Ahahhahaha al başınıza çalın yatak odanızı napıcak insanlar sanki giyinip çıkmış
Bu ruh hastasindan neden ayrilmiyor kardesiniz ben onu merak ettim.Merhabalar. Kız kardeşim 3 yıllık evli. Eşi bizimle pek barışık değildi başından beri, konuşmayı sevmez etmez yanaşmaz onu öyle kabul ettik. Bir hareketimize gıcık oldu mu bittik, daha da yüzümüze bakmaz. öyle huyları var değişik.
Başımızdan şöyle bir olay geçti ve hala sürdürülüyor malesef,
3 kız kardeşiz. En küçük kardeşimle annem evli olan kardeşim yeni doğum yaptığında onda kaldılar ona yardımcı olmak için, burda zaten bizim damat gıcık olmuş yine onun sevmediği diziler izleniyor diye, onun yanında otursalar uzanamıyormuş rahat edemiyormuş, ayrı odaya geçip konuşsalar ondan gizli ne konuşuluyormuş diye söylenmiş. Bu hareketinden 1 ay sonra en küçük kardeşim 19 yaşındaydı o zaman yine böyle kalmaya gitti tek başına hem yeğenini görmek hem ablasına yardımcı olmak için 3-4 günlüğüne. 3. gününü telefon gelmiş bizim damattan babama. Ben rahatsızım ayrı odalarda oturuyorlar, covid vardı o zaman ortadan salatadan yemiyor ben ordan yiyorum diye tabağını ayırıyor benden demiş, bir de yatak odama giriyor bundan dolayı çok rahatsızım demiş. Babam şok olmuş tabi ne demek yatak odama giriyor sen varken mi giriyor demiş, yok demiş olmasam da girmesin ben bundan rahatsızım, babam da o zaman gelip alayım kızı demiş nasıl anlıyorsanız öyle anlayın demiş. Ayrıca annesiyle ablası da odama giriyorlar demiş ( biz de doğum öncesi temizliğe gitmiştik ben yatak odasını süpürürken odaya girdi bu ya da ev kalabalıksa kardeşinin nişanı vardı başka bir zaman odaya giyinmeye gitmiştik) yoksa bizim ne işimiz olur onun yatak odasında. Babam da annemi almış arabayla gitmişler kardeşimi almaya damat evde yok, kardeşlerim şok olmuş ne oldu aniden geldiniz diye,onların haberi zaten yokmuş arandıklarından, orda babam kardeşime sormuş odasına giriyormuşsun o varken mi girdin yok demiş ablam bebeği sallıyordu benden bezini getirmesini istedi ben de odaya bıraktım çıktım eniştem de kapıdan odaya giriyordu ben çıkarken demiş..
evlerine de o kadar çok gitmiyorduk zaten biz gidince damat evden işim var diye çıkıyordu biz kardeşimle oturuyorduk babam da olsa gidiyordu adam. tokum diyip sofraya oturmuyordu vs böyle hareketleri vardı.
hal böyle olunca babam da kardeşimi alıp gelmiş, bir daha da evinize gelmeyiz demiş. Aşağıda da kayınvalidesi demiş bir yere bu kadar çok gidilmez ki, siz kim bilir benim oğluma ne yaptınız da böyle davranıyor vs.
Benim nikahım oldu sonrasında damat bey gelmedi. Bir ay sonra annesi vefat etti ben gitmedim babamla annem gitti 2-3 saat annem durmuş babam başka yere uğramış son 1 saatte babam gelmiş oraya. Ki annem babamı zorla götürmüş babam orda işim yok demiş annem aman ayıp olur demiş, bu arada aile binasında oturuyor kardeşim. sonrasında babam suçlu oldu niye o kadar az durdu bizim cenazemiz vardı da herkes sordu demişler. babası babamı aramaz oldu asla bu durumdan dolayı kızmış, ama kimse niye gelmiyorsunuz etmiyorsunuz demiyordu öncesinde.
1 yıldır kardeşimin evine gitmiyoruz haliyle eşim de yatak odası muhabbeti yapan bacanağının yüzünü görmek istemiyor,babam da o damat evime gelmesin dedi, kardeşim annemlere gelir bebeğiyle , giderken babam bırakır kapısına kadar geri döner. böyle bir hale geldik.
Yeğenime çok düşkünüm görmeye gidemiyorum bile. o gelirse ayda bir ya da 2 ayda bir görüşüyoruz.
Bu durumun düzelme imkanı var mı? Biz nerde yanlış yaptık ne yapmamız gerekiyordu da yapmadık. Sizden görüş almak istiyorum.
bu arada istanbuldayız ayrı şehirlerde değiliz.
