kardesimin igrenc mesajları..

sorun sadece mesaj okumakta değil hadi onu geçtim başlı başına bir ayıp zaten de misal bu aile bunu kaldıramayacak bir aile ise bunun eğitimini zaten 26 yaşına kadar vermiş olmaları gerekirdi misal benim ailem de böyle bir aile değildir bunun bilincinedyim kalkıpta şu yaşımdan sonra böyle bir eğitim almam ha aykırı davranıyorsa zaten kazık kadar olmuş bu yaşından sonra nasıl müdehale edilebilir ki çok saçma

E yani saçma ötesi. Bazen ailemizin verdiği eğitimi de almak istemeyiz. Orada ailenin durması gerekir. Koskoca insan kendi hayatını, kendi yolunu çizebilir, nasıl yaşayacağına karar verebilir. Ailenin kurallarına uymak, aile gibi olmak zorunda değil ki.

merhaba hanımlar,
nasıl tepki verecegimi bilemedgim bi konu var.
erkek kardesim 26 yasında bekar ama 6 yıldır aynı kızla beraber.
ben hasbel kader elime gecen kondomdan dolayı aralarındaki ılıskının cinsel boyutu oldugunu tahmin ediyordum kaldı kı banane diyip kafa bile yormadım bu duruma.
ama ıkı gun once ulu orta bıraktıgı mesajları artık edepsizlik boyutuna ulastı..kıza oyle mesajlar atmıs ve kız oyle cvplar vermis ki iyi ki o msjları ben gordum babam gorse kalp krizi gecirirdi sanırım.
asıl sorun bu msjlar da degil benim kardesimin bu kızı tepe tepe kullanması ve evliligi ayrılıgı vs. iplememesi..dun agzını aradım.ayrılırsanız uzulur musun diye.ya ne bileyim diyor odun..peki evlilik diyorum,cocuk dusunursem evlenirim belki diyor..
o kıza agız dolusu laf sayasım var kendine bu kadar assagılık mesajları layık gorup hala buzuk dudaklı fotolarını yolladıgı icin... kardesiminde agzına edesim var dısarda kendini namus bekcisi gosterip o kıza o kadar igrenc msjlar attıgı icin..ama hicbisey yapamıyorum,uykularım kactı..kız minnak ufak tefek masum yuzlu anası babası yaslı insancıklar..bunlar ayrılırsa bu salak kız depresyona girer bidaha cıkamaz...offf
biraz gec cvp verebilirim minik bebegim var.
siz ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum.

karolinka ; kardeşinizin çekmecesinde veya özel eşyaları arasında gördüğünüz prezervatif sizdeki merak duygusunu kamçılamış ve bir fırsatını bulup hiç hakkınız olmamasına rağmen , kardeşinizin özel mesajlarını okumuşsunuz.

Prezervatif in kiminle kullanıldığı sizi ilgilendirmediği gibi , iki sevgili arasındaki erotik ,müstehcen konuşma veya yazışmalar da sizi ilgilendirmez.

Kırmızı ile işaretlediğim cümleniz çok üzücü. Neden depresyona giren veya tepe tepe kullanılan kadın oluyor ? Etken edilgen ayrımından dolayı yaptığınız benzetme çok çirkin.

Bugün beraberler , yarın kardeşinizin bir yanlışını görüp o kız aslanlar gibi yoluna gider , siz de kardeşinizi depresyondan çıkarmak için uğraşırsınız.

"ortada bıraktığı mesajlar" ne demek küçük küçük notlarla birbirlerine kur mu yapıyorlar.Basbayağı adamın telefonu karıştırılmış.Ayrıca ortada tecavüz mü var kızda istiyor ki adamın attığı mesajlara aynı şekilde karşılık veriyor.Bırakın herkesin kendi özel hayatı.sonucuda onları ilgilendirir.Ahlak bekçiliğine gerek yok

Adam gelmis 26 yasina, onu kontrol edemezsin ki. Simdi bi de Turk ahlaki deniyor da bu cocugun sevgilisi olmasa genelevlere gitcek belki, bu da ahlaksizlik. Gitse kimsenin ruhu bile duymaz. En azindan sevdigi biriyle yasiyor yasayacagini.
Bence gormezden gel, bu onun hayati. Karsisina gecip bi daha boyle seyler yapma desen komik olur. Evlenip evlenmemek ikisinin bilecegi is. Ben olsam karismak istemem. Bisey yasaniyorsa iki taraf da istiyor ki alti yildir beraberler.

