- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi magnolia99
-
Elbette o öğrencidir siz degilsiniz tabiki kardeşe fazla gönderilir. Gereklilikten olur yani. Ama anladığım kadarıyla olayda ikisi de öğrenci
Ben seninle niye dalga geçeyim konu sahibi ??Matematik yalan söylemez .Bahsettigin harcamalar ve ailenin gönderdiği para arasında uçurum var. Bir insan günde 20 tl ile hem alem yapıp hem ihtiyaclarini karsilayamaz.Ailen için üzülüyor olabilirsin ama onlara destek olmanın yolu kardeşine para gönderilmesine engel olmak değildir.Sen de ailenden başka şehirde okuyup sadece 500 TL lik bursla mi yaşıyorsun?sigara içtiğini ben kendim biliyorum dalga mı geçiyorsun her görüntülü aramada elinde parliament aqua sigarası ve 1 saatlik konuşmada 5 kere sigara yakıyor. ayrıca viski şişelerini de gördüm ki kendisi de dedi içtiğini.
hiç yoktan su elektrik var.dediğiniz parayla viskiler bilmem ne mümkün değil.o işte bilmediğiniz bir durum vardır.ısınmaya gerek yok ki doğalgaz ödemiyor antalyada çünkü
ben yurtdışında master okuyorum arkadaşım devletten bursla okuyorum aileden tek kuruş almıyorum hatta biriktirebildiğimi anneme gönderiyorumBen seninle niye dalga geçeyim konu sahibi ??Matematik yalan söylemez .Bahsettigin harcamalar ve ailenin gönderdiği para arasında uçurum var. Bir insan günde 20 tl ile hem alem yapıp hem ihtiyaclarini karsilayamaz.Ailen için üzülüyor olabilirsin ama onlara destek olmanın yolu kardeşine para gönderilmesine engel olmak değildir.Sen de ailenden başka şehirde okuyup sadece 500 TL lik bursla mi yaşıyorsun?
erkek aynenBir tahmin de bulunabilir miyim? Kardesiniz erkek mi?
yapar beklenirHaklısınız. "Başıma gelmedi ama gelseydi..." gerçeklikten uzak bir cümle temelinde. Benim de ailem erkek kardeşime benden farklı davranıyor. Sosyal çevre de bunu fark edince insan rahatsız oluyor. Aileler keşke evlat ayrımı yapmasalar.
Konu sahibi siz de biraz sakin olun. Belli ki aileniz gerçeklere gözünü kapatmış. Kendilerini düşünmüyorlar maalesef. Kardeşinizi düzeltebileceğinizi sanmam. En iyisi kenara çekilip izleyin. Siz destek olmaya çalışın.
Bir de bana da çocuk çalışıyor ama size demiyor gibi geldi. Belki ev arkadaşı filan vardır ya da bilemedim.
helal olsun onlaraBenim tanidigim kiz ōgrenciler var . Aldiklari bursla hem yurt parasini ōdüyorlar hem de 1 ay geciniyorlar. Aileden 5 kurus almadan . ustelik Ankara gibi bir yerde.
nasıl konuışacağımı senden mi öğreneceğim? bana düzgün konuş derken sen kendin bana terbiyesizlik yapıyorsun ikinci cümlende. bana davranış dersi vereceğine ilk önce kendin biraz terbiyeli ol arkadaşım. "dalga mı geçiyorsun" sorusunda herhangi bir terbiyesizlik yok. ama "sizin yaşıtlarınızın cirit attığı çocuk platformu" derken seviyeyi düşüren kişinin sen olduğunun farkına var önce.Anneniz yasindaki kadinla duzgun konusun , burasi sizin yasitlarinizin cirit attigi cocuk platformu degil
Ayrica ayda 300 sigara , 300 viski parasi veriyorsa ne yiyip iciyor ?? Ayrica antalyads dogalgaz olmayabilir ancak kisin isinmak icin elektrik kullanmasi gerekiyorsa en az 200 300 elektrik faturasi gelir
Kardesinize kininiz kör etmis sizi , yazik gercekten
herkes yanlış anlamış. olay kardeş hırsı değil. olay anne baba sürünürken kardeşin elini suya sabuna sokmayıp umarsızca yaşaması. kimseye anlatamadım bunu. her gece viski içiyor derken lafın gelişi diyorum ama her gece içki içiyor. biliyorum bunu ne zaman arasam akşam belli bir saatte, ortamını kurmuş oluyor.Sen niye bu kadar hirslisin ki ?
