- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
- Konu Sahibi sevdacicegi2243
Valla gözünüzden de hiç bir şey kaçmıyor maşallah
Ben farketmedim safkelebek soyleyince baktim. Yoksa farketmezdim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla gözünüzden de hiç bir şey kaçmıyor maşallah
9 yaşındaki kardeşinizi saçmalıklarınıza alet etmeyin.Benim kardesm 20 yasinda 2 senelik evli. 10 gundur esinin arkadaşıyla konusuyormus telden. Sadece arkadaş maksatla falan dedi gerçekten oyleydi. Ama baktim kardesim kendini kaptiriyor hoslantiya gitti. Cocuk boyle degil normal arkadas gibi. En son disarida gormus bu cocugu oturup konuşurken cocugu opmus ve cocuk bekar. Hemen iktirmis ve cok yanlış falan demis telden engellemis. Ama benim salak kardesim hala aramaya calisiyor.. sizce yorumunuz ne
Ahahahahhahahahahahha
Acilen tedavi olmalısınız biliyorsunuz değil mi?
Adamı da aramayın.
Kucucuk kardesini niye alet ediyorsun?? Yapma gozunu seveyim. Git tedavi falan ol.
Senin bi kocan var namusunla hareket et. Kimseyi de arama etme..
Yani konu sahibinin kendisi bunlari yaşayan. ..nasıl yani
ee pes yaniYani konu sahibinin kendisi bunlari yaşayan. ..
Ben 21 yasinda 2 senelik evliyim 56 kilo duzgum fizikliyim Bir de kizim var. Ama sanki esim hep başkalarına bakiyor onlari istiyor gibi geliyo hic rahat vermiyorum tv de bile cikinca bak diyorum onu istiyon falan her ortamda böyleyim. Ne yapicam bennnn...
Iyı akşamlar sıze derdımı paylaşıcam. Biz ıkı kardesız ben 21 kardesım 9 yaşında anneannem buyutmus beni kardesım olana kadar annem çalışmış hep. Sımdı bana o kadar resmı sogukki anlatamam. Kardesıme hep annem yavrum kuzum der. Bana hep seda dıye ısmınle hıtap eder nıye bana böyle soğuk kaynanam hep kızına kuzum annem canım der 26 yasında olmasına rağmen hep onlara ozenırım
Iyı akşamlar sıze derdımı paylaşıcam. Biz ıkı kardesız ben 21 kardesım 9 yaşında anneannem buyutmus beni kardesım olana kadar annem çalışmış hep. Sımdı bana o kadar resmı sogukki anlatamam. Kardesıme hep annem yavrum kuzum der. Bana hep seda dıye ısmınle hıtap eder nıye bana böyle soğuk kaynanam hep kızına kuzum annem canım der 26 yasında olmasına rağmen hep onlara ozenırım
Mrb bayanlar bn 2 yillik evliyim severekk evlendim esimle fakat en basindan beri kaynana ve gorumce beni sevmiyo ben rahat giyinen gezen bir insanimm ıstanbul da büyüdüm fakat onlat hep bi bahane laf sokmalar bana düzgün giyin ailemize uy falan. Ne yapsam sorgulamalarr takipler beni.Bu fesatliktan biktim esimide doldurmuşlar asla gelmesin sen tek gel demisler. Cok kotu hissettim kendimi bir daha görüşmek yok onlarla ama ben nasil eşime davrancam beni kötü bilmemesi icin ne yapcam nolur yardim :*
doktora git! ciddiyim, normal değilsinBenim kardesm 20 yasinda 2 senelik evli. 10 gundur esinin arkadaşıyla konusuyormus telden. Sadece arkadaş maksatla falan dedi gerçekten oyleydi. Ama baktim kardesim kendini kaptiriyor hoslantiya gitti. Cocuk boyle degil normal arkadas gibi. En son disarida gormus bu cocugu oturup konuşurken cocugu opmus ve cocuk bekar. Hemen iktirmis ve cok yanlış falan demis telden engellemis. Ama benim salak kardesim hala aramaya calisiyor.. sizce yorumunuz ne
Benim 2 tane kardeşim var. Ne kadar yargili insanlarsiniz acik arayicilar günahı sizin boynunuza
Her konunun sonunda bize saydırmasanız olmaz değil mi?Benim 2 tane kardeşim var. Ne kadar yargili insanlarsiniz acik arayicilar günahı sizin boynunuza
Benim için sakıncası yok.Bunu yasayan ben degilim farkindamisiniz iftiraya giriyor? Avukatlar araya giricek artik benden soylemesi.
Bunu yasayan ben degilim farkindamisiniz iftiraya giriyor? Avukatlar araya giricek artik benden soylemesi.