ya bırak kız okadar lafa ragmen bişey yapmıosa sen hiçbişey yapma.. demekki hosuna gidio asagılanmak.. o onun kişiliği hiiiiçççç sallama kardesin en azından iyi gösterip kötü düşünmüo acık acık yapıo.. alan razı veren razı.. kac yasındalar konussan da sen kötü olursun

Şu uçkur meselesine verdiğiniz önem kadar yalan söylememeye, dedikodu yapmamaya, ana babaya asi olmamaya, yardımlaşmaya da önem verseniz tam Türk ahlakı dediğinize sahip olacaksınız da böyle pek komik oluyor.

Bir kadınla bir erkeğin birlikteliğini duyunca taşlar hazır bekliyorsunuz çok da eleştirme hakkına sahipmiş gibi. Çünkü evlilik dışı seks yapmıyorsanız tam da örf ve adetlerimize uygun insanlarsınız değil mi?
Komşuluktan bihaber, bütün dünya rezalet bir siz doğru, bütün kadınlara kocanızı ayartmaya çalışan dişiler gibi iftira atmalar, anne-baba düğün için iki kuruş para vermedi diye kanlı bıçaklı olmalar, sıfır fedakarlık sıfır anlayış ama tam öfke ile seks yapmayan insanlar olmanız takdire şayan.

Tecavüz yok, adam kaçırma yok, hırsızlık yok, çocuk istismarı yok.
En önemlisi kimseye zararları yok ikisi de yetişkin insanlar neden yaptıkları ahlaksızlık olsun?
Kardeşin kızı kullanmak isteseydi 6 yıl beraber olmazdı. İlla evlenecekler diye bir kural mı var?
Ama tabi sırf cinsellik yaşayabilmek için imam nikahı kıydırmak çok ahlaklı bir davranış dimi?
Artık resmi nikah şartı da yok her sevişmek isteyen kıysın nikahı.

Şu uçkur meselesine verdiğiniz önem kadar yalan söylememeye, dedikodu yapmamaya, ana babaya asi olmamaya, yardımlaşmaya da önem verseniz tam Türk ahlakı dediğinize sahip olacaksınız da böyle pek komik oluyor.

Bir kadınla bir erkeğin birlikteliğini duyunca taşlar hazır bekliyorsunuz çok da eleştirme hakkına sahipmiş gibi. Çünkü evlilik dışı seks yapmıyorsanız tam da örf ve adetlerimize uygun insanlarsınız değil mi?
Komşuluktan bihaber, bütün dünya rezalet bir siz doğru, bütün kadınlara kocanızı ayartmaya çalışan dişiler gibi iftira atmalar, anne-baba düğün için iki kuruş para vermedi diye kanlı bıçaklı olmalar, sıfır fedakarlık sıfır anlayış ama tam öfke ile seks yapmayan insanlar olmanız takdire şayan.

İki kere beğeneyim dedim; beğendiği silmişim.

Ben de buradan yazayım 2 kere beğendim.

Ben şunu anlamadım kondom sizin elinize nasıl geçti? sonuç olarak bu işi evde yapmıyorlar herhalde kız da evine alabilir mi nerede oluyor bu iş? o kadar ele geçecek kadar ortada nasıl tutabiliyor annenizin de eline geçebilir. Mesajlar ulu orta bırakılmış diyorsunuz sanki mektup bu telefondaki mesajlar nasıl uluorta bırakılıyor onu anlamadım ben mesaj sayfası telde açık kalsa bile bir süre sonra ekran kendini kapatıyor siz kardeşinizin telefonunu mu kurcalıyorsunuz 6 senedir beraberlermiş geçici heves olsa çoktan ayrılırlardı aralarındaki olay da kendilerini bağlar. Dudağı büzük resimler filan kızı aşağılamalar ne demek sevmiş olabilir birşeyler yaşanmış olabilir yapacağınız birşey yok.

Bizimde 6 yillik ilişkimiz var. Erkek arkadasim 25 yaşında. Bizimde aramızda geçen seyler var ve mesajlarimiz var.

Ola ki kiz kardeşi telefonunu kurcalasa ozelimizi okusa ve aramizdaki iliski hakkinda (cinsel yada değil) böyle yorumlar yapsa bir güzel agzinin payini verirdi.

Ne haddinize iki kişinin arasindaki ozeli kurcalamak ya?