kardeşim ne yapiyor ya yardım.

görümce haklı galiba.Ne ilginç bi insansın sen yaa konularını tekrar oku bence kimse iftira atmaz burda

Bunu yasayan ben degilim farkindamisiniz iftiraya giriyor? Avukatlar araya giricek artik benden soylemesi.

Sayın jüri, konu sahibi daha önce iki kardeş olduklarını ötekinin Mart ayında 9 yaşında olduğunu yazdı. Fakat şimdi birden 20 yaşında olduğunu yazdı, biz de şaşkınız, bu mucizevi olay karşısında ne yapacağımızı şaşırdık, lütfen maruz görün Ya konu sahibi ne yazdığını bilmiyor, ya da akıl almaz olaylar dönüyor, akıl almaz olaylar yanında bir de beddua yedik, çok mağduruz.

Ben savunmamı yazdım, nereye göndereyim?

Bunu yasayan ben degilim farkindamisiniz iftiraya giriyor? Avukatlar araya giricek artik benden soylemesi.

Bu ne o zaman?

"İmza: 1 numaralı günah keçisi" diye eklemeliydin.
En son "günah keçileri" dedi bize.

Allah sen ve senin gibilerden uzak tutsun! Kendi yaptigini kardesim diye anlatman kacarmi gozden burda. Hem o "bi arkadas " olcak kardesi aende duyuyoruz:)

konu sahibinden baştan beri garip elektrik alıyorum.her konu açışında bu hissim daha fazlalaşıyor

Yorumum yuh ya yazık esine

niye kendine yeni maceralar arıyorsun ki ne yazmamızı bekliyosun sen önce kendni bilmiyosun yazık eşine acıdım sana pess doğrusu !!!!

açık adresimi maille mi istersin, özel mesaj kutuna mı göndereyim uğraşma savcılıktan İP tespitiyle falan. yalnız dava dilekçesinde adın soyadın adresin yazacak, öğreneceğim kaç kardeşsiniz, kaç yaşındasın, kocanın kulağına da fısıldarım bak "kardeş senin karın kankayı aazından öbmüş" diye sonra mızıklanma karşıma geçip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…