- 4 Ocak 2012
- 1.335
- 2.128
biz anne diyoz ama sizi bilemedim.terbiyem müsadece etmez burda canım k.bakma sen kendın ne denir bunu akıl edecek yaştasındır heralde ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz anne diyoz ama sizi bilemedim.terbiyem müsadece etmez burda canım k.bakma sen kendın ne denir bunu akıl edecek yaştasındır heralde ?
o erkekleri yetiştiren kadınları da görüyoruz burda işte şaşırtmıyo beni türk erkekleri artık2 yıl önce mi ne istanbulda polonyalı bir kızla tanıştım. Türk bir çocukla 1 yıl aynı evde yaşamışlar. Çocuk buna seninle evlenemem namuslu bir kızla evlenicem demişkız iki gözü iki çeşme durumu anlamamuş bana sordu. Hala birbirimizi sevmedik mi beni sevmiyor mu diye soruyordu. Bu nasıl bir kafa arkadaş?? Erkeklerimiz bonzai havalarında.
Onların özel hayatı okumanız çok çirkin ben olsam karışmazdım.merhaba hanımlar,
nasıl tepki verecegimi bilemedgim bi konu var.
erkek kardesim 26 yasında bekar ama 6 yıldır aynı kızla beraber.
ben hasbel kader elime gecen kondomdan dolayı aralarındaki ılıskının cinsel boyutu oldugunu tahmin ediyordum kaldı kı banane diyip kafa bile yormadım bu duruma.
ama ıkı gun once ulu orta bıraktıgı mesajları artık edepsizlik boyutuna ulastı..kıza oyle mesajlar atmıs ve kız oyle cvplar vermis ki iyi ki o msjları ben gordum babam gorse kalp krizi gecirirdi sanırım.
asıl sorun bu msjlar da degil benim kardesimin bu kızı tepe tepe kullanması ve evliligi ayrılıgı vs. iplememesi..dun agzını aradım.ayrılırsanız uzulur musun diye.ya ne bileyim diyor odun..peki evlilik diyorum,cocuk dusunursem evlenirim belki diyor..
o kıza agız dolusu laf sayasım var kendine bu kadar assagılık mesajları layık gorup hala buzuk dudaklı fotolarını yolladıgı icin... kardesiminde agzına edesim var dısarda kendini namus bekcisi gosterip o kıza o kadar igrenc msjlar attıgı icin..ama hicbisey yapamıyorum,uykularım kactı..kız minnak ufak tefek masum yuzlu anası babası yaslı insancıklar..bunlar ayrılırsa bu salak kız depresyona girer bidaha cıkamaz...offf
biraz gec cvp verebilirim minik bebegim var.
siz ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum.
Komıksınız kardesının derdı senı nıye gerdı kı onlar bu durumu dert etmezken
Gülmekten karnıma ağrılar girdi ya bir cümleyi sürekli okuyorum ortalık yere mesajları bırakmış ne ya çocuk mesajları herhalde çarşaf boy kağıtlara yazmış yada duvarlara yazmış ablada öyle gördü galiba şuna kardeşimin herşeyini kurcaladım telefonu bilgisayarı desene sen kardeşine değil o kıza atarlısın dudak büzüştürüp resim atmasına takılmışın madem sen kızı düşünüyosun o kızla sanki kardeşinmiş gibi al karşına güzel güzel konuş ben seni çok seviyorum anneni babanı çok seviyorum kardeşim seninle ciddi düşünmüyor seni boş vaatlerle oyalıyo mu diye sorarsın yok ben yapamam ne diyosan bildiğin kötü görümcesin sana ne kardeşinin sevgilisinden bildiğin hayatlarına burnunu sokuyosun ama seni tebrik ederim ortalık yere mesajları atmış fikri on yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Valla ne eşimin ne abimin ne de kardeşimin telini hiç karıştırmadim ancak cocuklariminkini karıştırabilirim itiraf ediyorumbüyük bir çoğunluk neden telefonunu karıştırdın çok ayıp falan demiş ama ortaya bırakılan telefonu karıştırmamak yanlış olurdu. söz konusu hatunlar ise
hadi itiraf edin! sizde eşinizin abinizin telefonunu karıştırdınız ve karıştıracaksınız
ben olsam telefonunu karıştırdım okudum demezdim ama laf yeri geldikçe geldikçe üstü kapalı mesajlar verirdim kardeşime. telefonunu karıştırdığınızı öğrenirse bazı durumlar için daha tedarikli olacaktır.
Cok komik! Kizi bukadar dusunuyosan KONDOMU buldugunda boyle tepki verseydin? Iliskiye girmelerine karismiyorsun mesajlara gelince hay huy ilginc?
Alan razı veren razılar,, allah kızı islah etsinler havada uçmuş yine. Yahu sizene adamlar istediğimi yaşar hem ne haddinize 26yasında bı adamın telefonunu karıstırmak. Ve son nokt cinsellikle ilgili seyler neden "iğrenç" olsun.
bence burada sorgulanması gereken şey sizin 26 yaşındaki kardeşinizin telefonunu kurcalamanız iki sevgilinin paylaştığı şeyleri eleştirmek kimseye düşmez
tlf karıstırma yok diyorum 15 syf olmustur..
hala ne duyuyorum..tabi sizde haklısınız..hı hı
bak işte fıtratımıza ters olan karıştırmamakValla ne eşimin ne abimin ne de kardeşimin telini hiç karıştırmadim ancak cocuklariminkini karıştırabilirim itiraf ediyorum