• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin ölümü!

Asla o bizim canımız şu an için babaanne ile kalmasına karar verildi babası var tabii birşey diyemiyoruz her daim yanında olucaz Allah'ın izniyle😔
ölen sizin kardeşiniz babaanne de elbet üzülüyordur oğluna ve torununa. ama sizin bebeğe bebeğin de size daha çok ihtiyacı var bence

Sanki hafifleyecegi gün hiç gelmicek gibi özenle herşeyini hazırladigi dokunmaya kiyamadigi yavrusu şimdi elden ele geziyor ve bugün başkasından duysam asla kaldiramicagim şeyi yaptim ve kıyafetlerini ayakkabılarını toparlayıp evden çıkarmak için hazırladım 😔😔😔
Rabbim sabırlar versin sizlere 🤲Allah rahmet eylesin 😢

Çok zor çok çok zor... Allah sabrinizi arttırsın, kolaylık versin. Bebeğine ayrı anneye ayrı sizlere ayrı üzüldüm. Allah bunu unutturacak aci vermesin. Cennetinde kavustursun 😔 ne denir, elden ne gelir bilmiyorum. Yavrusunu sizler basın bagriniza. O mutlu oldukça sizlerde mutlu olmaya çalışın. Allah rahmet eylesin 😔
Hep haberlerde izler mahvolurduk insan başına gelir diye hiç düşünmüyor sanki bir film karesinin içinde gibiyiz yavrumuz için hızla savruluyoruz yarın 7 si oldu bile 😔

Empati yapılınca bile cok ağır gelen bi acı.. Rabbim szilere sabırlar versin mekanı cennet olsun. Bebegi büyüdükçe zaman geçtkce acınızda hafifleyecektir insallah.. ruhunuz daraldıkca sohbet etmek istedikce yazın burdan.. acılar paylasarak azalıyor

RABBİM yüreğinize ferahlık versin. Bende bir ay önce 21 yaşında ki kuzenimi kaybettim. Kalp krizinden.
Sizinde başınız sağolsun gencecik insanlar neden olur bilmem Allah'ın taktiri tabii baş ağrısı bahane 😔

Başınız sağolsun Allah hepinize sabır versin Allah bebeğine çok güzel çok mutlu Bi ömür versin. Bebeğe kim bakacak konuşuldu mu. Özür dileyerek söylüyorum böyle Bi acının içinde bence bebeğe kim bakacaksa babasıyla aynı evde baksın babası yanında kalsın ben olsam böyle isterdim. Allah kolaylık versin. 😔

Öncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum😭😭
Bütün vücudum titredi okurken. Ölumu çok yakından tanıdım ama her ölumun acısı başka. Bu bambaşka ortada kalan bir bebek. Allah size sabırlar versin. Bebeğe çok güzel bakacaginizdan eminim o sizin tutunacak daliniz olacak. Onu her mutlu edisiniz kardeşinizin yerini güzelleştirecek. Doğumda vefat edenler şehittir. Şehitlik makamına yakıştı kardesiniz. Çok uzgunum. Artık her Kur'an'ı kerimde kardeşiniz de ortaktır. Allah sabır versin tekrar.

Empati yapılınca bile cok ağır gelen bi acı.. Rabbim szilere sabırlar versin mekanı cennet olsun. Bebegi büyüdükçe zaman geçtkce acınızda hafifleyecektir insallah.. ruhunuz daraldıkca sohbet etmek istedikce yazın burdan.. acılar paylasarak azalıyor
Allah'ım kimseye göstermesin yaşlı ölüm hasta ölüm versin ki kimseyi kimseye muhtaç etmesin genç ölüm hele ki böylesi inanın bazen ben değilde başkası yaşıyormuş gibi hisse kapılıyorum çünkü aklımızı kaybetmemek mümkün değil,dram filmi izleyemeyen ben kardeşimin eşyalarını topladım çocuğu için hatıralar ayırdım 😭

Öncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum😭😭

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Allah: size, ailenize, eşine sabır ve dayanma gücü versin.

Umarım yeğeniniz mutlu ve sağlıklı bir şekilde büyür; babası önce hep onu düşünür.

Başınız sağolsun çok çok üzüldüm 😔
Allah'ım rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🙏

Sanki hafifleyecegi gün hiç gelmicek gibi özenle herşeyini hazırladigi dokunmaya kiyamadigi yavrusu şimdi elden ele geziyor ve bugün başkasından duysam asla kaldiramicagim şeyi yaptim ve kıyafetlerini ayakkabılarını toparlayıp evden çıkarmak için hazırladım 😔😔😔
Bebeğe bir hatıra bırakın olur mu ? İlerde bunun hesabını sorar çünkü.

Başınız sağolsun Allah hepinize sabır versin Allah bebeğine çok güzel çok mutlu Bi ömür versin. Bebeğe kim bakacak konuşuldu mu. Özür dileyerek söylüyorum böyle Bi acının içinde bence bebeğe kim bakacaksa babasıyla aynı evde baksın babası yanında kalsın ben olsam böyle isterdim. Allah kolaylık versin

İçim acıdı.
Başınız sağolsun. Rabbim sizlere sabır versin, evladını korusun inşallah. Kime daha çok üzüleceğimi bilemedim

Allah'ım kimseye göstermesin yaşlı ölüm hasta ölüm versin ki kimseyi kimseye muhtaç etmesin genç ölüm hele ki böylesi inanın bazen ben değilde başkası yaşıyormuş gibi hisse kapılıyorum çünkü aklımızı kaybetmemek mümkün değil,dram filmi izleyemeyen ben kardeşimin eşyalarını topladım çocuğu için hatıralar ayırdım 😭
Ahh çok ağır şeyler.. acınızı bastırmayın yas süresi olur.. ha deyince gececek bi acı değil.. Rabbim kmseye yasatmasın ama acınızı derinden hissediyorum inanın.. ne mutlu ki böyle zor bi zamanda bile yeğenine anne hatırasını düşünen bi teyzesi var..

Çok zordu benim için bunu yapmak ama yaptım ömür boyu onlara bakicak hiç böyle hayal etmemiştik
İnanın zorluğunu biliyorum.aynisini yaşadım. Ama lütfen herşeyi vermediyseniz bebeğe bir hatıra bırakın. Biz kardeşler olarak annemin birer baş örtüsünü sakladık. Babamın da parfümünü taragini. Biliyor musun 13 yıldır o parfüm hala babam kokuyor. Ozledikce açıp kokluyorum ve babami yanımda hissediyorum.

Back