- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
-
- Konu Sahibi sevdacicegi2243
Mrb. Benim bu gorumcem var oldum olasi anlasamayiz. 3 senelik evliyim. En son kocasinda gozum olmamda sucladi beni. Tek sebebi kiskanclik ve fesatlik. Böyle birsey nasil olur ya fesat ve kötü bir insan. Sonra kaynanam beni arayip pislik sen kizimin tırnağı olamazsın benim kizim kadar mükemmel olamazsin falan dedi. Ne dicegimi bilemedim. Resmen beni kapi disari etmişler. Bana yalancu ve fitne gözüyle bakıyorlar. . Ben napiyimm :*
Bunu yasayan ben degilim farkindamisiniz iftiraya giriyor? Avukatlar araya giricek artik benden soylemesi.
Bunu yasayan ben degilim farkindamisiniz iftiraya giriyor? Avukatlar araya giricek artik benden soylemesi.
Iyı akşamlar sıze derdımı paylaşıcam. Biz ıkı kardesız ben 21 kardesım 9 yaşında anneannem buyutmus beni kardesım olana kadar annem çalışmış hep. Sımdı bana o kadar resmı sogukki anlatamam. Kardesıme hep annem yavrum kuzum der. Bana hep seda dıye ısmınle hıtap eder nıye bana böyle soğukkaynanam hep kızına kuzum annem canım der 26 yasında olmasına rağmen hep onlara ozenırım
"İmza: 1 numaralı günah keçisi" diye eklemeliydin.Sayın jüri, konu sahibi daha önce iki kardeş olduklarını ötekinin Mart ayında 9 yaşında olduğunu yazdı. Fakat şimdi birden 20 yaşında olduğunu yazdı, biz de şaşkınız, bu mucizevi olay karşısında ne yapacağımızı şaşırdık, lütfen maruz görünYa konu sahibi ne yazdığını bilmiyor, ya da akıl almaz olaylar dönüyor, akıl almaz olaylar yanında bir de beddua yedik, çok mağduruz.
Ben savunmamı yazdım, nereye göndereyim?
Bi' de ilaveten: Günah keçisi, suçsuz olduğu halde başkalarının suçunu yüklenen kişi ya da topluluğa verilen isimdirGunahh keçileri
Allah sen ve senin gibilerden uzak tutsun! Kendi yaptigini kardesim diye anlatman kacarmi gozden burda. Hem o "bi arkadas " olcak kardesi aende duyuyoruz:)18 yaşında evlenirken ne diye evlendi, o zaman da tarif ettiğiniz gibiymiş şimdi de öyle.
Ay yok ya tarif ettiğiniz gibi değilmiş bu Mart ayında 9 yaşındaymış, iki senelik evli olan da sizsiniz, buna sizin yorumunuz nedir?
İki kardeşi olduğunu söylemeden önce okusaydı bunu kesin öyle derdi :)Belki mesajı yazan 9 yaşındaki aklı başında kardeşdir olamazmı
Çokmu saçma oldu
bu konuya göre epey mantıklıBelki mesajı yazan 9 yaşındaki aklı başında kardeşdir olamazmı
Çokmu saçma oldu
Yorumum yuh ya yazık esineBenim kardesm 20 yasinda 2 senelik evli. 10 gundur esinin arkadaşıyla konusuyormus telden. Sadece arkadaş maksatla falan dedi gerçekten oyleydi. Ama baktim kardesim kendini kaptiriyor hoslantiya gitti. Cocuk boyle degil normal arkadas gibi. En son disarida gormus bu cocugu oturup konuşurken cocugu opmus ve cocuk bekar. Hemen iktirmis ve cok yanlış falan demis telden engellemis. Ama benim salak kardesim hala aramaya calisiyor.. sizce yorumunuz ne
açık adresimi maille mi istersin, özel mesaj kutuna mı göndereyim uğraşma savcılıktan İP tespitiyle falan. yalnız dava dilekçesinde adın soyadın adresin yazacak, öğreneceğim kaç kardeşsiniz, kaç yaşındasın, kocanın kulağına da fısıldarım bak "kardeş senin karın kankayı aazından öbmüş" diye sonra mızıklanma karşıma geçipBunu yasayan ben degilim farkindamisiniz iftiraya giriyor? Avukatlar araya giricek artik benden soylemesi.