-
- Konu Sahibi Love_lover
Annenize iyi demişsiniz. Böyle bir olay ilkse bence kardeşinizle aranızı bozmaya değmez. Ben anneme kızdım diye tekrar anlatın durumu konuşun. Sonuçta çalışıyormuş sorumsuz biri değil anlaşılan. Ama satmasına da engel olmayın ısrar edip. Normal bir aile yapısına sahip olduğunuzu düşünerek söylüyorum gerçekten sinir bozucu bir durum ama kimseyi kırmamaya çalışın. Sonra vicdan azabı çekersinizCanım iki aydır arabanın masrafı çıkıyor. Birde iş yeri maaşı zamansız veriyor heralde sıkıntı yaşıyor Kardeşim. Soramadım ayıp olacak diye ama. Bende anneme dedim ben kız çocuğuyum oğlun her türlü Yaşar sen önce kızını güvene alacaksın.
peki sen evlenirsen? ailen hala o evde yasayacak senin evinde, kardesinde ailenin evinde? sen?Ben kendim dedim neden satacaksın? Senin paran hiç olmasın diye dedi. Aslında bozuldum bu cevaba ama satma dedim. Ben anneme kızdım dedim bizi böyle duruma getirmemeliydi. Karışmamalıydı. Kardeşimin benim paramdan haberi yoktu. Kendi biraz biriktirmiş. Birazda annem vermiş. O şekilde alındı araba. Şu anda annelerim durumu iyi biz eve ekstra para vermiyoruz pek. Bi ara kiraya verilecekti ev gelen giden oldu eve bakmaya kardeşimin kız arkadaşı vardı evlenecek o otursun 2 yıl otursun para biriktirsin evini aşsın dedi bizimkiler. Kendiside öyle düşündü. Ama ayrıldılar. Hala ya evlenirse diye boş duruyo ev ben buna sinir oluyorum.
Başımıza ilk defa böyle bir iş geliyor. Kardeşimle Para borç muhabbeti. Normalde alırım satarım ama artık hepimiz çalışıyoruz. Hesabımız ayrı. Haklısınız.Annenize iyi demişsiniz. Böyle bir olay ilkse bence kardeşinizle aranızı bozmaya değmez. Ben anneme kızdım diye tekrar anlatın durumu konuşun. Sonuçta çalışıyormuş sorumsuz biri değil anlaşılan. Ama satmasına da engel olmayın ısrar edip. Normal bir aile yapısına sahip olduğunuzu düşünerek söylüyorum gerçekten sinir bozucu bir durum ama kimseyi kırmamaya çalışın. Sonra vicdan azabı çekersiniz
Onu düşünmedim hiçpeki sen evlenirsen? ailen hala o evde yasayacak senin evinde, kardesinde ailenin evinde? sen?
evi kiraya versinler o paraylada size borcu ödesinler işte.kardeşinizde borcu bitmeden evlenmesin bitti.
Tapu benim üstüme. Ama ben oturmam o evde. Düşünceme ters yani. Ama ilerisi nasıl olur bilemiyorum. Evlensem bu ev ne olacak.
kendini kötü hissetme bence kardeşininde çok suçu yok annenin suçu.valla bıktık şu erkek çocuk kayırmalarından.Yeniden kiralık ilanı verdiler bakalım sonu ne olacak
İşte bunlar hep tecrübe. Sorana param yok diyeceksin. Evin mutfak masrafına faturasına tabi ki yardım et ama kimse için bu kadar büyük ekonomik sorumlulukların altına girme.Yakın bi arkadaşım ben evi alınca kızdı. Kimseden habersiz biriktir paranı dedi. Neden dedim ? Arkadaşımda ev almıştı. Sonra evlendi başka şehre yerleşti. Sonra babası o evi sat paranın yarısı bizim çünkü sen bekarken aldın o evi dedi bizim yanımızdaydın o zaman dedi. Ben şok olmuştum. Nitekim sattı verdi paranın yarısını. Sende er geç yaşarsın aynısını demişti. Benim ailem yapmaz dedim. Ama para araya giriyor.