- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
hanımlar merhabalar. 26 yasında bi erkek kardeşim var. Kardeşim üniv okurken birden tası tarağı toplayıp geldi evlenecem diye. Kız arkadaşı çağırmış beni başkasına veriyorlar yetiş diye. Yalnız kardeşimi babam bir süredir takip ediyordu hal ve hareketlerinden çoğu gece o kızın evinde oluyordu kardeşim ailesiyle birlikte. Velhasıl inatlaştı evlendi. Babam elinden geleni yaptı düğününü falan. 19 -20 yaşındaydı. Sonra Askere gidecem ben diye aldı evimize getirdi gelini. Askerliği çok zor geçti annem ve babamın askerliği (!) daha zordu . Kardeşimin eşi anneme babama kök söktürdü. Küfretti bağırdı çağırdı annemlere ve beni ve kır kardeşimi evden kovdu. Babam da oğlunun huyunu bildiği için 15 ay bu şekilde idare etti. Kol felci falan geçirdi. Netse geldi askerden daha beter seyler oldu. Babamın elinde ne varsa almaya kalkıştılar. Araba,ev vs. Çoğunu da aldırlar. Ben evlenmeye yakın evlerini ayırdılar sırf benim düğünümw para harcanmasın diye. Benim o dönem çok zordu hayatım. Şimdi 2 çocukları var kardeşim babamın yanında inşaatte çalışıyor. Annem babam ve biz çok üzülüyoruz ama elimizden hiçbir şey gelmiyor. Yaptığı hataların bedelini ödüyor ama yine annem babam çok üzülüyor. Ne yaparsa yapsın ailem asla sırtıbı dönmedi onlara. Babam yardım ediyor şimdi kira yiyecek içecek vs. Ama ben kardeşimi böyle mutsuz hayatı kararmış gördükçe kahroluyorum. O kadın da hiçbir şey yokmuş gibi hala iftira, hala laf sokma, hala alay etme derdine bana gelip duruyor. Nasıl yapsam bilemedim. Arada kardeşim var? 26 yaşından sonra au durumda yeni bir iş nasıl kurar onu düşünüyorum.
Son düzenleme: