Kardeşimin kiz arkadaşı ile gerildik

Eklemeyi yaptım artik daha da kendimi anlatamadı İsem vazgeçeceğim buraya girmekten Kendimi anlatamıyorum Gerçekten yani sokmuşlar beni görümce kalıbına Gelen vurdu giden vurdu

ben sızın kotu nıyetlı olmadıgınızı dusunuyorum
sadece ayrıntılara takıldıgınızdan kendınızı yanlıs ıfade ettınız
ılk konunuzun eklemesıne baktım hala yanlıs anlasılabılır durumdasınız kımse teeee en son duzeltmeyı gormeden zaten bır onyargı saglar kendı ıcınde
sonda soylemenız gereken sey basta
basta soylemenız gereken sey sonda
hayırlısı olsun

yok gerçekten kötü bir niyetim Aslında kız da farkında O kadar mesela konuştuk ettik tartıştık ama yine de geliyor yani sorun olmamış gibi yani O da farkında her şeyin olsun ya hayırlısı olsun Onlar mutlu olsun da gerisi önemli değil gelip geçici şeyler sadece maddiyatla Karşılıklı saygı duyulsun yeter

Herseyi dogru anladim. Annenin yerinde olsam kartimi asla vermezdim. Oglum borc yapmak istiyorsa, buyur borc yapsin derdim. "Önce bir tanisalim" bile demezdim. Birikim yapamayan, askerligini yapmamis bir ergeni evlendirmezdim. Ki evlenmek eylemi zaten anne babanin yapacagi birsey degil. Evlenilcekse, bunu iki kisi yapar ve iki kisi hal eder.

Ayni sekilde sende kardesine "paran yok pulun yok, ergence islere karisiyorsun, beni bu nisan alis verisine sürükleme, kendin hal et" diyebilirdin.

Hem annen, hem sen ikinizde laf ediyorsunuz ama icraat 0. Yine kardesinin istedigini yapiyorsunuz. El birligi ile genclerin hayatini mahv ediyorsunuz. Yada daha dogrusu yardim ediyorsunuz. Kiz sikistirdi kardesimi deme, kardesinde evlenmek istiyor. Ergen hayaller iste.

Annemde hakli bende hakliyim cunku kimse arasında 15dklik bi mesafe olan kıza nisan götürmez o erkek tarafını ezicekcay ikram etmeyi çok gorucek selamlasmadan daha bana onu alın bunu alin diyecek boyle birimisiniz gercekten:)
Olayın benle ne alakası var yahu, haklı çıkmak için böyle şeyler yazmanıza gerek yok:)

Siz hatalısınız çünkü kızın alınan şeyi değiştirmesinde bir sorun yok. Mesaj atarak germişsiniz ortamı.

Anneniz hatalı çünkü insanlar yakın mesafe de olsa ayrı ayrı seremonilerden hoşlanmak zorunda değil. Anneniz para harcamak istemiyorsa harcamasın zaten. Ne demişim bir önceki yorumumda; evlenecek çiftler gitsin ne ihtiyaçları varsa alsın. Ne gerek var nişan alışverişi vs.

Ama siz haklı olduğunuzdan bu kadar eminsiniz madem neden açtınız bu konuyu? Bundan sonrasında ne yapacağınızı sormak içinse; haksız olduğunuz için sessizde kalıp konuyu kapatmaya çalışın en kötü.

İyi yapmıs ıstememısse degırmıs. Ayrıca maddi durum yoksa kardesınde ona soyleyebılır. Ama annenlerın para vermeme faaln cok abartılı tavırlar bastan sorun cıkarmıslar

Bu dediklerinize göre sen haklısın. Ama mesaj atmana gerek yoktu, yüz yüze gelince tebessümle "değitşrmişsiniz" desen yeterliydi.

3 e almış 5 e almış Sunu almış bunu alınmış Hepsi onların bileceği iş..keşke gitmeseydiniz

Bunu tam açmamışsınız o yüzden anlamamıştım.
Açık açık konuşun o halde başka çözümü yok

Sizin gelin baya açıkgöz geldi bana :) ama siz de onun gibi yapıp arkadan kardeşinizi işleyebilirdiniz onun yerine kızla yüzleşmişsiniz helal olsun. Açıksözlğ olmak can yakar ama vicdan yükü hafiftir siz iyi yapmışsınız. Siz niye gittiniz diyenler var çağıran onlar fikir soran onlar sonra ayy ablan dedi aldım çok biliyolarsa çağırmasalarmış. İçiniz rahat olsun..

43 sayfalık bi konu değil ya bu. yol bilmez iki aile bocalamış. konu içindeki herkes hatalı.

