• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

bi kardeş seçmişim ne okula ne öğretmene ne temsilciye ulaşamıyorum yarın sabah 8 de başlıcam aramaya..

merhabalar,kardeşiniseç kampanyasına neolur benim oglumuda ekleyin.cünkü ben onu okutmakta yeterli olamıyorum.biz babasıyla ayrıyız veben ailemin yanında kalıyorum.biryıl öncesine kadar kendim calışıyordum,ama bir yıldır anneme bakmak zorunda oldugum için calışmıyorum.lütfen benim oglumuda sevindirin

Canım,bu bizim yapabileceğimiz bi şey değil bildiğim kadarıyla.Okullardaki görevli öğretmenler belirliyorlar.Okuduğu okuldan bilgi alabilirsin bence.Sevgiler.:1hug:a.s.

merhabalar,kardeşiniseç kampanyasına neolur benim oglumuda ekleyin.cünkü ben onu okutmakta yeterli olamıyorum.biz babasıyla ayrıyız veben ailemin yanında kalıyorum.biryıl öncesine kadar kendim calışıyordum,ama bir yıldır anneme bakmak zorunda oldugum için calışmıyorum.lütfen benim oglumuda sevindirin

merhaba canım,öncelikle okulundaki öğretmenle konuş,kardeşini seçe eklet,yok buda olmazsa kardeşini seçte bölge sorumluları köşesi var,sorumluya durumu anlat.Sevgilerimle...

arkadaşlar kimse yok mu yaw? kardeşime ulaşamıyorum telefonlar cevap vermiyor bende milli eğitimden ulaşmaya çalışıyorum :)
bugün 4 çocuğumuz daha kardeş bulmuş. birisi benim kardeşim mine:)

Aramıza hoşgeldin,seni kutluyorum,okullar açıldı,ulaşabilirsin,sevgilerimlekaydirigubbakcemile5a.s.:nazar::enbuyukkk:

Öncelikle seni kutluyorum,aramıza hoşgeldin.Okullar açıldı,şimdi ulaşabilirsin,sevgilerimleee:1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:

ankarayı arasam kesin başbakanla konuşmuştum ne ulaşılamaz okulmuş anlamadımki..

kararlımıyım diye allah deniyomu acaba beni.. vazgeçmeye niyetim yok

Çok güzel bir site!!!!
Ben inşallah iki yıl sonra öğretmen olacağım!!! Fakültemizde bu tür yardım çalışmaları çok oluyor. Mezun olan öğrenciler öğretmenlik yaptıkları yerden yardım istiyor. Biz de elimizden ne geliyora yapmaya çalışıyoruz. Bu çalışmayı başlatandan Allah razı olsun!!!

sonunda kardeşimin amcasına ulaşabildim. öğretmen değişmiş yeni öğretmen daha gelmemiş gidecek öğretmen içinde zor hakkari-yüksekova ama o miniciklerin yanlış yollara sapmamaları için eğitilmesi birşeyler öğrenmesi gerekiyor.. amcası merkezde yarın köye gidecek ve kardeşimin ihtiyaçlarını bana bildirecek :)

sonunda kardeşimin amcasına ulaşabildim. öğretmen değişmiş yeni öğretmen daha gelmemiş gidecek öğretmen içinde zor hakkari-yüksekova ama o miniciklerin yanlış yollara sapmamaları için eğitilmesi birşeyler öğrenmesi gerekiyor.. amcası merkezde yarın köye gidecek ve kardeşimin ihtiyaçlarını bana bildirecek :)

Gözün aydın canım seni gerçekten kutluyorum,kardeşin çok şanslı.Aramıza hoşgeldin,sevgimlekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemilehihoyyyt:1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:

13.09.2008 - 23:07 - Şu ana kadar 73172 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 885 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 26.

16.09.2008 - 01:07 - Şu ana kadar 73200 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 859 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 1.

23.03.2006 tarihinde siteniz aracılığı ile kendime kardeş olarak HAKKARİ' den JİYAN MÜEZZİNOĞLU' nu seçtim. İlk olarak sitenizden aldığım bilgiler doğrultusunda kardeşimin öğretmenine ulaşarak bu konuyu görüştüm. Ögretmenden aldığım tam okul adresiyle JİYAN' a ve öğretmenine ayrı ayrı mektuplar yazarak birkaç defterle birlikte bugün postaya verdim. Ve artık JİYAN' ın mektubunu bekliyorum.
Böyle bir organizasyonu gerçeklestirdiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılarımla...
EBRU ŞULE YILDIZ

17.09.2008 - 00:02 - Şu ana kadar 73212 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 847 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 0.

18.09.2008 - 11:20 - Şu ana kadar 73232 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 827 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 11.

OKS sınavında başarız olunca okumaktan vazgeçen kardeşimiz uzun uğraşlar sonunda liseye kaydını yaptırdı,liseli oldu.Ona ve kardeşlerine vede aileye gücümüzce bir koli yolladık.KARDEŞİMİZE VE TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARILI BİR ÖĞRETİM YILI DİLİYORUZ
NOT:
Bu arada koli yollayacak arkadaşlar postane evden alıp eve teslim yapıyor,hemde fiatı çok uygun.20 kilo evden almalı koli yanılmıyorsam 13 ytl.Kargoya vermek çok pahalı.

