• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesimin igrenc mesajları..

benim kardesimin tlfununda internet bile yok msjları tam anlamıyla okumadan yorum yapmayın bence
Siz de mesajları tam anlamıyla okumadan yorum yapmayın bence millet Türk ahlakı demis ben de ona ithafen yazdım. Internet ne alaka? Ayrıca internet yoksa telefonda nasıl birbirlerine görüntülü mesaj atıyorlar whatsapp ıcın de Internet gerekır en basıtınden. Kaldı ki bundan bana ne. Ben ınternetle ılgılı bır sey demedım ki

kızın yaşı küçük değilse ,herkes kendi özel hayatından sorumludur..yaşadıkları ilişki boyutu kendilerini ilgilendirir..6 yıldır da beraberlermiş,belki kız da evlenmek istemiyro bu durumundan memnun,neden cinsellik yaşayan ve fanatazisi olan bir kadın,illa evlenmek zorunda olsun ki..
bir de bu yönden bakın...

neden böyle düşünmeyip olayı büyütüyorlar anlamam. Arkadaş kardeşin kıza tecavüz etmemiş ki?

Konu sahibi her durumda haksız olan sensin. Başkalarının telefonu karıştırılmaz. Eşin olsa neyysee... Kardeşinin durumu da onları ilgilendirir, seninle alakalı bir durum yok ortada. Alan razı veren razı sonuçta. Boş yere masumların koruyucusu rolünü üstlenmişsin.

Konu sahibi her durumda haksız olan sensin. Başkalarının telefonu karıştırılmaz. Eşin olsa neyysee... Kardeşinin durumu da onları ilgilendirir, seninle alakalı bir durum yok ortada. Alan razı veren razı sonuçta. Boş yere masumların koruyucusu rolünü üstlenmişsin.

10 sayfa tlf karıstırmadıgımı yazdım bravo yorumunuz bi harıka..
kardesimin durumu beni zerre ilgilendirmiyor..beni o kız ilgilendiriyor..
yok boyle bi sıg mantık alan razı veren razı...ne sekilsiz bi cumle bu ki yatsınlar kalksınlar umrumda da degil.
benim derdim kızı yuz ustu bırakırsa o kız ne yapar bu..cunku kardesimde o potansiyeli goruyorum ve bi bayan olarak o kız icin uzuluyorum.
kimsenin masum koruyucusu rolu ustlendigi yok ayrıca..umarım hicbi zaman hayal kırıklıgı nedir yasamazsınız,umut verilip yarı yolda bırakılmazsınız da benim endisemi anlamazsınız.

Ben sizi anladim.Siz hem o kiza uzuluyorsunuz sonucta ben de evlenmeden cinsel iliskiye karsiyim.Siz de oylesiniz anlasilan.Ben olsam ben de bu tepkiyi verirdim.Evet baskasi olsa banane derim ama kardes baska bir sey.Sevinse berabersiniz uzulse berabersiniz.Kadinlar obje degildir ki kardesiniz boyle konustuguna gore bilemedim yani.Tamam birbirini cok severler yine bir nebze iyi.Ama suan kizi kullaniyor resmen

Mervecik Strikes Back

10 sayfa tlf karıstırmadıgımı yazdım bravo yorumunuz bi harıka..
kardesimin durumu beni zerre ilgilendirmiyor..beni o kız ilgilendiriyor..
yok boyle bi sıg mantık alan razı veren razı...ne sekilsiz bi cumle bu ki yatsınlar kalksınlar umrumda da degil.
benim derdim kızı yuz ustu bırakırsa o kız ne yapar bu..cunku kardesimde o potansiyeli goruyorum ve bi bayan olarak o kız icin uzuluyorum.
kimsenin masum koruyucusu rolu ustlendigi yok ayrıca..umarım hicbi zaman hayal kırıklıgı nedir yasamazsınız,umut verilip yarı yolda bırakılmazsınız da benim endisemi anlamazsınız.

Tüm sayfaları okumadım pardon. Neyse...

Kız ya sevdigi için sevişti ya da kardeşini elinde tutup zamanı geldiginde de evlilige mecbur ederim kafasıyla sevişti... ya da ''bu zaten kocam olacak, bekaret gitsin bişi olmaz'' kafasıyla....

Sevdigi için sevişiyorsa, kimseye laf düşmez. Zaten sebep buysa takmaması da lazım bekareti, eger takıyorsa bu onun kendi sorunudur, kardeşini ilgilendiren bir şey yok, hele hele seni ilgilendiren hiçbir şey yok.