Ben soru sahibini haklı buldum sehirdisinda olsalar iki taraf için de haklı olabilirdi yani tanisma nisan aynı anda aradan çıksın .ama bu kadar kısa mesafede hepsi aynı anda bana çok saçma geldi. Keşke siz hiç karismasaydiniz çünkü gorumcesiniz iyilik de dusunseniz batar . Hiçbir şey olmamis gibi davranması bana sinsi geldi ben olsam dikkatli olurdum ve elimi etegimi cekerdim

Sonrasında kurduğunuz cümleler yanlış kabul edin. Beni götürüyorsanız gikrimi alıyorsanız beden değiştiriyorsunuz vs tarzı birşeylerdi. Nedir bu görümce fikri değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez !!! Komik.

Kardeşim askerliğini yaptı işi de var ama maaşı düşük dediğim gibi bu iki taraflı istenen bir şey erkek sıkıştırdı diye kız sonuçta evlenmeyi kabul edecek hali yok ikisi de istiyor demek ki biz dediklerini yapmazsak Biz kötü oluyoruz kin guduluyor Annem kartını vermedi kardeşim maaş kartı ile alışveriş yapmaya kalktı ve parası da hiçbir şeye yetmedi Bir iki parça eşya alabildi Annem de zamanını bekleyin dedi yani Annem hemen kızı isteyeyim evlendireyim havasında değillerdi kızla erkeğin baskısı yüzünden iş buraya kadar geldi Annem erkek kardeşimi 27 28 yaşında evlendirmeyi düşündü Daha doğrusu anca ev gecindirebilirsin diye düşünerekten yani

Sonuçta ben de evli bir kadınım benim de esim var benim de bir görümcem var Görümcem kalkıp arkamdan eşime beni işlerse Ben daha da sinirlendirdim yani Ben kardeşimi doldurup da fesatlık yapmadım gittim kızla yüzleştim O da en azından benimle yüzlesebilirdide o gün bana pahalı istiyorum diyebilirdi Madem yüzü yoktu istemeye Niye o zaman beni yanlarında götürdüler doğru diyorsunuz yani gerçekten de Onlar istedi ben asla böyle bir şey yapmadım ben kendim gideyim demedim O yüzden de gönlüm o kadar rahat ki onunla bugün Yüzleşmeseydim Yarın yine aynı hataları bana karşı yapacaktı Ben yüzleşmeyi seçtim En azından Böylesi daha iyi oldu o da bana kırılmadı Sonuçta ertesi gün evime yine kahve içmeye geldiler kendi de bir sorun görmedi ki haklı olduğumu anladı Bence kapıma geldi Ben olsam böyle bir konuşmanın ardından kimsenin yüzüne bakamazdım Durum bundan ibaret yani sonuçta yine kalkıp bana geliyorlar yüzleştiğim de iyi oldu dediğiniz gibi

Aynen öyle yaptı Bütün bu konuşmalardan sonra ben olsam görümcemin yüzüne bakamazdım ve o ertesi günü kalkıp bana kahve içmeye geldi yine kardeşimle Ama bu alışveriş mevzuları olsun isteme konusu olsun tanışma konusu olsun hiçbir şekilde ne söylediyse ben karışmıyorum siz kendiniz halledin diye belirttim aklı sıra gönlümü almaya çalışır gibi her şeye Daha da bana Danışır oldu umurumda bile değil benim yaptığım iyilik kötülük oldu dediğiniz gibi şehir dışında olsa hem bize de Masraf olmasın diye kalkıp direk nişan yapmaya giderdik ama 15 dakikalık bir mesafe için bizi Kale almayıp da onu bunu istemesini biliyorsa Sonuçlarına da katlansın ve bu davranış Benim istemem ne olmuyor ailemin düşüncesi bu benim dediğimin bir hükmü asla olmaz sonuçta annemin babamın aklı var çok şükür beni anladığınız için teşekkür ederim

Burda en onemlisi kardesinizde kiz da daha maddi refaha ermeden evlenmeye kalkmalari. Zamana yaymalari lazim. Şimdi tanisma olup 2 3 ay sonra isteme soz birlikte yapilabilirdi.

B?enim esimle babalarımız 20 yıldır tanisiyor, ikimizde aynı memleketteniz ve evlerimizin
Arasi 2 sokak. Biz 2.5 sene gorustukten sonra tanisma oldu. Sadece kv kp ve esim geldi. Ardından 1 hafta sonra cuma isteme, cumartesi alışveriş pazar söz oldu. 3 ay sonra buyuk nişan yaptik. Alisverisimizide rahatca yaptik sözlüydük.

Ayrica kiz ben ucuz alayim, bana marka alinsin diye dusunuyorsa daha simdiden sonra neler yapacak. Kardesiniz iyi dusunsun

Kardesinizin dinleyecegi aklı selim biriyle konuşturun. Dayi olur amca olur. Bu işler maddiyat olmadan aile rizasi olmadan cok cok zor olur. Kizin durumu yoksa beklesinler bir muddet daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…