• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesimin igrenc mesajları..

bu kk de kimse Türk ahlakına sahip değil herhalde yoksa bizim ahlaki değerlerimiz bu kadar mı köreldi anlayamadım??? Kız size derdini anlatmış neler yazmışsınız. Belki kız evleneceğiz diye düşünüyordur belkide bir zorlama var. Sizin oralarda bu durum nasıl karşılanır bilemiyorum ama benim yaşadığım çevrede bu hoş karşılanmaz benimde babam abimin böyle mesajlarını okusa kahrolur.

Biz KK DE Türk ahlakına gerektiğinden fazla sahibiz. Ve biz TÜRKLER kardeşimizin mesajlarını okumayız. Çünkü bizim yetiştirdiğimiz evlatlar bizleri KAHRETMEZ. Yapılan şey doğru yada yanlıştır çevreye göre ama herşeye burun sokulmaz abla dahi olsan..

konu msjlarda degil..
ya ben bu kızı bırakırsa cok uzulucem ve kızı uyaramamanın acısını cekiyorum..
ayıp gorduysen ort ustunu demek istiyorum ki kimseye soyleyemedim de..
ama haksızlık yapıldıgını da dusunuyorum kıza..bilemedim gercekten..
herkes mesaja takılmısta..
benim takıldıgım bi kızın kullanılması ve buna kardesim oldugu icin seyirci kalmam..:KK43:
Neden bu kadar takıldın anlamadım kardeşin ben kızla dalga geçiyorum dememiş kullanıyorum dememiş seviyor musun diye sormuşsun e yani demiş. Sana detay vermek istememiş belli.

Ben de tahmin edemiyorum. Cinsel içerikli fantazik mesajlar dışında bir şey gelmedi aklıma. Onlar da sorun edilmez sanırım. Küfür falan mı acep?

nerdesin askım
gonya yolundayım
nerdesin askım
gonyaa gonya
nerdesin askıımm
eb....
türevi falan mı dersiniz :KK8:

Allahım ne günlere kaldık. sonra neden bdv de ciddi üyeler yok, neden bol ironi var. :21:

Niye "o görse bu görse kalpten gider" üzerinden yorum yapıyorsunuz ki? Zaten normal olan görmemeleridir. Kazayla görüldüyse de okunmamasıdır. Evli insanlar da mesajla bu tarz şeyler konuşmuş olabilir, aile görse "aman kızımla eşi ne güzel şeyler konuşmuş" mu diyecek? Bu yüzden sizin kabak gibi açık olsa bile okumuş olmanız yanlış. Kaldı ki kızın annesinin babasının görse kalpten gidip gitmeyeceği de sizi ilgilendirmez, iki yetişkin insan sorumluluk alıyorsa üçüncü kişilere laf düşmez.

ya tek merak ettiğim şey madem böyle bağlısınız dininize o zaman evlendirseydiniz kardeşinizi sonuçta çocuğun 26 yaşına kadar rahibe teresa gibi olaşacak hali yok :KK14:

onceki msjları okuyun..
dine baglı oldugumu soyledigimi hatırlamıyorum bos konusuyorsunuz

onceki msjları okuyun..
dine baglı oldugumu soyledigimi hatırlamıyorum bos konusuyorsunuz
bakın bu şekilde bir yorum yapmanız hiç hoş değil siz de benim önceki yazdıklarımı okuyun madem babamın kalbine iner demişsiniz demekki bu gibi şeylere açık bir aile değilsiniz ben de madem öyle 26 yaşına kadar keşke evlendirseydiniz dedim terbiyesizliğin lüzumu yok

Kimsenin özelini karıstırmamak gerekiyor,tamda böyle sebeplerden. Bu merak neden? Kağıda yazıp masada bırakmamış,şahsi telefonunda duran mesajlar bunlar,haliyle özel dolayısıyla kimsenin kalp krizi geçirmesine gerek yok. Babam görse kalp krizi geçirir diyorsunuzya siz maaile birbirinizin özelini mi karıştırıyorsunuz.
Konuyla ilgili mesaj içeriklerini bilmediğim için yorum yapamayacağım zira küfür mü ediyor yoksa cinsel içerikli mi yazmış bilemiyorum.
Her halükarda sizi ilgilendirmez,aldatmıyor,kullanıp bırakacağım demiyor,alan memnun satan memnun.