Kısa bir zaman önce KARDEŞİNİ SEÇ isimli herhangi bir kuruluşa bağlı
olmayan bir yardım kampanyasıyla tamıştım. Ve az önce kardeşimi seçtim. Ona
öğrenim hayatı boyunca kıyafetlerimi yollayacak ve yeni defter kalem alacağım.
Kardeşimin ismi Ramazan ve benden büyük. 3 kişilik bir evde 11 kişi
yaşıyorlar. Onu seçmeden önce baktım ki evet beni bekliyordu. Çünkü yaşı
büyük diye uzun zamandır o listedeymiş gibi görünüyordu.

Ancak YAŞAM ona hizmet etmeniz konusunda HIZLI olmayı sever.

Hani BRİLİK diyoruz ya... okuduğumuz kitapların hep bir köşesinde vurgulanır
durur. Peki bunu deneyimledik mi lütfen kendinize sorun.

Sizin için BİRLİK, sizin için BAĞ ya da KARDEŞLİK ne anlam ifade ediyor ?

Eğer hala adım atmadıysanız bence ŞİMDİ tam zamanı !!!

Karşınıza herhangi bir fırsat çıktığında KARAR VERME becerinizi kullanın
ve fırsatı hemen yakalayın.

Kardeşinize para yerine daha önemli şeyler yolluyorsunuz. Kıyafet ya da okul
araç gereci bunlardan bazıları...

Türkiye'nin diğer ucunda olabilirler. Ancak Türkiye sadece İstanbul, İzmir ya
da Bursa ile sınırlı değil.

Sizin için BÜTÜN ne anlam ifade ediyor ?

Benim için BÜTÜN hiç tanımadığım birinin bana gülümsemesi ve ona
yaptığım katkıdan dolayı mutlu olması anlamına geliyor.

Bu duyguyu tatmanızı istiyorum.

Ben KARDEŞ'iimi seçtim.

YA SİZ ?

Kısa bir zaman önce KARDEŞİNİ SEÇ isimli herhangi bir kuruluşa bağlı
olmayan bir yardım kampanyasıyla tamıştım. Ve az önce kardeşimi seçtim. Ona
öğrenim hayatı boyunca kıyafetlerimi yollayacak ve yeni defter kalem alacağım.
Kardeşimin ismi Ramazan ve benden büyük. 3 kişilik bir evde 11 kişi
yaşıyorlar. Onu seçmeden önce baktım ki evet beni bekliyordu. Çünkü yaşı
büyük diye uzun zamandır o listedeymiş gibi görünüyordu.

Ancak YAŞAM ona hizmet etmeniz konusunda HIZLI olmayı sever.

Hani BRİLİK diyoruz ya... okuduğumuz kitapların hep bir köşesinde vurgulanır
durur. Peki bunu deneyimledik mi lütfen kendinize sorun.

Sizin için BİRLİK, sizin için BAĞ ya da KARDEŞLİK ne anlam ifade ediyor ?

Eğer hala adım atmadıysanız bence ŞİMDİ tam zamanı !!!

Karşınıza herhangi bir fırsat çıktığında KARAR VERME becerinizi kullanın
ve fırsatı hemen yakalayın.

Kardeşinize para yerine daha önemli şeyler yolluyorsunuz. Kıyafet ya da okul
araç gereci bunlardan bazıları...

Türkiye'nin diğer ucunda olabilirler. Ancak Türkiye sadece İstanbul, İzmir ya
da Bursa ile sınırlı değil.

Sizin için BÜTÜN ne anlam ifade ediyor ?

Benim için BÜTÜN hiç tanımadığım birinin bana gülümsemesi ve ona
yaptığım katkıdan dolayı mutlu olması anlamına geliyor.

Bu duyguyu tatmanızı istiyorum.

Ben KARDEŞ'iimi seçtim.

YA SİZ ?

Evet bencede herkes bu duyguyu tatmalı.Dün kardeşimizle konuştuk,bir ara okumaktan vazgeçmişti;neyseki ikna olup kaydını yaptırdı ve liseli oldu.Yani şimdi liseli bir kardeşimiz var.Okula alıştın mı diye sordum,okulunu sevdiğini eğer kaydolmasa sıkıntıdan patlayacağını söyledi.Bir ara bizi çok üzdü ama sonunda kardeşimiz liseli oldu okulunu seviyor .telefonun diğer ucundan gelen o ses size neler yaşatıyor,ancak yaşanlar anlar çünkü anlatılması mümkün değil.
seni tekrar kutluyorum,aramıza hoşgeldin.Herşey gönlünce olsun sevgilerimle:1hug:a.s.:nazar:

26.09.2008 - 00:31 - Şu ana kadar 73348 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 754 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 0.

MEDYADA KARDEŞİNİ SEÇ

haber.gif
haber.gif

Sitemizin ciddiyeti ve doğruluğu her geçen gün biraz daha takdir edilmektedir. Kırkbeş gün gibi kısa bir sürede arzulanan hedefin çok ötesine ulaştık. Medyanın ve sizlerin duyarlılığı emeklerimizin ve ideallerimizin boş bir hayal olmadığını gösterdi. Sivas ve Batmanlı kardeşlerimizi de listemize ilave ettik, başka şehirlerle de ilişkilerimiz sürüyor. Kardeşler bekliyoruz. Hepinizi çok seviyoruz...

Back