Kardeşimin Yeni Gelin Evi...

mutluluklar dilerim kardeşine.
salon çook ışıltılı geldi bana ama herşey oldukça uyumlu.

daha spor şeyleri sevdiğim için pek tarzım değil
ama Allah kardeşine mutlu günlerde oturmayı nasip etsin

süpperrr görünüyor herşey.. çok uyumlu ve zevkli döşenmiş kesinlikle kardeşinizede hayırlı günlerde oturmak kalıyo.. yatak odası tam istediğim gibi acaba nerden aldığını öğrenebilir miyim??

cok şık bir ev olmuşşşş...

perde tokalarını söylemeden geçemicem... koltuk da çokkk şık..
güle güle kullanın...

maşallah ışıl ışıl gözlerimi alamadım kardeşin şimdi mutlu yuvasında benim gibi ekim gelini olmuş umarım hep mutlu olur sevdiceğiyle...ekim ayı bana uğurlu geldi umarım onada gelir güle güle otursun..:teytey::teytey:

tam benlik şıkır şıkır ne güzel:)perdenin üzerinden geçen o taşları özlellikle çoook beğendimm.

hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim...

kardeşinize allah mutlulukla oturmayı nasip etsin..diğer odalarıdaa veide komple paylaşmanızı bekliyoruzz.. :))

cok begedim güle güle otursunlar
3 yıl içerisinde resmen bir devrim gecti mobilyalarda perdelerde mutfak esyalarında halılarda herseyde ben resmen kare tabak aradıgımı bilirim bulamadıgımı ve cok pahalılardı ozamalar şimdi cokda uygun kanımca evimi ben eskitmeden eskidi simdi gözüme cok cirkin gözüküyolar ama basladım değişikliklere halılardan valla dayanamıyorum nasıl güzel seyler cıktı ya 3 yıl bitti 4 de giriyoruz cocuk mocukda yok ev anamdan kalmıs sanki bu zamana göre
mutlu huzurlu saglıcakla oturmanız dileğiyle diğer yerleride merakla bekliyorum hayırlı ugurlu olsun

kesinlikle katılıyorum biz yeni ev aldık sürekli eşime şu borç bitince şunu değiştiricem bunu değiştiricem diyip duruyorum. çok demode görünüyo ev bana bu yeni tarzlara bayıldım keşke biraz daha bekleseydim evlenmek için :) a.s

Bu arada evinizi çok beğendim güle güle oturun

Çok güzel tam yeni gelin evi:)
allah mutluluklarını bozmasın

çok eşya çok abartılı sadelikten çok uzak ve gereksiz parıltılı insanı huzurdan uzak tutacak bir görünümü var tabi zevk meselesi ilk başlarda eşyaların büyüsüne kapılınır ama sonra eşyaya hizmet eder duruma gelince sıkılır insan o yüzden sadelik ve ihtiyaç dahilinde eşyalar güzel bana göre onun ötesi fazla bende de var eksiğim yok desinler mantığı kendini herkesleştirme ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…