Benim de kardeşim var Allah korusun böyle hırstan..
Isterse ayda 10 bin lira yesin bana da 5 kuruş vermesinler gözüm kalmaz malim herhalde ben ?!?!
Bir bira 10 lira ..
Bir Jack Daniels 70 lik 175 lira
100 lük 230 lira ..
Nasıl bu her gece viski içiyor?
yeter artık, olay kıskançlık değil. paraları olsa da gönderseler umrumda olmaz. kendisi istedi kendisi ısrar etti. ailenin lafını dinlemedi bile. paraları olsa ankara soğuğunda doğalgaz yakmadan otururlar mı? kıskançlıkmış kinmiş bilmem ne. neye üzüldüğümü neye dertlendiğimi anlamamışsınız bile, önyargıyla yaklaşılmış yazdığım yazıya hep, e diyorum kişi kendinden bilir işi yazımı yanlış anlayıp kıskançlığa yormanız için bilinç altında bu yönde bir durumunuz var demek ki.Ne kadar kıskançsınız ya sizin gibi kardeş düşman başına valla pes.Para yoktuysa şehirdışına okumaya göndermeyeceklerdi bi zahmet.
farklı bir bakış açısı.Valla bence kardeşinizin yaptığında bi sakınca yok. Ben ailemden tek kuruş para almadım 3 yıl boyunca hiçbi değeri kıymeti olmadı. En iyi şekilde bakamayacaklardıysa çocuk yapmasalardı
olay hırs mı allah aşkına? ailemin parası çok olup da kendilerini sefil etmeden göndermeleri umrumda olmazdı. ne kadar körsünüz, dediğim şeyleri doğru düzgün okumadan kendinizce yanlış çıkarımlar yapmışsınız. ona para yetiştirmek için ankarada doğalgaz yakmıyorlar diyorum, anlatamıyorum. evin içinde kalın kazağın üstüne montlarla oturuyorlar. annem para bulamadığı için dişini yaptıramadı. ona para yolluyorum arada yaptırsın diye ama yolladığım para nereye gidiyor bilmiyorum.Sen niye bu kadar hirslisin ki ?
Benim de kardeşim var Allah korusun böyle hırstan..
Isterse ayda 10 bin lira yesin bana da 5 kuruş vermesinler gözüm kalmaz malim herhalde ben ?!?!
Bir bira 10 lira ..
Bir Jack Daniels 70 lik 175 lira
100 lük 230 lira ..
Nasıl bu her gece viski içiyor?
zaten anne babama da çok kızıyorum. kendilerini sefil ediyorlar sadece. para biriktirip onlara yolluyorum ama kendilerine harcamıyorlar o parayı.Ben çocukluktan beri bisey isteyemem kimseden o benim gibi değil.
Dogurduysan bakacaksın kafasında.
Ben 1 kişi bir botla geçirebilirim ama o ister ve aldırır..
Yapı meselesi bizde garip karşılanmıyor.
Buna karşılık saygısız bir çocuk değil.
Konu sahibinin de isteyebildigini düşünmüyorum ben gibi
Belli ki kardeşi dişli bir tip.
Ben kardeş olmaya fazla önem veripyrum o yüzden sanırım bu ne kin bu ne nefret dedim .
Kızması gereken kişi kardeşi değil
Annesi babası..
Eğer kizilacak bir şey varsa şayet..
Tekrar söylüyorum bana gore yok
Mutlu yıllar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?