kardesimin igrenc mesajları..

yalnız konu kapanacak şimdi dini diyalog yüzünden. o bişey değil de banı yiyeceksiniz kızlar:KK42:

Arkadaşım evli değiller; ama evli olmayanlar cinsel ilişkiye girebilir diyoruz.

İki yetişkin kişinin yatak maceraları bizi de ailesini de ilgilendirmez.

Evlilik ilişkiye girmek için değil; bir arada yaşamın sona erdiği zamanda bazı haklardan yararlanmak içindir.
girersin ilişkıye sonra ?yatak macereları bızı değil ablasını rahatsz etmıskı konu açmış

Sonuclarini goze almayan yapmasin bosver. Sen uzulmuşsun ikisinin adina ama maalesef yapacak bir sey yok cunku yaslari buyukmus. Gelecegi her seyi kendilerinin akil edip dusunmesi lazim

26 yaşında koca insan kızında yaşı küçük değilse kimse karışamaz yaptıklarına. ayrıca sen nekadar sorsanda üzülürmüsün diye söylemez bir erkek belli etmez böyle şeyleri belki evlenicekler

Kusura bakmayın ama 26 yaşındaki adama kardeşiniz bile olsa karışamazsınız. Mesajlarını okuyamazsınız.

Ortada onun hayatını mahvedecek yüz kızartıcı bir suç yok ki ah vah ediyorsunuz. 6 yıllık (daha da az olabilir) sevgilisi de razıysa malesef size karışmak düşmüyor.
Her koyun kendi bacağından asılır. Herkes yaptıklarından mesuldür.

Benim de kızkardeşim var empati kurarak cevap veriyorum. Belli bir yaştan sonra sevgilisi ile olan ilişki çeşidine karışmıyorum karışmam. Ben zaten zamanında yapmam gereken uyarıyı yapmışımdır.

Ayrıca sevgililikte belli bir düzeye kadar cinsellik ve fantazi içeren mesajlar bana yanlış gelmiyor. Arada tensel çekim olmaması bana tuhaf geliyor asıl. Bunun seviyesini de kişiler belirler zaten.

Videolara ve açık resim göndermelere ben de karşıyım ama alan razı veren razıysa yapacak bir şeyiniz yok.
Mesajı nasıl gördünüz? veya kondom elinize nasıl geçti diye sormuyorum bile cevabı belli bence. Lütfen insanların özel eşyalarını karıştırmayın.

valla herkesin bi mahrem yanı vardır,varmış,bende yanlışlıkla çıkan pencerede komşumun kızın yazışmalrının ıkı satırını okudum,çok ama çok üzüldüm,14 yaşında erkek arkadaşına yazdıkları,aileye diyemedım,kıza demek istedim gören olur dıkkat onuda yapamadım,çok utanç vericiydi,benden utansın ıstemedım,karışma,