2 yetişkin insanın hayatı sizi ilgilendirmez kız içinde üzülmeyin,herkes kendi hayatını yaşar ve sorumluluklarını üstlenir..
ama nedense kardeşinizin kondomu ve mesajları ulu orta değildi de araştırmalar sonucu çıktı ortaya..
bu kadar da dikkatsiz olması şaşırtıcı
isterse salonun baş köşesine koysun telefonunu bu onun özeline girme hakkı vermez size.

2 yetişkin insanın hayatı sizi ilgilendirmez kız içinde üzülmeyin,herkes kendi hayatını yaşar ve sorumluluklarını üstlenir..
ama nedense kardeşinizin kondomu ve mesajları ulu orta değildi de araştırmalar sonucu çıktı ortaya..
bu kadar da dikkatsiz olması şaşırtıcı
isterse salonun baş köşesine koysun telefonunu bu onun özeline girme hakkı vermez size.

tlfununda internet dahi yok..ki tlfda degil msjları nerdeyse 30 ınc bilgsayarın tum ekranını kaplamıstı msj kutusu..dikkatsiz hoduk

tlfununda internet dahi yok..ki tlfda degil msjları nerdeyse 30 ınc bilgsayarın tum ekranını kaplamıstı msj kutusu..dikkatsiz hoduk
Tamam da tatlım,bu sana oturup okuma hakkı vermez ki.İki sevgili istedikleri gibi yazışırlar.Kızda 15 lik saf değildir sanırım.Demek ki hoşuna gidiyor.Kız en başında o cesareti yetkyi vermiş.Çok seviyeli bir ilişkileri bile olsa,kısmette yoksa ayrılabilirler.Yani şimdi kız ayrılık acısı çekecek diye dertlenmenin lüzumu yok.İnsan çocuğuyla kocasından ayrılıyor.Kimse acıdan ölmüyor.

Bi yerde de nişan takalım dedim ama kimse oralı olmaıd yazmışsın.Yani bu senin fikrin.Kardeşin evlenmeye hazır hissettiğinde,ya da evlenmek istediğinde nişan takıp takmamaya kendi karar verebilir.Yani çok müdahil olmamalısın.Sonuçta onların kendi yaşantıları kendi tercihleri.

tamam kardeşinize gidip söyleyin mesajların açık kalmış o senin özelin sonuçta dikkat et diye olsun bitsin.
kardeşinizin fantazilerinin olması iğrenç bir insan olduğu anlamına gelmez.
neden bu cinsellikle alakalı konularda biraz açılan insanlar hemen iğrenç olmakla suçlanıyor
yemek yiyioruz değil mi sonra tuvalete çıkıyoruz kimse ıı şuna bak tuvalete çıkıyor iğrennçç demiyor birbirinin ardından
bu da yemek gibi uyku gibi bir ihtiyaç
herkes aynı yemeği sevmez
herkes aynı standartlarda cinsel hayat yaşamaz
bu çiftlerin kendi tercihidir
hee kızı tehtit eder zorlar eyvallah kırın kafasını
ama kızda memnunsa,görmeyin,duymayın.

konu sahibi ekranda görmüş,tamamını okumadım diyor zaten.o konuda sıkıntı yok bence yaptığı açıklamadn sonra..
kimse birbirini kandırmasın şimdi,kimin gözü takılsa az buçuk okur yani ;)oturup incelemesi gerekmiyor..:)
sphora haklı bence de aşağılanma durumu yok gibi,dirty talk sadece..
ben anladım sizi konu sahibi,ama bence de müdahale edilecek bir durum yok..ilerde eğer kız ısrracı olur da kardeş ayrılmak isterse belki ara bulmak için konu açarsınız..o da 1"belki"..:)

Back