- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
- Konu Sahibi sparrow jack
-
Benim elimden gerçekten şu an hiç bir şey gelmiyor bunu kabullenmiyor her sefernde tamam diyor sadece bu sefer inanın karşıma alıp konuşmadım bile... Çünkü o gücü kendimde göremiyorum... Dediğim gibi daha öncesinde de terapi aldı ama ben iyileştim diyip bırakıyor... Farklı bir şehirde olduğundan ve ben de farklı şehirdeyim kontrol etmek bu konuda çok zor
Farklı bir yol deneyin.Merhaba arkadaşlar... Öncelikle şunu belirtmeliyim bu benim 2. üyeliğim ve yönetimin bilgisi var. Konu kız kardeşim, kendisi 20 yaşında üniv. öğrencisi.. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmediğim için belki bir çıkış yolu bulurum diye buraya yazmak istedim.
Olaylar biraz uzun mümkün olan en kısa şekilde yazmaya çalışacağım. Benim onun kötü alışkanlığını keşfetmem maalesef çok geç oldu... Kendisi hep içine kapanık, ters bir kızdı... Kendine sanal ortamda farklı bir hayat kurmuş meğersem.. Ergenlik döneminde Justin Bieber hastası oldu... Bir şekilde onu kontrol etmeye çalıştım ama maalesef çok da mümkün değildi. Çünkü üniv için ben başka bir şehirdeydim.. Sonra çalışma hayatı, sonrasında evlilik... O yüzden yakın takip çok zordu. Hata biraz bende bu yönden aramızda 7 yaş var bu arada...
Geçen sene tesadüf eseri ben onun telefonuna baktığımda aşkım canım lı mesajlar gördüm... dikkatimi çekti biraz kurcalayınca bu kişiinin eşimin halasının oğlu olduğunu gördüm.. Ve konuşmaları okudum ve ilk şok orda geldi cinsel içerikli konuşmalarda vardı.. Tabi büyük bir kavga ettik. Sonrasında beni bu kişiye şikayet ettiğini filan da okudum yazışmalarında telefonunu karıştırmışım diye...Varan 1
Daha sonra benim evime geldiği bir vakit yine tesadüf eseri; whatsapp konuşmalarında biriyle foto paylaşmış geri cevap geldiğinde yanlışlıkla benim yanımda açıldı ve müstehcen pozlar vardı... Yine bir kavga... Varan 2
Geçen yaz ben ailemin yanına geldiğimde tesadüfen o da laptop ını burada bırakmış.. Ve şeytan beni dürttü...
Tüm hesaplarına girdim ve yaşadığım dehşeti size anlatamam. Facebook üzerinden ben diyeyim 10 siz diyin en az 20 erkekle saçma sapan muhabbetler para karşılığı foto göndermeler.. Siz anladınız daha fazlasını yazamıyorum.. Bu seferki kavgamız çok çok büyüktü... Varan 3
Bu olaylardan sonra aramız bozuldu.. Eski sevgim kalmadı mı desem kendimi onu kontrol edemediğim için suçluluktan mı desem bilmiyorum ona karşı soğuttum.. Sorgulamamaya başladım onu rahat bıraktım biraz... Sonra bu bahar mesaj üzerinden eteğimizdeki taşları döktük... Onu rahat bırakmamı eğer ortada bir yanlış varsa onun yaşayarak görmek istediğini fln yazdı... Bir şekilde tatlıya bağladık.. Sonra sevgili edinmiş ondan bahsetmeye başladı.. Tamam dedim normalleşiyoruz...
Taki bugüne kadar.... Yaklaşık 1 aydır beraberiz.. Yine sanal ortamda vakit geçirmesi arttı... Ben de kıllanmaya başladım... Ve bugün bir bahaneyle yine laptop ı karıştırdım.. yine başımdan aşağı kaynar sular döküldü... Eski saçma sapan cinsel içerikli konuşmalar, vs.... daha fazlasını yazamıyorum, hayal kırıklığım çok büyük ne yapacağım inanın bilmiyorum... Nasıl davranacağım, aklıma çok kötü şeyler yapmak geliyor.. Bana akıl verin nolur
Merhaba arkadaşlar... Öncelikle şunu belirtmeliyim bu benim 2. üyeliğim ve yönetimin bilgisi var. Konu kız kardeşim, kendisi 20 yaşında üniv. öğrencisi.. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmediğim için belki bir çıkış yolu bulurum diye buraya yazmak istedim.
