Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen.. tam yazacaktım
artı size ne yani
babanız neden kalp krizi geçiriyor hem..
ayrılık kaçınılmaz o namus bekçisi kardeşin daha sonra el değmemiş gonca gül dururken koklayarak çürüttüğü gülle evlenmeyecek ziramerhaba hanımlar,
nasıl tepki verecegimi bilemedgim bi konu var.
erkek kardesim 26 yasında bekar ama 6 yıldır aynı kızla beraber.
ben hasbel kader elime gecen kondomdan dolayı aralarındaki ılıskının cinsel boyutu oldugunu tahmin ediyordum kaldı kı banane diyip kafa bile yormadım bu duruma.
ama ıkı gun once ulu orta bıraktıgı mesajları artık edepsizlik boyutuna ulastı..kıza oyle mesajlar atmıs ve kız oyle cvplar vermis ki iyi ki o msjları ben gordum babam gorse kalp krizi gecirirdi sanırım.
asıl sorun bu msjlar da degil benim kardesimin bu kızı tepe tepe kullanması ve evliligi ayrılıgı vs. iplememesi..dun agzını aradım.ayrılırsanız uzulur musun diye.ya ne bileyim diyor odun..peki evlilik diyorum,cocuk dusunursem evlenirim belki diyor..
o kıza agız dolusu laf sayasım var kendine bu kadar assagılık mesajları layık gorup hala buzuk dudaklı fotolarını yolladıgı icin... kardesiminde agzına edesim var dısarda kendini namus bekcisi gosterip o kıza o kadar igrenc msjlar attıgı icin..ama hicbisey yapamıyorum,uykularım kactı..kız minnak ufak tefek masum yuzlu anası babası yaslı insancıklar..bunlar ayrılırsa bu salak kız depresyona girer bidaha cıkamaz...offf
biraz gec cvp verebilirim minik bebegim var.
siz ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum.
26 yaşına kadar bekar tutarsanız olur öyle şeyler keşke bu kadar açılmadan evlendirseymişsiniz çocuğu adam akıllı alır karşıma konuşurdum yaptığı yanlışı farketmesini olayın boyutlarının nereye varacağını anlatır en önemlisi de bu olayı annemle paylaşırdımmerhaba hanımlar,
nasıl tepki verecegimi bilemedgim bi konu var.
erkek kardesim 26 yasında bekar ama 6 yıldır aynı kızla beraber.
ben hasbel kader elime gecen kondomdan dolayı aralarındaki ılıskının cinsel boyutu oldugunu tahmin ediyordum kaldı kı banane diyip kafa bile yormadım bu duruma.
ama ıkı gun once ulu orta bıraktıgı mesajları artık edepsizlik boyutuna ulastı..kıza oyle mesajlar atmıs ve kız oyle cvplar vermis ki iyi ki o msjları ben gordum babam gorse kalp krizi gecirirdi sanırım.
asıl sorun bu msjlar da degil benim kardesimin bu kızı tepe tepe kullanması ve evliligi ayrılıgı vs. iplememesi..dun agzını aradım.ayrılırsanız uzulur musun diye.ya ne bileyim diyor odun..peki evlilik diyorum,cocuk dusunursem evlenirim belki diyor..
o kıza agız dolusu laf sayasım var kendine bu kadar assagılık mesajları layık gorup hala buzuk dudaklı fotolarını yolladıgı icin... kardesiminde agzına edesim var dısarda kendini namus bekcisi gosterip o kıza o kadar igrenc msjlar attıgı icin..ama hicbisey yapamıyorum,uykularım kactı..kız minnak ufak tefek masum yuzlu anası babası yaslı insancıklar..bunlar ayrılırsa bu salak kız depresyona girer bidaha cıkamaz...offf
biraz gec cvp verebilirim minik bebegim var.
siz ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum.
bu kk de kimse Türk ahlakına sahip değil herhalde yoksa bizim ahlaki değerlerimiz bu kadar mı köreldi anlayamadım??? Kız size derdini anlatmış neler yazmışsınız. Belki kız evleneceğiz diye düşünüyordur belkide bir zorlama var. Sizin oralarda bu durum nasıl karşılanır bilemiyorum ama benim yaşadığım çevrede bu hoş karşılanmaz benimde babam abimin böyle mesajlarını okusa kahrolur.
zorlama olsa kız da öyle resimler göndermez heralde..ya da 6 yılda başka bişeyler olurdu mutlaka..konu sahibi cin gibi maşallah anlardı bunca senede..bu kk de kimse Türk ahlakına sahip değil herhalde yoksa bizim ahlaki değerlerimiz bu kadar mı köreldi anlayamadım??? Kız size derdini anlatmış neler yazmışsınız. Belki kız evleneceğiz diye düşünüyordur belkide bir zorlama var. Sizin oralarda bu durum nasıl karşılanır bilemiyorum ama benim yaşadığım çevrede bu hoş karşılanmaz benimde babam abimin böyle mesajlarını okusa kahrolur.
dudak büzük foto göndermiş ya kız; kardeşineMesajların içeriğini üstü kapalı yazabilirsen ona göre yazayım.
evet herkesin ahlaki değerleri farklıdır ben konu sahibi gibi düşünüyorum Türk ahlak ve değerlerine göre düşünüyorum. tecavüz ,çocuk gelin ,taciz gibi konular zaten toplumun kanayan yarası. Belki ailesi bu kişiyi yola getirirzorlama olsa kız da öyle resimler göndermez heralde..ya da 6 yılda başka bişeyler olurdu mutlaka..konu sahibi cin gibi maşallah anlardı bunca senede..
ayrıca herkesin ahlakı kendine göre..sevgilisiyle cinsel ilişki yaşayanı ahlaksız görmüyorum..tecavüz ,çocuk gelin ,taciz gibi birçok sorun varken ,ahlaksızlık yaşanırken ülkemizde,birbirini seven 6 yıllıkse vgililerin cinsellik yaşaması ,onurlu bile sayılır..
Konu sahibi 26 yasındaki kardesının mesajlarını karıstırıken ahlaklı oluyor ama karsı taraf bir kızla mesajlastıgı için ahlaksız mı oluyor?bu kk de kimse Türk ahlakına sahip değil herhalde yoksa bizim ahlaki değerlerimiz bu kadar mı köreldi anlayamadım??? Kız size derdini anlatmış neler yazmışsınız. Belki kız evleneceğiz diye düşünüyordur belkide bir zorlama var. Sizin oralarda bu durum nasıl karşılanır bilemiyorum ama benim yaşadığım çevrede bu hoş karşılanmaz benimde babam abimin böyle mesajlarını okusa kahrolur.
türkün ahlakı oradan geçiyor şekerim öğrenemedin mi ? ahlak demek seks demek başka birşey değilKonu kondomdan türk ahlakına geldi ise vatan millet Sakarya dan çıkılır hayırlı olsun