kardesimin igrenc mesajları..

ne farkı var nikahı basmadan karı koca olamadıktan sonra arkadaş çift ne farkeder

Bazı insanlar nikaha sizin verdiğiniz değeri vermiyorlar... Arkadaş arkadaştır, duygusal ya da cinsel çekim yoktur, sevgilide vardır. Nikahı basınca aniden vahiy inip aşık olmuyoruz yani...

Bazı insanlar nikaha sizin verdiğiniz değeri vermiyorlar... Arkadaş arkadaştır, duygusal ya da cinsel çekim yoktur, sevgilide vardır. Nikahı basınca aniden vahiy inip aşık olmuyoruz yani...
bunlar suan arkadaş 6 yılda olsa.nikah olmadan evlenilmicene göre...sevgi aşk olsa ne olur resmimi değil

bunlar suan arkadaş 6 yılda olsa.nikah olmadan evlenilmicene göre...sevgi aşk olsa ne olur resmimi değil

Arkadaşım evli değiller; ama evli olmayanlar cinsel ilişkiye girebilir diyoruz.

İki yetişkin kişinin yatak maceraları bizi de ailesini de ilgilendirmez.

Evlilik ilişkiye girmek için değil; bir arada yaşamın sona erdiği zamanda bazı haklardan yararlanmak içindir.

merhaba hanımlar,
nasıl tepki verecegimi bilemedgim bi konu var.
erkek kardesim 26 yasında bekar ama 6 yıldır aynı kızla beraber.
ben hasbel kader elime gecen kondomdan dolayı aralarındaki ılıskının cinsel boyutu oldugunu tahmin ediyordum kaldı kı banane diyip kafa bile yormadım bu duruma.
ama ıkı gun once ulu orta bıraktıgı mesajları artık edepsizlik boyutuna ulastı..kıza oyle mesajlar atmıs ve kız oyle cvplar vermis ki iyi ki o msjları ben gordum babam gorse kalp krizi gecirirdi sanırım.
asıl sorun bu msjlar da degil benim kardesimin bu kızı tepe tepe kullanması ve evliligi ayrılıgı vs. iplememesi..dun agzını aradım.ayrılırsanız uzulur musun diye.ya ne bileyim diyor odun..peki evlilik diyorum,cocuk dusunursem evlenirim belki diyor..
o kıza agız dolusu laf sayasım var kendine bu kadar assagılık mesajları layık gorup hala buzuk dudaklı fotolarını yolladıgı icin... kardesiminde agzına edesim var dısarda kendini namus bekcisi gosterip o kıza o kadar igrenc msjlar attıgı icin..ama hicbisey yapamıyorum,uykularım kactı..kız minnak ufak tefek masum yuzlu anası babası yaslı insancıklar..bunlar ayrılırsa bu salak kız depresyona girer bidaha cıkamaz...offf
biraz gec cvp verebilirim minik bebegim var.
siz ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum.

Şuçu erkek çocuğunu yetiştirme tarzında arayın.. Senin söylediğini önemseyecek anlayacak biriyse doğru düzgün konuşmayı dene. Bak bu dinen de haram.. Zina yapıyorsun diye.. O yapmazsa kızlar istediği kadar mesaj atsın.. Seni dinlemezse babaya ya da anneye söyle. Çocuk değil bu ama, yaptığı şeyin doğru olduğunu sanmasın.

Valla ben eşimle hiç bir zaman arkadaş olmadım. Sevdiğin, Seviştiğin adamdan arkadaş mı olur? Dediğim gibi resmiyet sizin için önemli, benim gibi bazıları için değil. Evlenmeden önce de sevgilimdi hala sevgilim, evlenmeden önce de eşimdi hala eşim... Resmiyet sizin olsun biz almayalım. Sevgilimi arkadaş karegorisine sokamam ben.

Belki kardeşi inanmıyor, müslüman değil. Belki zina yapmayı önemsemiyor. Bize ne, size ne bundan? Kişinin kendi hayatı kendikuralları. Belki avrupalaşmış bir çift var karşımızda... Hatta belki imam nikahı kıydılar zina olmasın diye. Bunların hiç biri bir başka insanın mesajlarını okumayı meşrulaştırmıyor.

Hatta resmi nikah kıymış olsalar bile konu sahibinin haberi olmaaz. Belki ondan evlenicek misin demesine öyle yanıt verdi belli mi olur?

Şuçu erkek çocuğunu yetiştirme tarzında arayın.. Senin söylediğini önemseyecek anlayacak biriyse doğru düzgün konuşmayı dene. Bak bu dinen de haram.. Zina yapıyorsun diye.. O yapmazsa kızlar istediği kadar mesaj atsın.. Seni dinlemezse babaya ya da anneye söyle. Çocuk değil bu ama, yaptığı şeyin doğru olduğunu sanmasın.
Yaptığı şeyin neyi yanlış???

Belki kardeşi gizli agnostik.

siz kızın yerinize kendinizi koyup üzülmüşsünüz sanırım. kız, kardeşinize aşık olmuştur ve belki de kardeşinizde yaşamıştır en özel şeyleri ve bu durumda eğer ailesi de mutaassıpsa insan tabi üzülüyor kızın adına. aşktan gözü kör olmuş ve karşılığında ayrılsa bile üzülmeyecek bir adam var. ama sizin yapabileceğiniz bir şey yok. belki kardeşinize sadece seviştiği için değil, umut verdiği, kızı sevdiğini hisettirdiği için bir uyarıda bulunabilirsiniz. sonuçta kız razı, zorlamamış, tecavüz etmemiş kardeşiniz. üzülmeyin bu kadar.

arkadaşlar size bir çift lafım var "HERKESİN HAYATINA KİMSE KARIŞAMAZ!!!":KK48::KK48::KK48: hepimiz farklı kültürlerden farklı ailelerden geldik. burda böle acayip asortik, one night stand ler arasında gezen arkadaşlar ile namazında niyazında mutaasıp insanların birbirlerine laf giydirmelerini anlamıyorum. accık sakin olun.

Valla ben eşimle hiç bir zaman arkadaş olmadım. Sevdiğin, Seviştiğin adamdan arkadaş mı olur? Dediğim gibi resmiyet sizin için önemli, benim gibi bazıları için değil. Evlenmeden önce de sevgilimdi hala sevgilim, evlenmeden önce de eşimdi hala eşim... Resmiyet sizin olsun biz almayalım. Sevgilimi arkadaş karegorisine sokamam ben.
sephora böyle düşünmene çok şaşırdım. insan eşiyle arkadaş da olur aynı zamanda. can yoldaşı olur dost olur. hele yakın arkadaş olup evlenince daha güzel oluyor. eşim benim en yakın arkadaşım bu bana mutluluk veriyor.

sephora böyle düşünmene çok şaşırdım. insan eşiyle arkadaş da olur aynı zamanda. can yoldaşı olur dost olur. hele yakın arkadaş olup evlenince daha güzel oluyor. eşim benim en yakın arkadaşım bu bana mutluluk veriyor.

O ayrı mesele... Benim anlatmaya çalıştığım o değil ki cicim.