yaaa çokk duygulandım çok güzel bi fikir bende öğrenciyim kendime silgi kalem alırken onada alırım ... mutlu olur elimden geldiğince yardım ederimm ama illa aramak mı gerekiyor önce ben direk göndersem adresi vardı sitede olmaz mıı??
yaaa çokk duygulandım çok güzel bi fikir bende öğrenciyim kendime silgi kalem alırken onada alırım ... mutlu olur elimden geldiğince yardım ederimm ama illa aramak mı gerekiyor önce ben direk göndersem adresi vardı sitede olmaz mıı??
Arkadaşlar hepinize katılıyorum,bilhassa Talin'in de dediği gibi Türkiye sadece belli şehirlerden oluşmuyor. Ben bilhassa farklı ilden seçtim kardeşimi, geçen yıl seçmiştim ben o zaman KK üye değildim. Bir arkadaşımdan öğrenmiştim. Dilerim üye arkadaşlarımızın hepsi KARDEŞİNİ seçer. Harika bir duygu yaşayınca anlayacaksınız. Hadiyin sizde kardeşinizi seçin...
www.kardesinisec.com
Çok teşekkürler canım...Aramıza hoşgeldin,evet çok güzel duygular yaşanıyor,anlatmak mümkün değil.Bizlerde aramıza katılımların çok olmasını diliyoruz.Bayramın şeker gibi geçsin.a.s.
selem arkadaslar bende bir kardes seçtim kendime ay cok güzel bir sey bu ya
kızlar ben yeni üye oldum acemiyim konulara.nasıl olcak kardeş olayı anlatsanız bende isterim şartlar uyarsa.elimden geldiğince yardımcı olmak hoş olur yanikaydirigubbakcemile5
kızlar ben yeni üye oldum acemiyim konulara.nasıl olcak kardeş olayı anlatsanız bende isterim şartlar uyarsa.elimden geldiğince yardımcı olmak hoş olur yanikaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?