Kaç yıllık kk üyeliğimde bu yorumum yüzünden ceza aldımMilletin yatak odasında kim bilir ne fanteziler dönüyor ondan anlayamıyoruz bence bu kafayı
siz ses çıkarmadıkça da artarak devam etmiştir.Bnde benzer şeyleri yaşadım lohusalıkta annem geldi diye yapmadığini bırakmadı yemek yememeler gidip ayrı odada çay içmeler vs. Ama bn ses cikarmadikca sonu gelmedi ve ben bir karar verdim boşandım maalesef bu tipler hep aynı değişmez aileme bana saygısı olmayan insanın yanımda hayatim da da yeri olmaz ablaniz da ins.biraz olsun ailesine sahip çıkmayı öğrenir
sorunca birşey söylemiyor iyiyiz diyor evde daha iyi diyorKardeşiniz neler yaşıyor o evin içinde siz 2 günde bunları yaşadıysanız çok merak ediyorum. Bu adam kızcağıza hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguluyordur.
Lan karın lohusayken 2 gün katlan yani. Ben doğumdan sonra eşimi koltuğa attım annemle uyudum.
Siz kardeşinizi bir dürtüp ağzından laf almanız lazım. Ne oluyor o ev içinde neden bunlara katlanıyor biraz konuşun. Sesini çıkarsın azcık.
sorunca birşey söylemiyor iyiyiz diyor evde daha iyi diyor
garezi bize
Allah yardımcısı olsun teyzenizin de ,böylelerinin eline kimseyi düşürmesinBenim teyzemi andırıyor bu hikaye. Biz teyzemle görüşemiyoruz şu an. 50 yaşında kadın. Evlendiğinden beri böyle. paşa beyin keyfi gelirse anneanneme birlikte gidiyorlar. Onda da biz gidemiyoruz bu sebeple. Gizlice dışarıda buluşmak istiyoruz asla yanaşmıyor. Biz iyiyiz bizi ellemeyin diyor. Bok iyi. Değil işte. Stockholm sendromu yaşıyor. Bir komşusu sosyal medyadan bizi bulup teyzemin çok kötü olduğunu antidepresanlarla ayakta durduğunu söyledi. Alın kurtarın şu kadını dedi. Kendi Asla kabul etmiyor boşanmayı kocasından ayrı kalmayı.
Kesinlikle öyle bir durum yok, kimse kimsenin çekmecesini karıştırmaz, adam odada olsa yine girilmez o yokken girilmiş odadan çıkarken de karşılaşılmış o kadar. Babaya şikayetlere varacak bir durum yok yani, Hata bulmak isteyen buluyor. Korona var ortalıkta niye ortadaki salata tabağından yemiyormuş ayırıyormuş kendine. kaldı ki annesi de sonradan koronodan öldü ne diyelim.Kimse kimsenin odasina girip özel cekmecelerini karistiramaz, odasini karistiramaz vs. iyi de ortada böyle bir durum yok ki. yegenine bez almak icin mecburiyetten girmis kiz, ne yapsin enistesinin odasini bir yerine mi sokacak. En basindan beri aile olamamissiniz. siz yardim icin orada bulunuyorsunuz bayilmiyorsunuz onun musmula suratina muhtemelenD Birey olamamis hanzolar evlenince böyle oluyor. Kiz kardesiniz de biraz pasif kaliyor anladigim kadariyla insallah kiza da eziyet etmiyordur.
Aynı ben.Kardeşiniz ne güzel ezdirmiş ailesini öyle.
Kocası annesiyle kardeşini evden kovuyor, hanım öyle bekliyor.
Ben olsam o evi başına giydirirdim o adamın. Tüm aileden de özür dilettirirdim ibreti alem için.
Yoksa onun anası da babası da kapıdan içeri giremezdi. Ha geri adım atmıyor mu? O zaman da boşardım.
Ailesi için karısını boşayan erkekler yok mu? Ben de ailem için koca boşarım, net. Bir onların mı ailesi kıymetli?
Aileme saygısızlık edene koca moca demem ben.
