- 16 Ağustos 2016
- 32
- 14
- 3
- 32
- Konu Sahibi sparrow jack
-
İnşallh sizin için de hayırlısı olsun... Çok zorr inanınKuzenimi anlatiyorsunuz sandım bir an.. Günümüz genclerinde sanırım bu sorun hep var.. ilgi eksikliği mi demeli bilmiyorum, bizimkinde o var en azından.. kendisi ile ilgili kompleksi falan var mı? Bazen bu durum tetikleyebiliyor. Kardeş konusunda ben de dertliyim. Umarım daha kötü sonuçlar meydana gelmeden önünü alabilirsinir.
Bu yükü tek başınıza taşımayın. Ailenizle paylaşın. Bir çocuğun ahlakından, sağlıklı bir birey olarak yetiştirilmesinden anne babası sorumludur, kardeşleri değil.Bütün kavgalarımızdaki konuşmalarınız bu yöndeydi hem de ağlayarak yalvararak anlattım
Uzman desteği almaya karşı biri değiliz.. Ki ben de aldım zamanında kardeşim de... Ama bu konuda ikna söz konusu olmadı... Takdir edersiniz ki iyileşme sürecinin başlangıcı bir şeyleri kabul etmekle istemekle başlarBenim anlamadigim bu kadar buyuk ileri davranislarda ikiniz zaten tartismanin otesine gidemezdiniz.
Hic mi akliniza gelmedi uzman destegi almak.
Siz konusarak,tartisarak onu daha da yasakli seylere cazip gelmesine neden olmussunuz.
Uzman destegi alip bu sureci en az hasarla atlatabilirsiniz
Evet haklısınız ama inanın bunu anlatmak çok zorBence her boyutu anlatmadan yuzeysel de olsa anlatmalisiniz.
Ileride Allah korusun cok daha ciddi birsekilde karsiniza cikarsa birseyler kardesiniz ablam da biliyordu diye cok rahat sizin de basinizi yakabilir.
Zamanın bize daha kötü şeyler getirmesinden korkuyorum... İleride çok pişman olacak... Çünkü naif bir kişilik başına açılabilecek dertleri kaldıramaz bunu bildiğim için korkuyorum
Benim elimden gerçekten şu an hiç bir şey gelmiyor bunu kabullenmiyor her sefernde tamam diyor sadece bu sefer inanın karşıma alıp konuşmadım bile... Çünkü o gücü kendimde göremiyorum... Dediğim gibi daha öncesinde de terapi aldı ama ben iyileştim diyip bırakıyor... Farklı bir şehirde olduğundan ve ben de farklı şehirdeyim kontrol etmek bu konuda çok zorEvlenecegim diye tutturursa ne yapin ne edin engel olun. Benim ablam enistemi defalarca internetten ve en az 2 kere de reelden aldatti (bizim bildigimiz 2 kisi var en azindan) bu bir hastalik (nemfomani), kardesiniz tedavi olmadan evlenir veya anne olursa hersey cok daha kotu olurhenuz yasi kucukken ne olur tedavi ettirin...
Bence gayet mantıklı, onun silahıyla vurup, olayın nerelere geldiğini ne boyuta ulaşabileceğini tahmin etsinyani bir fikir vereceğim ama çok da emin değilim doğru mu değil mi.. siz bir hesap açıp konuşun kardeşinizle.. fotoğraf falan ne yolluyorsa yollasın.. sonra resmen şantaj yapın.. para isteyin, ya da ne bileyim farklı bir şekilde şantaj yapın ve fotoğraflarını internete koymakla tehdit edin.. yani sanal ortamda olmayacak bir şey değil en azından başına ne geleceğini sizin aracılığınızla öğrensin.. baya bir sıkıştırın, gelip size anlatmak zorunda kalsın.. çok şeytani gelebilir de ben olsam aynen bunu yaparım..
yani bir fikir vereceğim ama çok da emin değilim doğru mu değil mi.. siz bir hesap açıp konuşun kardeşinizle.. fotoğraf falan ne yolluyorsa yollasın.. sonra resmen şantaj yapın.. para isteyin, ya da ne bileyim farklı bir şekilde şantaj yapın ve fotoğraflarını internete koymakla tehdit edin.. yani sanal ortamda olmayacak bir şey değil en azından başına ne geleceğini sizin aracılığınızla öğrensin.. baya bir sıkıştırın, gelip size anlatmak zorunda kalsın.. çok şeytani gelebilir de ben olsam aynen bunu yaparım..
Kavgalarımız zaten ilk başta alevlenip sonrasında ağlaya ağlaya konuşma nedenlerini sonuçlarını anlatma şeklinde oluyorAlıp karşınıza güzellikle örnekler vererek analtsanız.
Belki anlar bi nebzede olsa.
Kavgayla olmaz.
yani bir fikir vereceğim ama çok da emin değilim doğru mu değil mi.. siz bir hesap açıp konuşun kardeşinizle.. fotoğraf falan ne yolluyorsa yollasın.. sonra resmen şantaj yapın.. para isteyin, ya da ne bileyim farklı bir şekilde şantaj yapın ve fotoğraflarını internete koymakla tehdit edin.. yani sanal ortamda olmayacak bir şey değil en azından başına ne geleceğini sizin aracılığınızla öğrensin.. baya bir sıkıştırın, gelip size anlatmak zorunda kalsın.. çok şeytani gelebilir de ben olsam aynen bunu yaparım..
uzmandan yardım alın, tatlılıkla yaklaşıp bunu rica ettiğinizi söyleyin
PAra karşılığı resimler falan göndermek ne demek Allah korusun
Yarın bir gün evlenicek, aile olucak ,eşi olacak, sonradan sıkıntı yaşamamak için bu huyunu düzeltmesi için muhakkak uzman desteği şart
Dediğiniz bana mantıklı geliyor ki zaten benim de aklıma gelen buydu.. Tek korkum daha da korkup kendine kötü bir şey yapması... İntihar eğilimi vs.. Çünkü düzgün bir psikolojiyle yapılacak işler değilBence gayet mantıklı, onun silahıyla vurup, olayın nerelere geldiğini ne boyuta ulaşabileceğini tahmin etsin
ya evet çok tehlikeli kızı bir bulsa reelden tehditle beraber olmaya bile çalışır al başına belayı sonraKim niye ne kadar para veriyordur ki? Çok saçma değil mi? İnternette bedava oncası yok mu?
He şöyle adamla günlerce konuşuyor, cinsel muhabbet ediyorsa, bir şekilde fikse hale soktuktan sonra, karşısındaki parayla da olsa göreyim şunu diyebilir. O da ne kadar korkunç! Adamlar saplantılı hale, kızı reelde de takip etmeye de başlayabilir.
Allah korusun yaya evet çok tehlikeli kızı bir bulsa reelden tehditle beraber olmaya bile çalışır al başına belayı sonra
hasta mı yok memlekette ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?