Kardeşim liseyi yeni bitirdi iş başvurusu yaptı ve çağırdılar 3 gün sonra başlıcak 19 yaşındakaç yaşında? eğitim durumu nedir? ne kadar ihtiyaç var?
Kardeşim liseyi yeni bitirdi iş başvurusu yaptı ve çağırdılar 3 gün sonra başlıcak 19 yaşında
Kardeşim'in bi hayali vardı bana derdi abla 6-7 sene çalışıp dönerci fln açıcam diodu daha doğrusu orda sermaye yapmak için girdi .s üniversiteye git dedim gitmediçok acil paraya mı ihtiyaç vardı? üniversiteye gitmeyecek mi?
Kardeşim'in bi hayali vardı bana derdi abla 6-7 sene çalışıp dönerci fln açıcam diodu daha doğrusu orda sermaye yapmak için girdi .s üniversiteye git dedim gitmedi
Sorup soruşturmuş yazın 1500 fln kışın 1200-1400 demişlerkaç para maaş alacak da bi dönerci açacak kadar sermaye biriktirecek ki?
tabi herkes üniversite okumak zorunda değil. bi hayali de varmış. kendi rızası ile çalışıyorsa çalışsın madem.
sigortası varmışyaşı daha küçük eğer başka alanda kendini geliştirip çalışmayacaksa neden olmasın 3-5 sene çalışıp açar dükkanını.
tabiki işe başlarken sigortasını mutlaka yaptırsın allah korusun yol bu her şey olur.
Şehirler arası otobüs muavinliğiMuavinlik derken otobüste,minübüste çalışmayı mı kastediyorsunuz?
Aynen öyle katılıyorum sizeKardeşinizin Hayali dönercilik değilde üni okuyup iyi bir meslek sahibi olmak olsaymış keşke.sonuçta kardeşinizin kendi hayatı kendi kararı ama siz ne nerdesiniz deyin o yine bildiğini yapacaktır.
Şehirler arası otobüs muavinliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?