Elinde tutup zamanı gelince de evlilige mecbur ederim kafasıyla yapıyorsa o zaman asıl kurban senin kardeşin. O zaman kardeşini koruman lazım :KK53:

Bu zaten kocam olacak kafasıyla seviştiyse, demek ki bekarete çok önem veren birisidir. Ve eger bekarete çok önem veriyorsa, o zaman hiç sevişmeyecekti.

Git istedigini yap sonra da ''ahh beni kandırdılar'' diye feryat figan et... Buna çocukluk derler. Sorumlulugunu alamayacagı şeyleri yapmasaydı madem.

ki.... anlattıgın kadarıyla alan razı veren razı.

merhaba hanımlar,
nasıl tepki verecegimi bilemedgim bi konu var.
erkek kardesim 26 yasında bekar ama 6 yıldır aynı kızla beraber.
ben hasbel kader elime gecen kondomdan dolayı aralarındaki ılıskının cinsel boyutu oldugunu tahmin ediyordum kaldı kı banane diyip kafa bile yormadım bu duruma.
ama ıkı gun once ulu orta bıraktıgı mesajları artık edepsizlik boyutuna ulastı..kıza oyle mesajlar atmıs ve kız oyle cvplar vermis ki iyi ki o msjları ben gordum babam gorse kalp krizi gecirirdi sanırım.
asıl sorun bu msjlar da degil benim kardesimin bu kızı tepe tepe kullanması ve evliligi ayrılıgı vs. iplememesi..dun agzını aradım.ayrılırsanız uzulur musun diye.ya ne bileyim diyor odun..peki evlilik diyorum,cocuk dusunursem evlenirim belki diyor..
o kıza agız dolusu laf sayasım var kendine bu kadar assagılık mesajları layık gorup hala buzuk dudaklı fotolarını yolladıgı icin... kardesiminde agzına edesim var dısarda kendini namus bekcisi gosterip o kıza o kadar igrenc msjlar attıgı icin..ama hicbisey yapamıyorum,uykularım kactı..kız minnak ufak tefek masum yuzlu anası babası yaslı insancıklar..bunlar ayrılırsa bu salak kız depresyona girer bidaha cıkamaz...offf
biraz gec cvp verebilirim minik bebegim var.
siz ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum.
Gülmekten karnıma ağrılar girdi ya bir cümleyi sürekli okuyorum ortalık yere mesajları bırakmış ne ya çocuk mesajları herhalde çarşaf boy kağıtlara yazmış yada duvarlara yazmış ablada öyle gördü galiba şuna kardeşimin herşeyini kurcaladım telefonu bilgisayarı desene sen kardeşine değil o kıza atarlısın dudak büzüştürüp resim atmasına takılmışın madem sen kızı düşünüyosun o kızla sanki kardeşinmiş gibi al karşına güzel güzel konuş ben seni çok seviyorum anneni babanı çok seviyorum kardeşim seninle ciddi düşünmüyor seni boş vaatlerle oyalıyo mu diye sorarsın yok ben yapamam ne diyosan bildiğin kötü görümcesin sana ne kardeşinin sevgilisinden bildiğin hayatlarına burnunu sokuyosun ama seni tebrik ederim ortalık yere mesajları atmış fikri on yıl düşünsem aklıma gelmezdi

Kızın anne babası ıcın ınsancıklar demis konu sahıbı
Bana ıtıcı geldı de
yani zavallıcık gibi,kızcık,reçelcik,ekmekçik
kuponcuk, paracıklar,parmacıklar,saçcıklar
bizde kıbrıscığımızda çok kullanırız bu lafçıkları
küçültme eki gibi,sevimlilik gibi ne olduğunu daha çözemedim burda

Cok komik! Kizi bukadar dusunuyosan KONDOMU buldugunda boyle tepki verseydin? Iliskiye girmelerine karismiyorsun mesajlara gelince hay huy ilginc?

Başkasının özeli seni ilgilendirmez o kızın yaşam biçimi de yüz üstü bırakmak nedir erkek milletine kölemiyiz ? Kız sorun bile etmiyor belki size ne ?

Alan razı veren razılar,, allah kızı islah etsinler havada uçmuş yine. Yahu sizene adamlar istediğimi yaşar hem ne haddinize 26yasında bı adamın telefonunu karıstırmak. Ve son nokt cinsellikle ilgili seyler neden "iğrenç" olsun.

Bana gore kimsenin ozel mesajini okumamalisiniz. Iki tarafta gonulluyse (bana gore yanlis olsa da) bu durumu engelleyemezsiniz.

Yalniz bu kiz gibi tipler erkek arkadasi onu biraktiktan sonra sanki tecavuze ugramis tripleri atip "kullanildim" deyip ariza cikariyor. Sanki silah zoruyla yapmis gibi.

Back
X