Aynı tarz sorunları yaşayan kardeşim var bizimle görüşmedi uzun zaman kocasının ailesi için ölür onlara hizmet eder senin durumun normal değil dediğimizde kocamı seviyorum der gören aaa senden kaç büyük der oysaki küçük bendenBenim teyzemi andırıyor bu hikaye. Biz teyzemle görüşemiyoruz şu an. 50 yaşında kadın. Evlendiğinden beri böyle. paşa beyin keyfi gelirse anneanneme birlikte gidiyorlar. Onda da biz gidemiyoruz bu sebeple. Gizlice dışarıda buluşmak istiyoruz asla yanaşmıyor. Biz iyiyiz bizi ellemeyin diyor. Bok iyi. Değil işte. Stockholm sendromu yaşıyor. Bir komşusu sosyal medyadan bizi bulup teyzemin çok kötü olduğunu antidepresanlarla ayakta durduğunu söyledi. Alın kurtarın şu kadını dedi. Kendi Asla kabul etmiyor boşanmayı kocasından ayrı kalmayı.
o zaman gelip alayım kızımı diyince nasıl anlıyorsan öyle anla demiş rahatsızım gel al kızını demiş yani kovmuş, baba da kızı kovulunca bir daha kimse gitmeyecek demiş olay bu. damat ta ben farklı bir şey ima etmedim neden bize gelmiyorsunuz demiyor, kapımıza gelmiyor demek ki görüşmeleri sonlandırmak için bahaneymiş, normalde arada sırada da olsa gelirdi. neden gelmiyorsunuz niye demiyor neden kapımızı çalmıyor, benim nikahıma gelmedi o da kardeşim tek başına çocuğuyla geldi. herkes sordu eşin nerde diye kız da başka düğünde demek zorunda kaldı. bizim de mahcubiyetlerimiz oldu yani, kimse orta yolu bulmaya çalışmayınca böyle oldu o da haklı taraflarını anlatmak isteseydi anlatırdı biz de anlardık.
Valla haklısınız ben de başkası olsa resti çekerdim de kardeş olunca öyle olmuyor işte. Bir de yeğenimi görmeden asla yapamam ben. O yüzden geldiğinde inanın bana hiç konuyu bile açmıyoruz artık. Konuşmak bile istemiyor insan. Ama ilk duyduğumuzda bu olaylar olduğunda ne ağladık ne salak gibi gezdik ortalıkta kendimize konduramadığımız için bilemezsiniz. Çok kötü bir dönemdi.Yani demeyim demeyim diyorum, ama bu durumda Ben kardesime resti cekerdim. Bildigin keyfine geliyor bu sekilde yasamak.
Benim kardeşimin de benden büyük durduğunu söylüyorlar geçen gün kaynanasının mevlütünde kadınlar benim için kardeşin mi diye sordular senden küçük duruyor dediler. Kız ne halde düşünün.Aynı tarz sorunları yaşayan kardeşim var bizimle görüşmedi uzun zaman kocasının ailesi için ölür onlara hizmet eder senin durumun normal değil dediğimizde kocamı seviyorum der gören aaa senden kaç büyük der oysaki küçük benden
Suç kardeşinizde size bunca saygısızlığı yapana haddini bildirmiyor. Aileme böyle davranacak adamın alnını karışlarım. Terbiyesiz adam!Merhabalar. Kız kardeşim 3 yıllık evli. Eşi bizimle pek barışık değildi başından beri, konuşmayı sevmez etmez yanaşmaz onu öyle kabul ettik. Bir hareketimize gıcık oldu mu bittik, daha da yüzümüze bakmaz. öyle huyları var değişik.
Başımızdan şöyle bir olay geçti ve hala sürdürülüyor malesef,
3 kız kardeşiz. En küçük kardeşimle annem evli olan kardeşim yeni doğum yaptığında onda kaldılar ona yardımcı olmak için, burda zaten bizim damat gıcık olmuş yine onun sevmediği diziler izleniyor diye, onun yanında otursalar uzanamıyormuş rahat edemiyormuş, ayrı odaya geçip konuşsalar ondan gizli ne konuşuluyormuş diye söylenmiş. Bu hareketinden 1 ay sonra en küçük kardeşim 19 yaşındaydı o zaman yine böyle kalmaya gitti tek başına hem yeğenini görmek hem ablasına yardımcı olmak için 3-4 günlüğüne. 3. gününü telefon gelmiş bizim damattan babama. Ben rahatsızım ayrı odalarda oturuyorlar, covid vardı o zaman ortadan salatadan yemiyor ben ordan yiyorum diye tabağını ayırıyor benden demiş, bir de yatak odama giriyor bundan dolayı çok rahatsızım demiş. Babam şok olmuş tabi ne demek yatak odama giriyor sen varken mi giriyor demiş, yok demiş olmasam da girmesin ben bundan rahatsızım, babam da o zaman gelip alayım kızı demiş nasıl anlıyorsanız öyle anlayın demiş. Ayrıca annesiyle ablası da odama giriyorlar demiş ( biz de doğum öncesi temizliğe gitmiştik ben yatak odasını süpürürken odaya girdi bu ya da ev kalabalıksa kardeşinin nişanı vardı başka bir zaman odaya giyinmeye gitmiştik) yoksa bizim ne işimiz olur onun yatak odasında. Babam da annemi almış arabayla gitmişler kardeşimi almaya damat evde yok, kardeşlerim şok olmuş ne oldu aniden geldiniz diye,onların haberi zaten yokmuş arandıklarından, orda babam kardeşime sormuş odasına giriyormuşsun o varken mi girdin yok demiş ablam bebeği sallıyordu benden bezini getirmesini istedi ben de odaya bıraktım çıktım eniştem de kapıdan odaya giriyordu ben çıkarken demiş..
