- 21 Kasım 2014
- 52
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi sevdacicegi2243
Benim kardesm 20 yasinda 2 senelik evli. 10 gundur esinin arkadaşıyla konusuyormus telden. Sadece arkadaş maksatla falan dedi gerçekten oyleydi. Ama baktim kardesim kendini kaptiriyor hoslantiya gitti. Cocuk boyle degil normal arkadas gibi. En son disarida gormus bu cocugu oturup konuşurken cocugu opmus ve cocuk bekar. Hemen iktirmis ve cok yanlış falan demis telden engellemis. Ama benim salak kardesim hala aramaya calisiyor.. sizce yorumunuz ne
Benim kardesm 20 yasinda 2 senelik evli. 10 gundur esinin arkadaşıyla konusuyormus telden. Sadece arkadaş maksatla falan dedi gerçekten oyleydi. Ama baktim kardesim kendini kaptiriyor hoslantiya gitti. Cocuk boyle degil normal arkadas gibi. En son disarida gormus bu cocugu oturup konuşurken cocugu opmus ve cocuk bekar. Hemen iktirmis ve cok yanlış falan demis telden engellemis. Ama benim salak kardesim hala aramaya calisiyor.. sizce yorumunuz ne
18 yaşında evlenirken ne diye evlendi, o zaman da tarif ettiğiniz gibiymiş şimdi de öyle.
Ay yok ya tarif ettiğiniz gibi değilmiş bu Mart ayında 9 yaşındaymış, iki senelik evli olan da sizsiniz, buna sizin yorumunuz nedir?
Acilen tedavi olmalısınız biliyorsunuz değil mi?Benim kardesm 20 yasinda 2 senelik evli. 10 gundur esinin arkadaşıyla konusuyormus telden. Sadece arkadaş maksatla falan dedi gerçekten oyleydi. Ama baktim kardesim kendini kaptiriyor hoslantiya gitti. Cocuk boyle degil normal arkadas gibi. En son disarida gormus bu cocugu oturup konuşurken cocugu opmus ve cocuk bekar. Hemen iktirmis ve cok yanlış falan demis telden engellemis. Ama benim salak kardesim hala aramaya calisiyor.. sizce yorumunuz ne
Valla gözünüzden de hiç bir şey kaçmıyor maşallahKucucuk kardesini niye alet ediyorsun?? Yapma gozunu seveyim. Git tedavi falan ol.
Senin bi kocan var namusunla hareket et. Kimseyi de arama etme..
18 yaşında evlenirken ne diye evlendi, o zaman da tarif ettiğiniz gibiymiş şimdi de öyle.
Ay yok ya tarif ettiğiniz gibi değilmiş bu Mart ayında 9 yaşındaymış, iki senelik evli olan da sizsiniz, buna sizin yorumunuz nedir?