardeşinizi seçin...

www.kardesinisec.com

Aramıza hoşgeldin,evet çok güzel duygular yaşanıyor,anlatmak mümkün değil.Bizlerde aramıza katılımların çok olmasını diliyoruz.Bayramın şeker gibi geçsin.a.s.

Aramıza hoşgeldin,evet çok güzel duygular yaşanıyor,anlatmak mümkün değil.Bizlerde aramıza katılımların çok olmasını diliyoruz.Bayramın şeker gibi geçsin.a.s.
Çok teşekkürler canım...

kaydirigubbakcemile3

01.10.2008 - 19:39 - Şu ana kadar 73394 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 670 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 9.

02.10.2008 - 07:52 - Şu ana kadar 73395 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 669 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 0.

kızlar ben yeni üye oldum acemiyim konulara.nasıl olcak kardeş olayı anlatsanız bende isterim şartlar uyarsa.elimden geldiğince yardımcı olmak hoş olur yanikaydirigubbakcemile5

kızlar ben yeni üye oldum acemiyim konulara.nasıl olcak kardeş olayı anlatsanız bende isterim şartlar uyarsa.elimden geldiğince yardımcı olmak hoş olur yanikaydirigubbakcemile5

http://www.kardesinisec.com/

bu siteyi incelersen arkadaşım nasıl olacağı anlatılıyor. sonrasında minik bir el ısınmış, minik bir yüz gülümsemiş, o minik kardeşin dünyası seninle beraber aydınlanmış oluyor.

elam çok güzel duygular yaşamaya başlamışsın sevgiler,iyigecelerkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3:1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:

Back