Kardeşim...

İnşallh sizin için de hayırlısı olsun... Çok zorr inanın

Uzman desteği almaya karşı biri değiliz.. Ki ben de aldım zamanında kardeşim de... Ama bu konuda ikna söz konusu olmadı... Takdir edersiniz ki iyileşme sürecinin başlangıcı bir şeyleri kabul etmekle istemekle başlar

Zamanın bize daha kötü şeyler getirmesinden korkuyorum... İleride çok pişman olacak... Çünkü naif bir kişilik başına açılabilecek dertleri kaldıramaz bunu bildiğim için korkuyorum

evet hem de çooook pişman olacak, mesela bu bahsettiğim kişinin şu an başka bir sağlık problemi var ve bunu geçmişte yaptıklarının cezası olarak görüyor...
umarım olaylar bir skandala dönüşmeden kendine çeki düzen verir ve her şey unutulur.

yani bir fikir vereceğim ama çok da emin değilim doğru mu değil mi.. siz bir hesap açıp konuşun kardeşinizle.. fotoğraf falan ne yolluyorsa yollasın.. sonra resmen şantaj yapın.. para isteyin, ya da ne bileyim farklı bir şekilde şantaj yapın ve fotoğraflarını internete koymakla tehdit edin.. yani sanal ortamda olmayacak bir şey değil en azından başına ne geleceğini sizin aracılığınızla öğrensin.. baya bir sıkıştırın, gelip size anlatmak zorunda kalsın.. çok şeytani gelebilir de ben olsam aynen bunu yaparım..

Benim elimden gerçekten şu an hiç bir şey gelmiyor bunu kabullenmiyor her sefernde tamam diyor sadece bu sefer inanın karşıma alıp konuşmadım bile... Çünkü o gücü kendimde göremiyorum... Dediğim gibi daha öncesinde de terapi aldı ama ben iyileştim diyip bırakıyor... Farklı bir şehirde olduğundan ve ben de farklı şehirdeyim kontrol etmek bu konuda çok zor

uzmandan yardım alın, tatlılıkla yaklaşıp bunu rica ettiğinizi söyleyin
PAra karşılığı resimler falan göndermek ne demek Allah korusun
Yarın bir gün evlenicek, aile olucak ,eşi olacak, sonradan sıkıntı yaşamamak için bu huyunu düzeltmesi için muhakkak uzman desteği şart

Bence gayet mantıklı, onun silahıyla vurup, olayın nerelere geldiğini ne boyuta ulaşabileceğini tahmin etsin

bir musibet bin nasihattan evladır..
yapılacak başka birşey varmış gibi durmuyor ne yazık ki..

office 'in fikri bence denemeye değer.

Ayrıca şunu söylemek istiyorum benden 7 yaş büyük ablam hiçbir hatamda gelip benimle konuşmayı secmedi, hep üzerime geldi, kavga çıkardı. Benim yaptığım hatalar sizin kardesinizinkiler gibi değildi. Daha ufak tefek şeylerdi. Çocukluğum ve ergenligim boyunca beni adam yerine koyup anlamaya çalışmadı. Sizde de durum böyleyse lütfen sonuna kadar anlamaya çalışın, ona değer verdiğinizi hissetsin. Sonra da office'in planını ugulayin
Ne demek yaşayarak öğrenmek istiyorum. Bu ne kibir bu ne cahillik.

Bence gayet mantıklı, onun silahıyla vurup, olayın nerelere geldiğini ne boyuta ulaşabileceğini tahmin etsin
Dediğiniz bana mantıklı geliyor ki zaten benim de aklıma gelen buydu.. Tek korkum daha da korkup kendine kötü bir şey yapması... İntihar eğilimi vs.. Çünkü düzgün bir psikolojiyle yapılacak işler değil

burda çok okuyoruz böyle işler yapıp sonra foto gönderdiği kişilerden şantaj gören kızlar.... kardeşinzle 1 kavga sonuç aynı 2 kavga sonuç aynı 3 kavga sonuç aynı. bnce artk başka yol deneyin. güzelce karşınıza alın ve konuşmayı deneyin. buda fayda etmezse anne yada babanzla iyiliği içn durumu paylaşmk zorunda oldğnuzu söyleyin. oda fayda etmezse ewlendirin

ya evet çok tehlikeli kızı bir bulsa reelden tehditle beraber olmaya bile çalışır al başına belayı sonra
hasta mı yok memlekette ..

ya evet çok tehlikeli kızı bir bulsa reelden tehditle beraber olmaya bile çalışır al başına belayı sonra
hasta mı yok memlekette ..
Allah korusun ya . İnşallah bi vesile ile aklı başına gelir. 2o yaşında, hayatının en güzel, en eğlenceli dönemleri olacakken, ne boş işler peşinde gençlik...

Ya tehditlerden sonra kendine gercekten birsey yaparsa????
Zaten saglikli dusunemiyor suan. Ve sosyal hayatinda icine kapanik birinden bahsediyoruz. Siz durumu bilseniz de sizinle tartismali sonla biten durum var.
Tehdit mesaji aldiginda gercekten size gelip yardim isteyecegini ya da cikmaza girdigini anlatacagini dusunuyor musunuz??

Ya kendine birsey yaparsa? Bir de sonra bunun vebalini yasamak var.

Bence de tehdit mantıklı değil, düzgün psikoloji de değilse, bu yapacağınız terste tepebilir.
Onun sonucunda da çok daha farklı ve kötü yerlere gidebilir olay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…