• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesimin igrenc mesajları..

Bir insan mesajlarını ortada bırakamaz, kıyafet gibi eşya gibi bişey değil bu ortada bırakılacak. Olsa olsa telefonunu ortada bırakmıştır. Sizin ne haddinize 26 yaşında erişkin bir insanı telefonunu kurcalayıp mesajlarını okumak? Nasıl bu hakkı buldunuz kendinizde? Üstelik bir de bunu dert edinip burda yüzlerce kişiye adamın özel hayatını ifşa ediyorsunuz. Kusura bakmayın kardeşinizden çok sizin terbiye probleminiz var.

İki eişkin insan istedikleri şekilde ilişki yaşarlar. Evlenip evlenmeyecekleride onları ilgilendirir. Bu tip konularda nedense hep kız kullanılıyor deniyor, ne biliyorsunuz? Kız size bunu ifade etti mi? Hayır... Belki o cinsel isteklerine alet ediyordur kardeşinizi.

Cinsellik iğrenç değildir, tü kaka değildir. İnsanlar özel hayatlarını istedikleri gibi yaşarlar, buna iğrenç diyemezsiniz. Ama bir başkasının özel hayatına burnunu sokmak dünyanın her yerinde iğrençliktir.

benim kardesimin tlfunda internet dahi yok.
elimi surmem tlfuna..
evin ortak bilgisayarında ortada acık pencerede duruyordu msjları..
okuyamadım zaten elim ayagım birbirne girdi kapadım.

yahu bakın hanımefendi..kimsenin ozel esyasına dokunmadım.
salona kabak gibi koyulan evin ortak bilgisayarında kabak gibi yazısmaları acık beni bekliyordu sanki.

Kapatmakta bir seçenektir. Size ait olmayan bir hesaptaki yazışmaları oturup okuyorsanız bu kardeşinizin özelini karıştırmaktır. Hiç bir şey yapamıyorsanız çarpıdan kapatıp bilgisayarı yeniden çalıştırıp bakmakta bir seçenektir.

Belki kardeşi inanmıyor, müslüman değil. Belki zina yapmayı önemsemiyor. Bize ne, size ne bundan? Kişinin kendi hayatı kendikuralları. Belki avrupalaşmış bir çift var karşımızda... Hatta belki imam nikahı kıydılar zina olmasın diye. Bunların hiç biri bir başka insanın mesajlarını okumayı meşrulaştırmıyor.

kardesim inaniyor cumaya gider..
o seccadeyle kovalayasım var onu

kardesim inaniyor cumaya gider..
o seccadeyle kovalayasım var onu

Cumaya gitmesi inanıyor anlamına gelmez. O kadar çok tanıdığım var ki cumayı kamuflaj olarak kullanan şaşırırsınız. İnanıp inanmaması da önemli değil. İnanıyor olsa dahi zinayı sorun olarak görmüyordur. Anlatmaya çalıştığım oydu mesajda. Sadece inanmamasını irdelemedim farkettiyseniz.

az çok tahmin ediyorum, ediyoruz :KK47:
bi insanı tanımadan özel hayatına şahit olmak bu olsa gerek :KK1:

konu msjlarda degil..
ya ben bu kızı bırakırsa cok uzulucem ve kızı uyaramamanın acısını cekiyorum..
ayıp gorduysen ort ustunu demek istiyorum ki kimseye soyleyemedim de..
ama haksızlık yapıldıgını da dusunuyorum kıza..bilemedim gercekten..
herkes mesaja takılmısta..
benim takıldıgım bi kızın kullanılması ve buna kardesim oldugu icin seyirci kalmam..:KK43:

Benim de erkek kardeşim var24 yaşında ve uzun süredir bir birlikteliği var kız daha 20 yaşında çok seviyorlar birbirlerini yüksek ihtimal cinsellikte yaşıyorlar.Bizde durum daha farklı erkek kardeşim ısrarla evlenmek istiyor kız daha erken olduğunu düşünüyor .Ben hayatta konuşamam erkek kardeşimle öyle birşey kaldı ki baba figürü olmadan büyüdü bu çocuk herşeyi kendi öğrendi bu saatten sonra da sevgiliyle ne yapıp edeceğini benden duyacak değil ...

eşimle 7 sene seviştikten sonra evlendim ne hafif bir kadınım ben oysa okadarasevişmemize hevesi geçmiş olması lazımdı nasıl aldıki beni bu adam :KK53:

insallah bizimkilerde evlenir..cok ama cok isterim..

konu msjlarda degil..
benim takıldıgım bi kızın kullanılması ve buna kardesim oldugu icin seyirci kalmam..:KK43:

yav belki kullanmıyo...bizde kullanıyo demiştik herif evlendi işte

Nasıl bir üsluptur bu , okurken dahi insanın yüzünü buruşturuyor. Kardeşiniz neden özel hayatı ile alakalı sizinle paylaşımda bulunsun ? Belki körkütük aşık ancak karşı taraf ağırdan alıyor. Belki kız ortada resmiyet yokken ailenizle tanışmayı uygun bulmuyor ?

Kendi düşüncelerinizle yaşadıklarını varsaydığınız bir ilişki var ortada. Belki var belki yok , kime ne , size ne , bize ne ?

Hayat onların hayatı. Karşı tarafı bu kadar yerip sonra

yazmanızı samimi bulamadım , kusura bakmayın.

iyi samimi bulma..bulmak zorunda degilsin de..

konu msjlarda degil..

peki kardeşinizin kızı kullandığı kanısına nereden vardınız, bilmiyorum dediği için mi? belki sizden çekindiği için öyle iddalı konusamamıştır ne bileyim her karakter farklı.. ayrıca baska baska kızlarla konuştuğunu görmüş olsaydınız yanlışlıkla(..) artık o zaman endişe edebilirdiniz kız için duygularıyla oynanması açısından ama anladıgım kadarıyla öyle bir durum da yok. yani sizin iradeniz dısında gelişen şeyler için bir şeyler yapmaya calısmayın üzülen siz olursunuz

anneye babaya söyle diyenler olmuş. inanamıyorum. çekin artık ellerinizi koskoca insanların özel hayatlarından ....

Back