- 16 Ağustos 2016
- 32
- 14
- 3
- 32
- Konu Sahibi sparrow jack
Dayanamayıp konuşacağım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi tebrik ederim çok güzel konuşmuşsunuz umarım işe yarar.Herkese yorumları ve desteği için çok çok teşekkür ederim...
İçim el vermedi yine... Yemekten sonra dondurma yeme bahanesiyle dışarı çıkardım hiç bir şey olmamış gibi... Bu sırada erkek arkadaşıyla ne durumda olduğunu sordum sonrasında da nasıl hissettiğini, duygusal anlamda bir boşlukta olup olmadığını, şu sıralar yardıma ihtiyacı olup olmadığını sordum.. Her şeye cevabı şu anda iyi olduğuna yönelikti... Geleceğe mesleğine yönelik sorular sordum.- Gazetecilik okuyor-
Sonra hiç beklemediği anda sana bir kaç durum anlatacağım bunları hayal et bana öyle cevap ver dedim... Çok ünlü bir gazeteci olduğunu düşün ve bir sabah telefonda birisi sana bağırıyor. Annen ya da baban var say birini senin yüzünden kalp krizi geçirmiş yaşam savaşı veriyor herkes seni suçluyor sen sebebini bilmiyorsun ve öğreniyorsun ki işte ünlü gazeteci x'in kirli geçmişi diyip senin şu an dağıtımını yaptığın fotoların nasıl hissederdin ? Cevap bilmiyorum... Uzatmayacağım diğer durumlarda da onun bu alışkanlığı sonucunda bir şekilde, tecavüze uğrayacağı, bıçaklanabileceği, ölebileceği, her şeyini kaybedebileceği durumlar... Peki niye diye sorduğumda cevabı bilmiyorum... Peki bu seni gerçekten tatmin ediyor mu? Hayır gerçek değil ki ... Peki gerçek olmayan bir şey için neden kendini riske atıyorsun? Gerçek olmayan bir şey için niye hayatını karartacaksın belki de? Sonrasında benim küçükken yaşadığım taciz vakalarım vardı benim iznim olmadan birinin bedenime dokunduğunda yarattığı şeyleri anlattım... Sonrasında duygu bağın olmadığı biriyle böyle şeyler yaşamak aynen böyle bir şey olacak... Baya bir konuştuk neticesinde bu son dedim... Bir defa daha olduğunda anne babama söyleyeceğimi anlattım.. Biraz daha konuştuk... Anlaştık bakalım zaman ne gösterecek...
Genelde bu tarz davranışların altında bağımlılıklar yatarİnanın kesinlikle kendimi haklı göstermek değil çabam ama keşke benim de benim gibi bir ablam olsaydı, her zaman benim yanımda olan, destekleyen, sevgi veren... Bugüne kadar yok canımla onun yanında olmaya çalıştım, çoğu haksız olduğu zamanlarda bile üstüne gitmeyin diyip onu kolladım... Belki de yanlış olan buydu bilemezdim.
Keşkeee... Zamanı gelince çok kafasını vuracak ama
Teşekkür ederim... Umarım hatanın kıyısından dönmüşüzdür bir şekildeSizi tebrik ederim çok güzel konuşmuşsunuz umarım işe yarar.
Siz yine de arada onu kontrol etmeye devam edin.
Umarım kendisi de hatalarının farkına varır.
Teşekkürler tavsiyeleriniz için dün biraz daha farklı minvaldeydi konuşmamız o da ben de çok sakindik... Umarım bu sefer son olmuşturGenelde bu tarz davranışların altında bağımlılıklar yatar
Mesela ilgi bağımlılığı
Değişik yeni hiç yaşamadığı deneyimler istemesi devamlı
Ama en çok kendini tanımaması özsaygısını geliştirip gerçek bir özgüven kazanamaması sorun.
Yani bu dünyada neden var olduğunu bilemeyenler hayatta yanlışlar yapa yapa olgunlaşırlar.
Gerçek bir destek lazım sizin yetebileceğinizi sanmıyorum sakın yanlış anlamayın. Bir psikoloğa da götürseniz fayda etmez. İlk önce onun davranışlarındaki hataları kavraması bir şeylerin yanlış gittiğini anlaması onaylaması lazım. zaten yanlışlarını söylemişsiniz anlamamış. Ama kavga ettiğinizi söylemişsiniz burada ilk izlenimim sizde öfke ile yaklaşmışsınız diye anladım. Bir insanı ya sevgi ya da acı olgunlaştırıp değiştirebilir. öfke ve kızgınlık işlerin daha kötü gitmesine sebep olur sadece.
Siz sabırlı olun sevgi ile yaklaşın öfkelendiğinizde kavgaya girmeyin asla iletişim ses tonu beden dili bunlar çok önemli.
Daha önce bu tarz şeyler yaşayan başına dert açılan genç kızlardan örnek verin onun için çok endişelendiğinizi hissettirin en çok.
Evet kendi adı soyadıyla.. Çoğunluğu sanal ama kendi üniv.inden de kişiler var.. Yüzü görünüyor... Yüzyüzeden emin değilim ama bir kaç kişiyle reelde de görüşmüş olabilir ama dediğim gibi emin değilim konuşmalardan yaptığım çıkarım bunlarYaşı oldukça büyük. Cahillikten olduğunu düşünmüyorum bile isteye yapıyor. Merak ettiğim, feyste konuştuğu kişilere karşı kimliği açık mı? Adı soyadı falan biliniyor mu? Yoksa Fake isimle mi yapıyor? Attığı fotoğraflarda yüzünü paylaşıyor mu? Bir de özel olacak ama sadece sanalda mı yoksa birebir görüşüyor mu bu insanlarla?
Ya çok iyi bi çözüm değil aslında ama,Evet kendi adı soyadıyla.. Çoğunluğu sanal ama kendi üniv.inden de kişiler var.. Yüzü görünüyor... Yüzyüzeden emin değilim ama bir kaç kişiyle reelde de görüşmüş olabilir ama dediğim gibi emin değilim konuşmalardan yaptığım çıkarım bunlar