Olaylar biraz uzun mümkün olan en kısa şekilde yazmaya çalışacağım. Benim onun kötü alışkanlığını keşfetmem maalesef çok geç oldu... Kendisi hep içine kapanık, ters bir kızdı... Kendine sanal ortamda farklı bir hayat kurmuş meğersem.. Ergenlik döneminde Justin Bieber hastası oldu... Bir şekilde onu kontrol etmeye çalıştım ama maalesef çok da mümkün değildi. Çünkü üniv için ben başka bir şehirdeydim.. Sonra çalışma hayatı, sonrasında evlilik... O yüzden yakın takip çok zordu. Hata biraz bende bu yönden aramızda 7 yaş var bu arada...
Geçen sene tesadüf eseri ben onun telefonuna baktığımda aşkım canım lı mesajlar gördüm... dikkatimi çekti biraz kurcalayınca bu kişiinin eşimin halasının oğlu olduğunu gördüm.. Ve konuşmaları okudum ve ilk şok orda geldi cinsel içerikli konuşmalarda vardı.. Tabi büyük bir kavga ettik. Sonrasında beni bu kişiye şikayet ettiğini filan da okudum yazışmalarında telefonunu karıştırmışım diye...Varan 1
Daha sonra benim evime geldiği bir vakit yine tesadüf eseri; whatsapp konuşmalarında biriyle foto paylaşmış geri cevap geldiğinde yanlışlıkla benim yanımda açıldı ve müstehcen pozlar vardı... Yine bir kavga... Varan 2
Geçen yaz ben ailemin yanına geldiğimde tesadüfen o da laptop ını burada bırakmış.. Ve şeytan beni dürttü...
Tüm hesaplarına girdim ve yaşadığım dehşeti size anlatamam. Facebook üzerinden ben diyeyim 10 siz diyin en az 20 erkekle saçma sapan muhabbetler para karşılığı foto göndermeler.. Siz anladınız daha fazlasını yazamıyorum.. Bu seferki kavgamız çok çok büyüktü... Varan 3
Bu olaylardan sonra aramız bozuldu.. Eski sevgim kalmadı mı desem kendimi onu kontrol edemediğim için suçluluktan mı desem bilmiyorum ona karşı soğuttum.. Sorgulamamaya başladım onu rahat bıraktım biraz... Sonra bu bahar mesaj üzerinden eteğimizdeki taşları döktük... Onu rahat bırakmamı eğer ortada bir yanlış varsa onun yaşayarak görmek istediğini fln yazdı... Bir şekilde tatlıya bağladık.. Sonra sevgili edinmiş ondan bahsetmeye başladı.. Tamam dedim normalleşiyoruz...
Taki bugüne kadar.... Yaklaşık 1 aydır beraberiz.. Yine sanal ortamda vakit geçirmesi arttı... Ben de kıllanmaya başladım... Ve bugün bir bahaneyle yine laptop ı karıştırdım.. yine başımdan aşağı kaynar sular döküldü... Eski saçma sapan cinsel içerikli konuşmalar, vs.... daha fazlasını yazamıyorum, hayal kırıklığım çok büyük ne yapacağım inanın bilmiyorum... Nasıl davranacağım, aklıma çok kötü şeyler yapmak geliyor.. Bana akıl verin nolur
Gerçek bir arkadaş çevresi desem hadi bir şekilde uzaklaştırayım ama hepsi sanaldan işte benim de önüne geçemediğim nokta uzakta olmamız yanımda olsa ya da ben onun yanında belki bir dereceKelin merhemi olsaydı hesabıbu kadar olmasa da aynı şeyleri yaşattı bana kız kardeşim çok çok zor dönemlerdi sinirimden ağladığımı biliyorum ortaokula gidiyordu ilk gördüğümde üstelik, arkadaş çevresinin çok büyük etkisi vardı ilkin onlardan soğutmaya çalıştım lisede bir yıl kalınca kendine geldi şükür. Şimdi evin küçüğü o şekilde davranıyor ve maalesef diğer kardeşimden daha kötü bir çevresi var ve daha inatçı. Ailem üniversiteye başka şehre göndermek istedi engel oldum bulunduğumuz şehirde bir ilçede kıytırık bir bölüm okuyacak. Yurtta kalmak için ailemi ikna etti. İnşallah ergenliğin şeyini çıkarmaz
Hani görerek yaşayarak öğrenmek istiyorum diyor ya... Yaşasın bunları, nihayetinde özgür bir birey... Ama bu yaşamın sonunda elinde kocaman bir kaos kalacak, belki de babasız büyüyecek bir çocuk kalacak ortada işte o zaman ne yapacağız... O pişmanlıkla hayat hem kendine hem bize zehir olacak... Annem ve babam buna dayanamaz belki de onların sebebi bile olabilirBırak ablasin yuregin yaniyor biliyorum onu korumak kollamak istiyorsun ama bırak senden daha nefret eder yazistigi biri zaten yakında tehditlere baslar iste bitene daha foto gondermezsen herkese gösteririm attıklarını diye ozaman iste anlayacak erkeklere guvenmuyecegini cook pişman olacak o adamı engeliyecek erkeklerden korkacak babasından utanacak benim çevremde çok bunlardan bırak yapsin.!
