- 26 Mayıs 2015
- 246
- 172
- 18
- 38
bu kk de kimse Türk ahlakına sahip değil herhalde yoksa bizim ahlaki değerlerimiz bu kadar mı köreldi anlayamadım??? Kız size derdini anlatmış neler yazmışsınız. Belki kız evleneceğiz diye düşünüyordur belkide bir zorlama var. Sizin oralarda bu durum nasıl karşılanır bilemiyorum ama benim yaşadığım çevrede bu hoş karşılanmaz benimde babam abimin böyle mesajlarını okusa kahrolur.
Neden bu kadar takıldın anlamadım kardeşin ben kızla dalga geçiyorum dememiş kullanıyorum dememiş seviyor musun diye sormuşsun e yani demiş. Sana detay vermek istememiş belli.konu msjlarda degil..
ya ben bu kızı bırakırsa cok uzulucem ve kızı uyaramamanın acısını cekiyorum..
ayıp gorduysen ort ustunu demek istiyorum ki kimseye soyleyemedim de..
ama haksızlık yapıldıgını da dusunuyorum kıza..bilemedim gercekten..
herkes mesaja takılmısta..
benim takıldıgım bi kızın kullanılması ve buna kardesim oldugu icin seyirci kalmam..
Aynen bende merak ettim ama tahmin edemiyorum
"Yi beni askim parcala aslanim" tarzi mesajlar degilmis.
Ee ne kaldi geriye?
Ben de tahmin edemiyorum. Cinsel içerikli fantazik mesajlar dışında bir şey gelmedi aklıma. Onlar da sorun edilmez sanırım. Küfür falan mı acep?
ya tek merak ettiğim şey madem böyle bağlısınız dininize o zaman evlendirseydiniz kardeşinizi sonuçta çocuğun 26 yaşına kadar rahibe teresa gibi olaşacak hali yok
bilemedim..
bakın bu şekilde bir yorum yapmanız hiç hoş değil siz de benim önceki yazdıklarımı okuyun madem babamın kalbine iner demişsiniz demekki bu gibi şeylere açık bir aile değilsiniz ben de madem öyle 26 yaşına kadar keşke evlendirseydiniz dedim terbiyesizliğin lüzumu yokonceki msjları okuyun..
dine baglı oldugumu soyledigimi hatırlamıyorum bos konusuyorsunuz
Ehehe, bilemedim ki. Hiç bir ipucu da yok,nerdesin askım
gonya yolundayım
nerdesin askım
gonyaa gonya
nerdesin askıımm
eb....
türevi falan mı dersiniz
Allahım ne günlere kaldık. sonra neden bdv de ciddi üyeler yok, neden bol ironi var.
Mesajlarda kızın kullanıldığından küçük düşürüldüğünden filan bahsetmiş içerik biraz sıkıntılı galiba.dudak büzük foto göndermiş ya kız; kardeşine
Ben de tahmin edemiyorum. Cinsel içerikli fantazik mesajlar dışında bir şey gelmedi aklıma. Onlar da sorun edilmez sanırım. Küfür falan mı acep?
2 yetişkin insanın hayatı sizi ilgilendirmez kız içinde üzülmeyin,herkes kendi hayatını yaşar ve sorumluluklarını üstlenir..
ama nedense kardeşinizin kondomu ve mesajları ulu orta değildi de araştırmalar sonucu çıktı ortaya..
bu kadar da dikkatsiz olması şaşırtıcı
isterse salonun baş köşesine koysun telefonunu bu onun özeline girme hakkı vermez size.
kardeşinizden ne kadar güzel bahsediyorsunuz.... maşallahtlfununda internet dahi yok..ki tlfda degil msjları nerdeyse 30 ınc bilgsayarın tum ekranını kaplamıstı msj kutusu..dikkatsiz hoduk
Tamam da tatlım,bu sana oturup okuma hakkı vermez ki.İki sevgili istedikleri gibi yazışırlar.Kızda 15 lik saf değildir sanırım.Demek ki hoşuna gidiyor.Kız en başında o cesareti yetkyi vermiş.Çok seviyeli bir ilişkileri bile olsa,kısmette yoksa ayrılabilirler.Yani şimdi kız ayrılık acısı çekecek diye dertlenmenin lüzumu yok.İnsan çocuğuyla kocasından ayrılıyor.Kimse acıdan ölmüyor.tlfununda internet dahi yok..ki tlfda degil msjları nerdeyse 30 ınc bilgsayarın tum ekranını kaplamıstı msj kutusu..dikkatsiz hoduk
Yahu küfür de bazı çiftlerin fantazisidir. Size iğrenç gelen şeyler onları heyecanlandırıyor olabilir. Dirty talk diye bir kavram var, haberiniz yok sanırım. Aşağılamak değil buevethemde ne kufurler
tamam kardeşinize gidip söyleyin mesajların açık kalmış o senin özelin sonuçta dikkat et diye olsun bitsin.tlfununda internet dahi yok..ki tlfda degil msjları nerdeyse 30 ınc bilgsayarın tum ekranını kaplamıstı msj kutusu..dikkatsiz hoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?