- Konu Sahibi magnolia99
-
sigara içtiğini ben kendim biliyorum dalga mı geçiyorsun her görüntülü aramada elinde parliament aqua sigarası ve 1 saatlik konuşmada 5 kere sigara yakıyor. ayrıca viski şişelerini de gördüm ki kendisi de dedi içtiğini.
Şahsi algılamayın genel olarak söylüyorum ve doğru bulmuyorum bu fikri. Bence siz hiç ayrımcılığa maruz kalmamışsınız ki bunun üzüntüsünü bilmiyorsunuz. Erkek evlatları para yağdırıp kıza az parayla idare etsin demek sizi gerçekten rahatsız etmiyorsa bence siz çok aşırı fazla iyi kalplisiniz demektir. Zira ben bunu çok ciddi manada yanlış buluyorum. Ve böyle bir durum yaşadığımda eşitsizliğe dayanamayıp isyanı bastım; basarım.Sen niye bu kadar hirslisin ki ?
Benim de kardeşim var Allah korusun böyle hırstan..
Isterse ayda 10 bin lira yesin bana da 5 kuruş vermesinler gözüm kalmaz malim herhalde ben ?!?!
Bir bira 10 lira ..
Bir Jack Daniels 70 lik 175 lira
100 lük 230 lira ..
Nasıl bu her gece viski içiyor?
Şahsi algılamayın genel olarak söylüyorum ve doğru bulmuyorum bu fikri. Bence siz hiç ayrımcılığa maruz kalmamışsınız ki bunun üzüntüsünü bilmiyorsunuz. Erkek evlatları para yağdırıp kıza az parayla idare etsin demek sizi gerçekten rahatsız etmiyorsa bence siz çok aşırı fazla iyi kalplisiniz demektir. Zira ben bunu çok ciddi manada yanlış buluyorum. Ve böyle bir durum yaşadığımda eşitsizliğe dayanamayıp isyanı bastım; basarım.
Şahsi algılamayın genel olarak söylüyorum ve doğru bulmuyorum bu fikri. Bence siz hiç ayrımcılığa maruz kalmamışsınız ki bunun üzüntüsünü bilmiyorsunuz. Erkek evlatları para yağdırıp kıza az parayla idare etsin demek sizi gerçekten rahatsız etmiyorsa bence siz çok aşırı fazla iyi kalplisiniz demektir. Zira ben bunu çok ciddi manada yanlış buluyorum. Ve böyle bir durum yaşadığımda eşitsizliğe dayanamayıp isyanı bastım; basarım.
Ailem fakir bir aile. ankarada yaşıyoruz ve şu soğuğa rağmen evde doğalgaz açmıyorlar. annemin çoğu dişi yok ve diş yaptıracak parası da yok. ama antalyada okuyan kardeşime her ay 1000 lira gönderiyor. kardeşim olacak şerefsiz ise anne babamın bu sefilliğine rağmen çalışmayı aklının ucundan geçirmiyor. pislik tek başına ev tutmuş 900 liralık, 100 lira internet parası veriyor sırf rahatça oyun oynayabilmek için. 500 liraya yakın da devletten kredi alıyor. sabahtan akşama kadar gezip tozuyor içkisi sigarası full. şişe şişe viskiler votkalar. öğrenci haliyle parliament içiyor. günde bir paket. anneme söylüyorum para göndermeyin diye. dinlemiyorlar. göndermeye devam ediyorlar. nasıl vazgeçirebilirim? Kardeşimle konuştum kaç kere. Ama dinlemiyor sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Annem daha ağzına diş yaptıramazken, ağzındaki iltihap yüzünden vücudunun orasında burasında tuhaf iltihaplı kitleler çıkarken, dişi olmadığı için yemek yiyemezken bu şerefsizin böyle rahat ve müsrif yaşaması nasıl bir şeydir? halamdan aldığı para ile birlikte toplam 1600 liralık harçlığı var. Aile sefalet içinde yaşarken bunun 1600 lirayla öğrenci haliyle en pahalı şeyleri tüketip gününü gün etmesi adalet mi? Ailemle konuşuyorum dinlemiyorlar bile dinlemek istemiyorlar. sürekli ona yetmediğini o paraya geçinilmeyeceğini söylüyorlar. ve bunu diyenler 55 yaşındaki insanlar. emeklilikleri geldiği halde hala çalışıyorlar.
Elbette o öğrencidir siz degilsiniz tabiki kardeşe fazla gönderilir. Gereklilikten olur yani. Ama anladığım kadarıyla olayda ikisi de öğrenciKardeşim kız ama haklı olabilirsiniz çünkü erkek evlada ayrımcılık 7 sülalemde yok ...
Ama kardeşe bu kadar kin ,nefret bana anormal geliyor ..
Kardeşim öğrenci ona daha fazla para harcanıyor bu gerçek ama benim gözümde yok..
Bu konuda yalan söyleyecek halim yok...
Keşke daha cok verseler ..
Iyi miyim salak miyim bilmem hissettiğim bu benim ..
Özel gibi iyi olmuyor devlet diş.Bunu bilmeniz lazım.Cekilmeyecek dişi çekiyorlar mesala.Ama özel diş çekmiyor kurtarıyor.Bir tek dişte durum böyle.Diş tedavisi için annen devlet hastanesine de gidebilir. Sigorta karşılıyor.
Kardesinizin eline gecen para ile boyle yasamasi imkansiz hergun sadece sise sise votka ve sigara tuketmesi gerekiyor hani yemesi icmesi yol parasi elektrik su antalyadada olsa isinma masrafi
En kotu ogrenci bile fotokopi cektirir fotokopi parasi?
Bir yerde hata var ama ne?
Yaaa üniversitede erkek evleri icki şişelerini biriktirir dekoratif amaçli. Ben kaç tane evde Jack Daniels şişeleri gördüm. Bakan alkolik zanneder ama hiç alakası yok. Kırk yılda bir bulduklarını biriktiriyorlar...Sen niye bu kadar hirslisin ki ?
Benim de kardeşim var Allah korusun böyle hırstan..
Isterse ayda 10 bin lira yesin bana da 5 kuruş vermesinler gözüm kalmaz malim herhalde ben ?!?!
Bir bira 10 lira ..
Bir Jack Daniels 70 lik 175 lira
100 lük 230 lira ..
Nasıl bu her gece viski içiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?