Ben okumam.Kimseyi kendimiz gibi sanmayalım.Çokta denk gelmişimdir asla okumam.Bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam.konu sahibi ekranda görmüş,tamamını okumadım diyor zaten.o konuda sıkıntı yok bence yaptığı açıklamadn sonra..
kimse birbirini kandırmasın şimdi,kimin gözü takılsa az buçuk okur yanioturup incelemesi gerekmiyor..:)
sphora haklı bence de aşağılanma durumu yok gibi,dirty talk sadece..
ben anladım sizi konu sahibi,ama bence de müdahale edilecek bir durum yok..ilerde eğer kız ısrracı olur da kardeş ayrılmak isterse belki ara bulmak için konu açarsınız..o da 1"belki"..:)
Yahu küfür de bazı çiftlerin fantazisidir. Size iğrenç gelen şeyler onları heyecanlandırıyor olabilir. Dirty talk diye bir kavram var, haberiniz yok sanırım. Aşağılamak değil bu
Ay terbiyesiss....Talk dirty to me
Ay terbiyesiss....
Istırırım seni, yalarım
Yeterince dirty oldu mu?
siz kızın yerinize kendinizi koyup üzülmüşsünüz sanırım. kız, kardeşinize aşık olmuştur ve belki de kardeşinizde yaşamıştır en özel şeyleri ve bu durumda eğer ailesi de mutaassıpsa insan tabi üzülüyor kızın adına. aşktan gözü kör olmuş ve karşılığında ayrılsa bile üzülmeyecek bir adam var. ama sizin yapabileceğiniz bir şey yok. belki kardeşinize sadece seviştiği için değil, umut verdiği, kızı sevdiğini hisettirdiği için bir uyarıda bulunabilirsiniz. sonuçta kız razı, zorlamamış, tecavüz etmemiş kardeşiniz. üzülmeyin bu kadar.
arkadaşlar size bir çift lafım var "HERKESİN HAYATINA KİMSE KARIŞAMAZ!!!"hepimiz farklı kültürlerden farklı ailelerden geldik. burda böle acayip asortik, one night stand ler arasında gezen arkadaşlar ile namazında niyazında mutaasıp insanların birbirlerine laf giydirmelerini anlamıyorum. accık sakin olun.
Ahaha banlancaz sephoram neyse
Konu sahibi arkadasim kardesinin fantezikleri seni ilgilendirmez
kardesim zerre umrumda degil desem anlar mısın peki..
bu ulkede kadın olmak zor..bu kızın cevresi dar,bunlar ayrılsa kardesim yoluna devam eder,bu kızda buralarda konu acar ya da depresyondan depresyona suruklenir..tanıyorum kızı,dokunsan aglayan biri..hele ki bi anne olunca insan,ondan kucuk herkes evladı gibi oluyor acıklanması imkansız sacma sapan bi koruma gudusu geliyor insana ama koskoca kız..koskoca kız ve ben sadece kendimi kızın yerine koyup uzuluyorum..
Herkes olayı yanlış anlamış. Kızlar mesele sevişmeleri değil
Mesele konu sahibesinin erkek kardeşinin kızı sevmemesi, umursamaması ve sırf cinsellik için kızla sevgili kalması. Ve anladığım kadarıyla çocuk namus bekçisi, yani bekarete önem veren bir tip. Evlilik yaşı geldiğinde kıza yol verip bakire kız arayışına çıkması çok yüksek ihtimal.
Kız çocuğun kendini sevdiğini, kendisiyle evleneceğini sanıyor. Ve bekaretin önem taşıdığı muhafazakar bir çevreden geliyor.
Olan kıza olacak. Bir Türkiye klasiği.
Aynı şeyleri yazacaktım. Bir çok kişi "kız zaten bilincindedir,sonuçlarına katlanır" diye yazmış. Çok şaşırdım. Bilincinde olunsaydı 'kız zarı diktirme' diye bir olay olur muydu?Herkes olayı yanlış anlamış. Kızlar mesele sevişmeleri değil
Mesele konu sahibesinin erkek kardeşinin kızı sevmemesi, umursamaması ve sırf cinsellik için kızla sevgili kalması. Ve anladığım kadarıyla çocuk namus bekçisi, yani bekarete önem veren bir tip. Evlilik yaşı geldiğinde kıza yol verip bakire kız arayışına çıkması çok yüksek ihtimal.
Kız çocuğun kendini sevdiğini, kendisiyle evleneceğini sanıyor. Ve bekaretin önem taşıdığı muhafazakar bir çevreden geliyor.
Keşke kendini gelenekçi olarak adveden bütün Türk ablalar ve Türk anneler sizinle aynı mentalite ve duruşta olsa. O zaman etrafta sevgilisini cinselliğe zorlayıp, sonra evlenirken namus nidalarıyla bakire kız arayışına giren bu kadar Türk erkeği olmazdı.
Söyleyeyim istedim.
Ahlak anlayışında iki yüzlü olmayan ender Türklerdensiniz.
Herkes olayı yanlış anlamış. Kızlar mesele sevişmeleri değil
Yav hep kadın kadının kurdu diye hayıflanırız. Görümcelere hemcinsleri gelinlere yaptıkları için kızarız.
Nihayet karşımızda erkek kardeşinin sevgilisini önemseyen, erkek kardeşininin sırtını sıvazlayıp "Sen erkeksin yürü koçum" demeyen bir abla var karşımızda ve aldığı tepkilere bak!
kardesim zerre umrumda degil desem anlar mısın peki..
bu ulkede kadın olmak zor..bu kızın cevresi dar,bunlar ayrılsa kardesim yoluna devam eder,bu kızda buralarda konu acar ya da depresyondan depresyona suruklenir..tanıyorum kızı,dokunsan aglayan biri..hele ki bi anne olunca insan,ondan kucuk herkes evladı gibi oluyor acıklanması imkansız sacma sapan bi koruma gudusu geliyor insana ama koskoca kız..koskoca kız ve ben sadece kendimi kızın yerine koyup uzuluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?