Kardeşim...

Kim niye ne kadar para veriyordur ki? Çok saçma değil mi? İnternette bedava oncası yok mu?

He şöyle adamla günlerce konuşuyor, cinsel muhabbet ediyorsa, bir şekilde fikse hale soktuktan sonra, karşısındaki parayla da olsa göreyim şunu diyebilir. O da ne kadar korkunç! Adamlar saplantılı hale, kızı reelde de takip etmeye de başlayabilir.

Şimdi sen ne anlatırsan anlat anlamayacak bu ergen kardeşimiz. Böyle giderse de başının belaya girmesi kaçınılmaz.

Acaba fake bir hesap alıp yalandan tehdit mi etseniz elimde fotoğrafların var diye.

Ya da saçma mı olur daha kötü şeyler yapar mı bilemedim. Çok zor bir durum. Kavgayla çözmeyeceği çok açık. Inada bindiriyor sanırım işi.

Kuzenimi anlatiyorsunuz sandım bir an.. Günümüz genclerinde sanırım bu sorun hep var.. ilgi eksikliği mi demeli bilmiyorum, bizimkinde o var en azından.. kendisi ile ilgili kompleksi falan var mı? Bazen bu durum tetikleyebiliyor. Kardeş konusunda ben de dertliyim. Umarım daha kötü sonuçlar meydana gelmeden önünü alabilirsinir.

Birkaç dosyada görmüştüm.
Yalnızca fotoğraf değil. Gençler arası bir nevi sidik yarıştırma.
Özellikler genç erkek çocuklar kız çocuklara özel bölgelerine isimlerini yazmalarını istiyorlar. Bunun karşılığında da para istiyorlar.
Çok doğru internette onlarcası var.
Ama onda çocukların isimleri yazmıyor.
Belki de bunun gibidir

Benim anlamadigim bu kadar buyuk ileri davranislarda ikiniz zaten tartismanin otesine gidemezdiniz.

Hic mi akliniza gelmedi uzman destegi almak.
Siz konusarak,tartisarak onu daha da yasakli seylere cazip gelmesine neden olmussunuz.

Uzman destegi alip bu sureci en az hasarla atlatabilirsiniz

Ben de kendini beğenmemesi, eksik görmesi vs tarzı düşüncelerden olduğunu düşünmüştüm... Ergenlik döneminde sosyal fobi teşhisiyle terapi aldı... Ama üniv ortamında arkadai sevgili edinince geçeceğini düşündüm... Kaldı ki şu an reşit ama okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum bu durum lise zamanında da varmış... Konuşmalarımda hep bunu anlattm pişman olursun diye

Daha neler duyucağız ya, onu da tutup avatar yapar bu gençlik

Son düzenleme:
Eşim durumu biliyor ama onun da eli kolu bağlandı takıldığı sitelere fln bakmaya çalıştı ama o da sınırlı kaldı... Çünkü vereceğimiz büyük çaplı bir tepki de ipler daha çok kopacak diye korkuyorruz

Onu düşündüm ama bu sefer korkup daha kötü şeyler yaparsa diye korkuyorum

Allah size de kolaylık versinn... Ailemin haberi yok bir şeyden evlilik şu an söz konusu değil ama dediğiniz olur diye çok korkuyorum çünkü vebal altına girecek

Ailem anlayışlıdır ama bu kadarını da kaldıramaz anlatamam

Zamanın bize daha kötü şeyler getirmesinden korkuyorum... İleride çok pişman olacak... Çünkü naif bir kişilik başına açılabilecek dertleri kaldıramaz bunu bildiğim için korkuyorum

Allah size de kolaylık versinn... Ailemin haberi yok bir şeyden evlilik şu an söz konusu değil ama dediğiniz olur diye çok korkuyorum çünkü vebal altına girecek

Evlenecegim diye tutturursa ne yapin ne edin engel olun. Benim ablam enistemi defalarca internetten ve en az 2 kere de reelden aldatti (bizim bildigimiz 2 kisi var en azindan) bu bir hastalik (nemfomani), kardesiniz tedavi olmadan evlenir veya anne olursa hersey cok daha kotu olur henuz yasi kucukken ne olur tedavi ettirin...

Tekrar söylüyorum eğer sadece erkek arkadaşıyla yaşadığı belli ölçüde şeyler olsa kesinlikle karışmazdım buna hakkım yok... Ama bu yaptığı bambaşka bir iş... Şahit olduğum diyalog şu... Tabi bunun öncesi var... Belli kıvamlara gelinmiş eğer hesabıma şu kadar atarsan şu foto hazır vs... Tabi bütün konuştuğu kişilerde para söz konusu değil

Bütün kavgalarımızdaki konuşmalarınız bu yöndeydi hem de ağlayarak yalvararak anlattım

Aynen anlattığınız gibi tabi bunu herkese yapmamış kimine bedava

İnanın artık çözemiyorum neden yaptığını o dediğinizi düşündüm ama korkup daha kötü şeyler yaparsa diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…