Yasi degil 25, 35 olsa da kimse icin ailesini karsisina alamaz.22 yaş çok küçük.
25 falan olsaydı tepkinizi abartı bulurdum.
Yine de çok istiyorsa işin maddi kısmını halledip evlensin çok istiyorsa.
Öyle baba parasıyla plan yapmak olmuyor.
Burada konu hakkimda ne dusunuldugu degil.cevabımı iki parçaya ayırcağım
1.si öncelikle hamilesiniz diye yumuştarak söylicem ama hakkınızda hiç iyi şeyler düşünmedim
kızın bakışlarına yılan demeler yok annemin pırlantasını süzdü vs diye atmalar belki kızın öyle gözü takıldı sadece
ne saçmalık.Çok kötü niyet var burada farkında mısınız? ben size ne iyi bir bayan diyemedim kusura bakmayın!
2.si kızın ailesi ya olduğu gibi kabul edecek kardeşinizi ya da bu iş zor görünüyor .Kimse kimse için din ve isim değiştirir mi o neymiş....Yazık gençlere üzüldüm seviyorlar çok demek ki...Zor iş sıkıntılı ...
doğrusu bir kzıı ilk görüşte milyon şeyle itham etmişsinizBurada konu hakkimda ne dusunuldugu degil.
Ben gordugume inanirim, kotu niyetliysem kotu niyetli ben olayim ama sadece ben degil hepimiz gorduk, oyle goz takilma olmaz biz ona goz kalma deriz !
Bana iyi bir kadın demenize ihtiyacim yok ! Konu benim karakterim degil kardesimin gelecegi. O cok iyi niyetli de ben durduk yere yilan bakisli diyorum. Oyleyse oyledir.
Valla benim kardesim belli ki seviyor ama kiz icin pek emin olamadik biz !
okuduğum yerden sinir bastı..
ismini değişterecekmişte bilmem ne..
ablanız haklı.. kardeşinize bu konuyu okutun bence.. kadınların bakış açısını görsün..
Kardesine sorsana, gercekten bu kadar cok seven bir insan ailesine resti cekebilir neden sadece senin kardesinden bekliyor. Peki kardesin dese k; tamam ailemin destegi olmasin gel evlenelim mezun olduktan is bulduktan sonra, calisiriz beraber geciniriz bir nikah yeter bize gelecek mi o? Kandiriyor resmen kiz kardesini. Her seyi kardesinden bekliyor. Mantikla yaklas kardesine. Aklina kazanir ister istemez dikkatini cekmeye baslar karsi tarafin davranislari.
Donmeyiz tesekkurler, arayacagim kardesimi, diyecegim ara kiz arkadasini ve bunlari soyle bakalim kabul edecek mi? Her dedigini bana aktaracaksin.Ah canim ya
Hamilelikte sana bunca stres olmaz, hic iyi gelmez, sakin ol oncelikle
Baban ve annen hakli, ellerinden opuyorum ikisinin de
Hakli tavrinizdan donmeyin sakin
doğrusu bir kzıı ilk görüşte milyon şeyle itham etmişsiniz
ben sizin iyi veya kötü niyetinizi sorgulamak için yazmadım
anlayın ve görün diye yazdım
bakış açınız çok feci
kızı resmen paragöz diye sadece bakışlardan itham etmişsiniz
ailesine deseniz anlarım ev istemişler ama kıza da kul bulmuşsunuz
tartışmak değil niyetim sadece görün..
Kizin bakislarini siz gorseniz farklı dusunmezdiniz.Ama kiz bizi bakislariyla kovdu desem yeridir. Kardesime gelince gozleri askla parliyor, bize bakinca soguk soguk, yilan gibi bakiyor. Gozlerinde hayir yok zaten kizin yuz ifadelerinden şer akiyor. Gerek ses tonu, gerek konusurken kafasini cevirmesi bizi cok gerdi. Nasil da sinsiyse, kardesim bakarken yapmiyor bunlari. Kizin gozu habire annemin altinlarinda. Bön bön acmis annemin parmagindaki pirlantaya bakiyor. Sanki kasikci elmasi.
şu sözleri kastediyorum
ne berbat bir bakış açısı...
Ben basindan dedim kesinlikle rizamiz yok, evlenince hevesin kactiginda gorursun gercekleri de bizi bulamazsin diye yedim basini.Daha tanışmada bunlar konuşuluyorsa arkana bakmadan kaçacaksın zaten. Hakkaten rezil insanlarmış umarım kardeşin aklını başına toplar.
Benim küçük abim de aynen böyle biriyle evlendi, ailesi de aynı bu anlattığın kişiler gibi paragöz, görgüsüz insanlar. (3 yıldır evliler ve abimle aramızı bozdu, 1.5 yıldır görüşmüyoruz, bir kızı oldu sadece doğduğunda gördüm yeğenimi bir daha göremedim) Daha en başında anladık abime de söyledik ama ben çocuk değilim karışmayın dedi sustuk. Keşke susmasaymışız yaşına başına bakmadan olmaz diye diretseymisiz..
Konu sahibi kötü niyetli olsun hadi. Yani ailesinin sadece tanışmada böyle şeyler konuşması normal mi? Sonuçta o da onların kızı. Ucundan kıyısından bile olsa huylarını almıştır illa ki. Sadece bakışlarıyla iş yürüten kadınımız da az değil hani.doğrusu bir kzıı ilk görüşte milyon şeyle itham etmişsiniz
ben sizin iyi veya kötü niyetinizi sorgulamak için yazmadım
anlayın ve görün diye yazdım
bakış açınız çok feci
kızı resmen paragöz diye sadece bakışlardan itham etmişsiniz
ailesine deseniz anlarım ev istemişler ama kıza da kul bulmuşsunuz
tartışmak değil niyetim sadece görün..
evet ailesinin de normal beklentiler sunmadığını söyledim önceki mesajımdaKonu sahibi kötü niyetli olsun hadi. Yani ailesinin sadece tanışmada böyle şeyler konuşması normal mi? Sonuçta o da onların kızı. Ucundan kıyısından bile olsa huylarını almıştır illa ki. Sadece bakışlarıyla iş yürüten kadınımız da az değil hani.
22 yasinda daha mezun olmamis, nasil koskoca adam...Rahat bırakın yahu koskoca adam kucuk değil.
Siz kızdıkca onlar değerlenecek.
Din işleri aşkimdan olsemde degiştirmem.
Cunku insanlar için yapılacak birsey değil
Kişi isterse istediğini secer.
Baskıyla sartla olmaz.
Bu iş çok sürmez surersede sağlam bir ask gerek.dayanırlarsa gerçekten aşıklar demektir ki o zamanda hiç kimse bişey yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?