kardeşimi hayatımdan çıkardım sanki rahatladım ama bir yanımda kırgın.

Diğer kardeşi hırpalıyor deyince erkek sandım yalan yok
Annen bir şey demiyor mu bu kalbi kara kıza acaba

baş edemiyor maalesef. annem çok yumuşak, çok anlayışlı , sürekli idareci taraf. yani anneme sinirlenip neler ediyor neler. kadın gene de bırakmıyor. kimsesiz kalır ölür diyor

Genelde en büyük çocukların ailesine emeĝi daha çok geçiyor...ikinci kardeş sizin gölgenizde kalmış gibi hissetmiştir...bırakın...kendisi bişeyler başarsın...görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin...

saolun Allah razı olsun. aslında sakinim ama bir anda sinirlenebiliyorum. yine de kinci olmuyorum özellikle aileme. bu defa kin de tutmuyorum ama bitti!

aslında o onu istemiyor. her şeyi siz yapın diyor. yani desek ki senin tüm ihtiyaçlarını biz karşılayalım tamam der. bencil çok fazla

aslında yokluğu da biliyor nihal. hep birlikte sıkıntı çektik ama ders olmamış ona. çok kırıldım çok

Beş parmağın beşi bir olamıyor malesef, kardeşler arasında illa ki bir asi olanı çıkıyor ama yaş ilerleyince olgun düşününce yaptığı hatayı anlar diye düşünüyorum. Tavrınızdan ödün vermeyin, elbet anlayacaktır haksız olduğunu, anlamazsada kendi bilir, sizin gibi bir ablayı kaybettiğine o üzülsün. İnsan kızgınlığına çare buluyorda, kırgınlığına bulamıyor malesef.

evet tam da o haldeyim şu an

Genelde ailede büyük çocukların emeĝi çok oluyor..ikinci kardeşte sizin gölgenizde kalmış gibi hissetmiştir...yaptıĝınız iyiĝili görmez..görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin...

bu nasıl bir insan yahu
ergenliğini tamamlayamamıs
neyse birgün büyür anlar ablası iş işten gecermi bilmem
ama bu devirde kardessede bir yere kadar
herkez haddini bilecek
siz ahayatınıza bakın evlisinz coluk caocuk sahibi olacaksınz yolunuza bakın
birgün kafası dank eder ama ne zaman
ben aileme muhtac olmayımda baska bişey istemem
hatta evimde ne olsa cekip götürmek onlara vermek isterim yeterki bende olsun muhtac olmayayım
bu nasıl insan yahu
hayır yoklukta görmüş ama allah büyük onun bu gudumsuzlugunu görür ve bir sıkıntı veriri allah korusun aklını basına alsın bence en kısa zamanda

Başlığını görünce içim cızladı ama neymiş seninde kardeşin. Üzüldüm. Gerçekten bir psikolojik yardıma ihtiyacı var. Çünkü hayatını gerçek yaşayamaz. Çok maddiyatçı. Yani siz daha ne yapıcaksınız. Allah en çok annenizin yardımcısı olsun.

evet tek kaygım annem. keşke az sert olsaymış. amin

Bu ne ya? Erkek mi bu kardeş?

Nasıl bir psikolojik rahatsızlığı var ki? Dünya onun için dönüyor sanıyor galiba.

Anneniz dönsün evine. Bir ömür bunun kahrınımı çekecek? Dönerken de " büyüttüm, ettim artık kendi ayaklarının üzerinde duracaksın, ben sana yük olmam, 2 gün sonra işi bıraktım diye sen de gelip bana yerleşemezsin " desin.

siz kardeşinizi cok önceden hayatınızdan çıkarmalıydınız ciddi anlamda nankörmüş yani kusura bakmayında cok yüz verip tepenize çıkarmışsınız böyle kardeş olmaazz eşinizdede iyi sabır varmış yani..

Haklısınız o da haklı. Ancak yine de insanın kardeşine hakkını haram etmesi bana doğru gelmiyor. İnşallah alır ne diyelim..

eşime yansıtmıyorum. ikimizde ailelerimizi kendimiz idare ediyoruz yoksa içinden çıkılmaz

bir kardeşin kardeşi için yapması gerekenlerle,bir kardeşin bir kardeşe asla yapmaması gerekenleri aynı hikayenin içinde yaşayınca şaşkınlık yaşadım. siz tahminimce onore edilmek takdir görmek için yapmadınız yaptıgınız butun fedakarlıkları. bir abla ne yaparsa bir vicdan sahibi ne yaparsa onu yaptınız. varsın o değerini kıymetini bilmesin. hakkınızı helal etme konusunda öfkeyle davrandığınızı düşünüyorum.hatasını anlayıp özür dileyene kadar bağlantı kurmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…