İnanın kesinlikle kendimi haklı göstermek değil çabam ama keşke benim de benim gibi bir ablam olsaydı, her zaman benim yanımda olan, destekleyen, sevgi veren... Bugüne kadar yok canımla onun yanında olmaya çalıştım, çoğu haksız olduğu zamanlarda bile üstüne gitmeyin diyip onu kolladım... Belki de yanlış olan buydu bilemezdim.Çok üzüldüm gerçekten yaşamadan öğrenemeyenler vardır hayatta kardeşinizde öyle sanırım.
Lütfen sabırlı olsun sevgi ile yaklaşın yoksa daha çok hata yapacaktır..
Belki de o bedeli bize de ödetecek... Bilmiyoruz, olur da bu alışkanlık daha ileri boyutlara gidip sonu bir facia olursa ve sonunda ailemden birine bir şey olursa bu vebal altında ben nasıl yaşarım inanın bilmiyorumYasaklanan şey tatlı olur derler ya bu da aynen öyle bırakın siz elinizden geleni yapmışsınız. Hatasının bedelinin kendisi ödeyecek. Umarım başına kötü bir şey gelmeden düzelir. Ama siz karışmayın bu saaten sonra bence.
Keşkeee... Zamanı gelince çok kafasını vuracak amaAhhh lafff anlasalar keşke . .
Belki de o bedeli bize de ödetecek... Bilmiyoruz, olur da bu alışkanlık daha ileri boyutlara gidip sonu bir facia olursa ve sonunda ailemden birine bir şey olursa bu vebal altında ben nasıl yaşarım inanın bilmiyorum
Bırak yapsin anne ve babalar dayanıyor gerçekten bizim burda 18 yaşında bi kiz var bilmem kimden çocuk yaptı suan buyutuyorlae babası kabul etmiyor çocuğun. . kizin babası çarşıya gitti diye doven biri ama suan balkonda sigara keyfi yapıyorlar yani 3-5 zibidinin zevklerinin kölesi olmayi tercih etmiş eninde sonunda pişman olacak ister hamile bi şekilde ister adamlar tarafından tehtit edilir şekilde sen diyecegin şey su. Yarın anne olacak olan sensin çocuğunun yüzüne baktiginda utanmyacaksan devam et ablam de yarın bana gelir çok aglarsin de sus yarın sana ablaaaaaaa hakliymissin ühühühü diye gelir güçlü ol yaa kardesin evet benimde kiz kardeşim var insan namusu gibi görüyor aynen ama yapacak bisey yokHani görerek yaşayarak öğrenmek istiyorum diyor ya... Yaşasın bunları, nihayetinde özgür bir birey... Ama bu yaşamın sonunda elinde kocaman bir kaos kalacak, belki de babasız büyüyecek bir çocuk kalacak ortada işte o zaman ne yapacağız... O pişmanlıkla hayat hem kendine hem bize zehir olacak... Annem ve babam buna dayanamaz belki de onların sebebi bile olabilir
Tabiki de bizim de karşı karşıya geldiğimiz zamanlar oldu yalan değil... Ama kesinlikle her seferinde onu düşman belleyip üzerine çullanma tarzı bir tavrım da olmadı... Aksine elimden geldiği kadar onu destekleyen ailemle aralarında daha tampon bölge olmaya çalışan bir abla olmaya çalıştım... Biraz terstir kardeşim hemen celalleniverir, annem ya da babamda o minvalde cevap verdiği zaman tartışma olur arada ki bu noktada ben haksız dahi olsa kardeşimi desteklediğim oldu çok... Diyorum ya belki de bu yaptığım yanlıştı@office'in fikri bence denemeye değer.
Ayrıca şunu söylemek istiyorum benden 7 yaş büyük ablam hiçbir hatamda gelip benimle konuşmayı secmedi, hep üzerime geldi, kavga çıkardı. Benim yaptığım hatalar sizin kardesinizinkiler gibi değildi. Daha ufak tefek şeylerdi. Çocukluğum ve ergenligim boyunca beni adam yerine koyup anlamaya çalışmadı. Sizde de durum böyleyse lütfen sonuna kadar anlamaya çalışın, ona değer verdiğinizi hissetsin. Sonra da office'in planını ugulayin
Ne demek yaşayarak öğrenmek istiyorum. Bu ne kibir bu ne cahillik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?