Kardeşimin Yeni Gelin Evi...

Allah mesut etsin, agiz tadi ile otursun kardesin esi ile Insallah. Ama agizim acik kaldi, Mithad Kara'nin evini gezmisim gibi oldum. Cok iddiali, cok yorucu, ucuk bir secim bence. Ama zevklerince dosemisler elbette gule gule otursunlar.

maşallah evi çok güzel güle güle otursunlar. mutluluklar

şıkır şıkır bir ev olmuş gerçekten sürekli baktıgım evlerden bir tanesi... güle güle oturun

bir ömür boyu mutlu olurlar insallahh
süsslü püsslü seyleri sevmeme ragmen bana fazla abartili geldi bu tarz yatakörtülerini gereksiz buluyorum zevk meselesi tabi.

evi çok beğendim çok güzel özellikle tekli berjerin kolları değişik ve hoş duruyodu

yanlız bir şeyi beğenmedim yatak odası harika fakat yerdeki halılar hiç o mobilyaya yatak örtüsüne yakışmamış biraz pasif kalmış
ömür boyu mutluluklar dilerim ...

Bence de süper :) her şey şıkır şıkır parıltılı..Gösterişli mobilyaları bende severim...zemuszemus
Allah mutluluklarını daim etsin..:nazar: a.s.

çok sık bir ev.. çok güzel döşenmiş. salon takımına bayıldım.. güle güle oturmak nasip etsin

Allah mutluluklarını daim etsin,şıkırtılı pırıltılı şeylerden hoşlanıyorrr sanırım... Güle güle kullansın maşallah..

Dizayn gercekten güzel ama bende biraz sadelikten hoslanırım yani daha rahat bir ortam isterim :))
Kardesiniz güle güle otursun .. Allah bir ömür boyu mutlu etsin ..

X