- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
Insanciklar ne demek ya?
alıntılamadan nerden bilelim hangi cumleyi kimi kastediyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insanciklar ne demek ya?
Kızın anne babası ıcın ınsancıklar demis konu sahıbıalıntılamadan nerden bilelim hangi cumleyi kimi kastediyorsunuz
Kızın anne babası ıcın ınsancıklar demis konu sahıbı
Bana ıtıcı geldı de
Siz de mesajları tam anlamıyla okumadan yorum yapmayın bence millet Türk ahlakı demis ben de ona ithafen yazdım. Internet ne alaka? Ayrıca internet yoksa telefonda nasıl birbirlerine görüntülü mesaj atıyorlar whatsapp ıcın de Internet gerekır en basıtınden. Kaldı ki bundan bana ne. Ben ınternetle ılgılı bır sey demedım kibenim kardesimin tlfununda internet bile yok msjları tam anlamıyla okumadan yorum yapmayın bence
kızın yaşı küçük değilse ,herkes kendi özel hayatından sorumludur..yaşadıkları ilişki boyutu kendilerini ilgilendirir..6 yıldır da beraberlermiş,belki kız da evlenmek istemiyro bu durumundan memnun,neden cinsellik yaşayan ve fanatazisi olan bir kadın,illa evlenmek zorunda olsun ki..
bir de bu yönden bakın...
Konu sahibi her durumda haksız olan sensin. Başkalarının telefonu karıştırılmaz. Eşin olsa neyysee... Kardeşinin durumu da onları ilgilendirir, seninle alakalı bir durum yok ortada. Alan razı veren razı sonuçta. Boş yere masumların koruyucusu rolünü üstlenmişsin.
Mervecik Strikes BackKonu sahibi her durumda haksız olan sensin. Başkalarının telefonu karıştırılmaz. Eşin olsa neyysee... Kardeşinin durumu da onları ilgilendirir, seninle alakalı bir durum yok ortada. Alan razı veren razı sonuçta. Boş yere masumların koruyucusu rolünü üstlenmişsin.
Komıksınız kardesının derdı senı nıye gerdı kı onlar bu durumu dert etmezkenkonu sahibi benim
insancıklar demek kendi halinde yaslı baslı insanlar demek bizim memleketimizde.
10 sayfa tlf karıstırmadıgımı yazdım bravo yorumunuz bi harıka..
kardesimin durumu beni zerre ilgilendirmiyor..beni o kız ilgilendiriyor..
yok boyle bi sıg mantık alan razı veren razı...ne sekilsiz bi cumle bu ki yatsınlar kalksınlar umrumda da degil.
benim derdim kızı yuz ustu bırakırsa o kız ne yapar bu..cunku kardesimde o potansiyeli goruyorum ve bi bayan olarak o kız icin uzuluyorum.
kimsenin masum koruyucusu rolu ustlendigi yok ayrıca..umarım hicbi zaman hayal kırıklıgı nedir yasamazsınız,umut verilip yarı yolda bırakılmazsınız da benim endisemi anlamazsınız.
Gülmekten karnıma ağrılar girdi ya bir cümleyi sürekli okuyorum ortalık yere mesajları bırakmış ne ya çocuk mesajları herhalde çarşaf boy kağıtlara yazmış yada duvarlara yazmış ablada öyle gördü galiba şuna kardeşimin herşeyini kurcaladım telefonu bilgisayarı desene sen kardeşine değil o kıza atarlısın dudak büzüştürüp resim atmasına takılmışın madem sen kızı düşünüyosun o kızla sanki kardeşinmiş gibi al karşına güzel güzel konuş ben seni çok seviyorum anneni babanı çok seviyorum kardeşim seninle ciddi düşünmüyor seni boş vaatlerle oyalıyo mu diye sorarsın yok ben yapamam ne diyosan bildiğin kötü görümcesin sana ne kardeşinin sevgilisinden bildiğin hayatlarına burnunu sokuyosun ama seni tebrik ederim ortalık yere mesajları atmış fikri on yıl düşünsem aklıma gelmezdimerhaba hanımlar,
nasıl tepki verecegimi bilemedgim bi konu var.
erkek kardesim 26 yasında bekar ama 6 yıldır aynı kızla beraber.
ben hasbel kader elime gecen kondomdan dolayı aralarındaki ılıskının cinsel boyutu oldugunu tahmin ediyordum kaldı kı banane diyip kafa bile yormadım bu duruma.
ama ıkı gun once ulu orta bıraktıgı mesajları artık edepsizlik boyutuna ulastı..kıza oyle mesajlar atmıs ve kız oyle cvplar vermis ki iyi ki o msjları ben gordum babam gorse kalp krizi gecirirdi sanırım.
asıl sorun bu msjlar da degil benim kardesimin bu kızı tepe tepe kullanması ve evliligi ayrılıgı vs. iplememesi..dun agzını aradım.ayrılırsanız uzulur musun diye.ya ne bileyim diyor odun..peki evlilik diyorum,cocuk dusunursem evlenirim belki diyor..
o kıza agız dolusu laf sayasım var kendine bu kadar assagılık mesajları layık gorup hala buzuk dudaklı fotolarını yolladıgı icin... kardesiminde agzına edesim var dısarda kendini namus bekcisi gosterip o kıza o kadar igrenc msjlar attıgı icin..ama hicbisey yapamıyorum,uykularım kactı..kız minnak ufak tefek masum yuzlu anası babası yaslı insancıklar..bunlar ayrılırsa bu salak kız depresyona girer bidaha cıkamaz...offf
biraz gec cvp verebilirim minik bebegim var.
siz ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum.
yani zavallıcık gibi,kızcık,reçelcik,ekmekçikKızın anne babası ıcın ınsancıklar demis konu sahıbı
Bana ıtıcı geldı de
Ya aynen hadi bir sene olsa neysede altı yıl kimse sevmediği birini yanında tutmazBurada bır 6 sene faktörü de var. Hıcbır frıendshıp w benefits bu kadar sürmez bence