- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.480
- 34
yanlış anladım galibaO ayrı mesele... Benim anlatmaya çalıştığım o değil ki cicim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış anladım galibaO ayrı mesele... Benim anlatmaya çalıştığım o değil ki cicim.
Ne dirler ?değil tabi ama evlenmeden çocuk yapana ne dirler canım?_
Belki imam nikahları var nereden biliyorsunuz?
?????merakla cevabını bekliyorumdeğil tabi ama evlenmeden çocuk yapana ne dirler canım?_
Peki karşıdaki adamın dini açıdan düşündüğünü nerden biliyoruz. Belki umursamıyor. Ablasına ne bundan, bize ne size ne?
girersin ilişkıye sonra ?yatak macereları bızı değil ablasını rahatsz etmıskı konu açmışArkadaşım evli değiller; ama evli olmayanlar cinsel ilişkiye girebilir diyoruz.
İki yetişkin kişinin yatak maceraları bizi de ailesini de ilgilendirmez.
Evlilik ilişkiye girmek için değil; bir arada yaşamın sona erdiği zamanda bazı haklardan yararlanmak içindir.
kımden beklıosun?????merakla cevabını bekliyorum
Ben de?????merakla cevabını bekliyorum
Yani şöyle düşün. Eşinle sıradan bir erkek arkadaşın bir mi? Eşinle paylaştıklarını herhangi bir insanla paylaşabilir misin? Hayır... Eşle arkadaş olmak, olabilmek işin bonusu.. Ama öncelikleeştir, sevgilidir, hayat arkadaşıdır.yanlış anladım galiba
Sultan Süleymandankımden beklıosun
kimi alıntılamışım ben....kımden beklıosun
ben senddn bekliorumSultan Süleymandan
bende akasyaya sordum zaten o diyor evlenmeden oluyor dıye cvp versinkimi alıntılamışım ben....
Ben bilmiyorum ne derler sen biliyorsun ki o cümleyi kurdun.ben senddn bekliorum