Kardeşim ve Muavinlik

melaha01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
22
1
1
30
Değerli arkadaşlar , kardeşim muavinlik yapıcaktı sağlık raporunu fln aldık fakat hiç içime sinmedi Bu iş çok zor sürekli yoldasın siz ne düşünürsünüz bu iş hakkında teşekkürler

Kardeşim'in bi hayali vardı bana derdi abla 6-7 sene çalışıp dönerci fln açıcam diodu daha doğrusu orda sermaye yapmak için girdi .s üniversiteye git dedim gitmedi

kaç para maaş alacak da bi dönerci açacak kadar sermaye biriktirecek ki?

tabi herkes üniversite okumak zorunda değil. bi hayali de varmış. kendi rızası ile çalışıyorsa çalışsın madem.

yaşı daha küçük eğer başka alanda kendini geliştirip çalışmayacaksa neden olmasın 3-5 sene çalışıp açar dükkanını.
tabiki işe başlarken sigortasını mutlaka yaptırsın allah korusun yol bu her şey olur.

kaç para maaş alacak da bi dönerci açacak kadar sermaye biriktirecek ki?

tabi herkes üniversite okumak zorunda değil. bi hayali de varmış. kendi rızası ile çalışıyorsa çalışsın madem.
Sorup soruşturmuş yazın 1500 fln kışın 1200-1400 demişler

sigortası varmış

Kardeşinizin Hayali dönercilik değilde üni okuyup iyi bir meslek sahibi olmak olsaymış keşke.sonuçta kardeşinizin kendi hayatı kendi kararı ama siz ne nerdesiniz deyin o yine bildiğini yapacaktır.

THY 1995'li hostes alımına başlamıştı,bence yaşı uygun.Seyahat etmeyi seviyorsa yorgunluğunu hissetmez.

Haklısınız zor bir iş ama kolay iş diye bir şey yok zaten. Tehlikeli evet tehlikeli. Ama bu ülkede sokağa çıkmak bile tehlikeli. Sonuçta kaderde olan yaşanır.

Ve bana göre takdir edilmesi gereken bir durum. 19 yaşında bir genç, bir hedefi var ve bunun için mücadele etmeye hazır. Destek olun bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…