evlerine de o kadar çok gitmiyorduk zaten biz gidince damat evden işim var diye çıkıyordu biz kardeşimle oturuyorduk babam da olsa gidiyordu adam. tokum diyip sofraya oturmuyordu vs böyle hareketleri vardı.
hal böyle olunca babam da kardeşimi alıp gelmiş, bir daha da evinize gelmeyiz demiş. Aşağıda da kayınvalidesi demiş bir yere bu kadar çok gidilmez ki, siz kim bilir benim oğluma ne yaptınız da böyle davranıyor vs.
Benim nikahım oldu sonrasında damat bey gelmedi. Bir ay sonra annesi vefat etti ben gitmedim babamla annem gitti 2-3 saat annem durmuş babam başka yere uğramış son 1 saatte babam gelmiş oraya. Ki annem babamı zorla götürmüş babam orda işim yok demiş annem aman ayıp olur demiş, bu arada aile binasında oturuyor kardeşim. sonrasında babam suçlu oldu niye o kadar az durdu bizim cenazemiz vardı da herkes sordu demişler. babası babamı aramaz oldu asla bu durumdan dolayı kızmış, ama kimse niye gelmiyorsunuz etmiyorsunuz demiyordu öncesinde.
1 yıldır kardeşimin evine gitmiyoruz haliyle eşim de yatak odası muhabbeti yapan bacanağının yüzünü görmek istemiyor,babam da o damat evime gelmesin dedi, kardeşim annemlere gelir bebeğiyle , giderken babam bırakır kapısına kadar geri döner. böyle bir hale geldik.
Yeğenime çok düşkünüm görmeye gidemiyorum bile. o gelirse ayda bir ya da 2 ayda bir görüşüyoruz.
Bu durumun düzelme imkanı var mı? Biz nerde yanlış yaptık ne yapmamız gerekiyordu da yapmadık. Sizden görüş almak istiyorum.
bu arada istanbuldayız ayrı şehirlerde değiliz.
Sormayın yaptıkları tam bir rezillikti. Kardeşime o kadar değer vermiyor ki bir bomba daha patlattı damat geçende.Aynı ben.
O nasıl kızkardeş kocam arayacak babama diyecek böyle bişey (silah dayasak kafasına yapmazda velevki yaptı) bizde bunlar çok hassas asla bu tür şeyler ne denir ne ima edilir yatak odamada ablamda girer enistemde girsin ne olucak özel seylerim ortada değil yaa giyinsin üstünü değişsin ne olucak.valla eniştemin ve eşimin abimin eslerinin ellerini opesim geldi böyle damat ve akrabalık görünce.
Ailem gelmeyecek KV d arayacak yada eşim diyecek aileme kardeşim için vay anam vay onu anasindan doğduğuna puan ederim
Ben de anlamıyorum hak verenleri. Yatak odası kutsalmış karıştırılmazmış,karıştıran eden yok zaten,evin bir odası olarak görüyoruz biz..Neymiş gidilmeyecekmiş o zaman o da kendi ailesini sokmasın. Biz yedik mi adamı yahu. Benim kardeşim her gün onlarla. ilk bir yıl doğuma kadar birfiil kaynanasıyla yedi içti. Evine göndermiyordu kadın. Kız evliliğinden birşey anlamadı. Onlar orda koloni halinde yaşarken normal. Biz gidince fazlalık yaptıkKonuda ki adama hak verenler neyin kafasını yaşıyor? Adamın ailesi aynı apartmanda eminin kendi ailesi zırt pırt her gün o evdedir. Sınır bozmaksa kendi ailesi alasını yapıyordur. Doğuma yardıma giden kadının ailesine yapılan düpedüz terbiyesizliktir başka bir şey değil.
Duyan yatak odasında parti verdiler sanır altı üstü bir bez götürmüş kardeşi ablasına sonra çıkmış. Diğerinde hamile kardeşe yardım için oda temizlenmiş o kadar rahatsızsa kendi temizleseydi beyzade