Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah mesut etsin, agiz tadi ile otursun kardesin esi ile Insallah. Ama agizim acik kaldi, Mithad Kara'nin evini gezmisim gibi oldum. Cok iddiali, cok yorucu, ucuk bir secim bence. Ama zevklerince dosemisler elbette gule gule otursunlar.
bir ömür boyu mutlu olurlar insallahh süsslü püsslü seyleri sevmeme ragmen bana fazla abartili geldi bu tarz yatakörtülerini gereksiz buluyorum zevk meselesi tabi.
evi çok beğendim çok güzel özellikle tekli berjerin kolları değişik ve hoş duruyodu
yanlız bir şeyi beğenmedim yatak odası harika fakat yerdeki halılar hiç o mobilyaya yatak örtüsüne yakışmamış biraz pasif kalmış ömür boyu mutluluklar dilerim ...
Dizayn gercekten güzel ama bende biraz sadelikten hoslanırım yani daha rahat bir ortam isterim :)) Kardesiniz güle güle otursun .. Allah bir ömür boyu mutlu etsin ..