- 29 Mayıs 2021
- 13.134
- 85.174
- 36
- Konu Sahibi askolottammm
Günlük sosyal aktiviten hayırlı olsun. Hadi yine iyisin. Burası da olmasa ne yapacaksın, neyse ki var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben seni engellememişmiydmmmmGünlük sosyal aktiviten hayırlı olsun. Hadi yine iyisin. Burası da olmasa ne yapacaksın, neyse ki var.
Beni değil de kendini düşün 7/24 burdasnGünlük sosyal aktiviten hayırlı olsun. Hadi yine iyisin. Burası da olmasa ne yapacaksın, neyse ki var.
Yazık yalnızlıktan kafayı yemişsin. Ellemeyin eğlensin.Ay ben seni engellememişmiydmmmm
Yıllarını vermişsin pro olmuşsun bayan tahinli çokomelGünlük sosyal aktiviten hayırlı olsun. Hadi yine iyisin. Burası da olmasa ne yapacaksın, neyse ki var.
Hahahha üzüldüm ziraaa kendini anlatıyosn her gün burda herkese yorum yapmaktan başka işin yokYazık yalnızlıktan kayayı yemişsin. Ellemeyin eğlensin.
Tek arkadaşn burdakiler olmalı :)))Yazık yalnızlıktan kafayı yemişsin. Ellemeyin eğlensin.
VarGörücü usulü daha uygun abin için. Yok mu o niyette olan birileri etrafta?
Böyle bi öğretmenimiz vardı bizim, okul dışında bizi bile görünce yüzü pembe pembe olur, konuşmadan basar giderdi. 50 yaşına gidecek hala tık yok, evlenememiş.Selam arkadaşlar evlendiğim günden beri erkek kardeşimi çok kafama takıyorum evlenmek istiyor 29 yaşıdna abim aslında küçük bir ilçede yaşıyor ailemle abim diye demiyorum çok çalışkan işinde gücünde efendi bir cocuk ama cok içine kapanık hiç kız arkadası olmadı çünkü yapamaz çekingen cokta iyi bişey değil aslında bu durum yani bilmiyorum yaşıda geçiyor cok üzülüyorum kafama takıyorum menstrasyon dönemlerinde cok aşırı duygusal oluyorm yani napabilrz düşünmesen olmuyor annemler tanıdık vardı bulmuş kız izmirde izmire taşınırsa olur demiş orayada gitmez uygulamadan da güvenilmez yada her nasip vaktini mi bekler oalcagı zaman kendiliğinden olur mu nasl olur bir fikir verebilrmisinz annemde cok kafasına takıyor
Komik mi pekiBöyle bi öğretmenimiz vardı bizim, okul dışında bizi bile görünce yüzü pembe pembe olur, konuşmadan basar giderdi. 50 yaşına gidecek hala tık yok, evlenememiş.
Gülene sor aşkım ne bileyim?Komik mi peki
Ne demişler bir insanın neye güldüğünden zeka seviyesini anlarsnz boşuna dememişler kendilerini belli ediyorlarGülene sor aşkım ne bileyim?
7/24 yüksek gerilim hattı gibi gezmekten iyidir. Biraz gülsen sen de rahatlıcan aslında. Annen de sen gibiyse adamcaz içine kaçmıştır ondan böyle olmuştur.Ne demişler bir insanın neye güldüğünden zeka seviyesini anlarsnz boşuna dememişler kendilerini belli ediyorlar
Kız karşısına nasıl gelecek allah aşkına? Gökten mi inecek zembille?üffff baydınız yaa utangaç diyorum utangaç iletişimsel problemi yok karsısına kız gelrise tabikide konusur sadece kendi ilk adımı atmzzzz
Herkes kendine baksın ben halimden memnunum burda böyle boş şeylere güleceklerine herkes kendi hayatına baksn acınacak hayatları var burda milleti eziklemeye çalışıyorlar Jameya daha dün ağliyordu burda teselli ettim herkes hakettiğini yaşarmş bana bulaşacağına haline yan sen7/24 yüksek gerilim hattı gibi gezmekten iyidir. Biraz gülsen sen de rahatlıcan aslında. Annen de sen gibiyse adamcaz içine kaçmıştır ondan böyle olmuştur.
Baskın ve sinirli bir kadın figürü ile büyüyen erkek ya öfke problemli ya da içine kapanık oluyor. Abiye 2.si olmuş.Selam vermez adım atmaz onu yapmaz bunu yapmaz eeeee??? Kafede kızlar gelip kucağına mı oturacak??
Bir zahmet beğendiği kişilere yazsın ya da sosyal ortamı varsa oralarda tanışmak için adım atsın.
Erkeklerde bir alıklık mı başladı son dönemlerde yoksa hep mi böylelerdi bilmiyorum ama kadından bekler oldular her şeyi.