- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 28
- Konu Sahibi askolottammm
Ortada hiç kimse yokken nasl iletişim olacakİletisim sorunu ciddi bir durum. Biz kadınlar adım atanın erkek olması gerektiğini düşünürüz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortada hiç kimse yokken nasl iletişim olacakİletisim sorunu ciddi bir durum. Biz kadınlar adım atanın erkek olması gerektiğini düşünürüz.
Yaşadığı yerde kadın mi yok? Gidip tanissin. Ortak arkadaş ortamında sorsun sorustursun. Haber yollasın. Evlenmek isteyen erkek ilk adımı atar.Ortada hiç kimse yokken nasl iletişim olacak
Ben çekingen dedim tanımadığı insanlara yazmaz tanıdığıyla tabiki konuşur şimdi herkes sosyal medyadan yürüyor bunu kast ettim konu oldu iletişim sorunu herkes herşeyi çok biliyor madem o kadar uzmandınz coğunuz burda ağliyorsnz kocanzdan sevgilnzden o kadar iyisinzyaaİletisim sorunu ciddi bir durum. Biz kadınlar adım atanın erkek olması gerektiğini düşünürüz.
Neyse konu farkli yerlere gtti normal yorum yapana da cevP veresim yok iiyi günlerYaşadığı yerde kadın mi yok? Gidip tanissin. Ortak arkadaş ortamında sorsun sorustursun. Haber yollasın. Evlenmek isteyen erkek ilk adımı atar.
Sosyal medyadan görürsün sonra tanisirsin aslında çok kötü bir yol değil.Secenek bol hem. Ben ağlamıyorum ama niye öyle dedin. Bir erkeğin ilk adımı atmaması çoğu kadın için kabul edilemez bir şey. Aşması gerek bunu.Ben çekingen dedim tanımadığı insanlara yazmaz tanıdığıyla tabiki konuşur şimdi herkes sosyal medyadan yürüyor bunu kast ettim konu oldu iletişim sorunu herkes herşeyi çok biliyor madem o kadar uzmandınz coğunuz burda ağliyorsnz kocanzdan sevgilnzden o kadar iyisinzyaa
Kız aradığımızı nerden cıkardnzKoskoca adama kız mı arıyorsunuz?
Kötü demedm keşke yapsa sorun orda yapmıyor ... Diğerlerine söyledmSosyal medyadan görürsün sonra tanisirsin aslında çok kötü bir yol değil.Secenek bol hem. Ben ağlamıyorum ama niye öyle dedin. Bir erkeğin ilk adımı atmaması çoğu kadın için kabul edilemez bir şey. Aşması gerek bunu.
Durdk yere sinirlenmedm herhalde bndeKuzum siz niye bu kadar gerginsiniz, millet gak demis haşlamissiniz, guk demis naşlamissiniz
Bu kadar sinir kalbe ve beyne zarar, hoslanmiyorsaniz kendinize uygun olmayan yorumlardan baslik acmazsiniz kimse de sinirinizi bozmaz. Bir gun kut diye gidiverirsiniz bu sinirle mazallah.
Bu arada ilk adimi atamamak gibi, bu sekilde sinir küpü halinde gezmek de iletisim problemidir.
Anladım. Bu sorunu bir aşmaya çalışsın. Zamanla deneye deneye üstesinden gelir bence. :)Kötü demedm keşke yapsa sorun orda yapmıyor ... Diğerlerine söyledm
Ay ne alaka ne alakagErkeklerden hoşlanıyor da olabilir kendisi
Neden olmasın?Ay ne alaka ne alakag
Yüzde bir ihtimal bile olamazNeden olmasın?
Sizi daha onceki basliklarinizdan hatirliyorum, hatta bu tarziniz sebebiyle pek yanit vermemistim. Kolay sinirleniyor, sonra da durmuyorsunuz, kolayca kirici olabiliyorsunuz, sınırlari kolay asiyorsunuz. Bir profesyonelle gorusmeyi dusundunuz mu? Sizi dusunerek soyluyorum, bu kadar kolay sinirlenmek, bu kadar kolay kiricilasmak iliskilerinizi yipratir, cok uzulursunuz.Durdk yere sinirlenmedm herhalde bnde
olamaz diyemezsiniz. Belki öyle söyleyemiyor ve çekingen. Bunlar da ihtimal dahilinde.Yüzde bir ihtimal bile olamaz
İyi madem hatırlıyorsanz dikkat ettmişsinizdir bana güzellikle gelene bende öyle gidiyorm beni tanımadan burda açtığm konu üzerinden eleştirenlere de hak ettiği gibi cevap veriyorm kaldı ki insanca eleştirilebilir kırıcı olmadan onlar beni kırarsa bnde kırarım bunun nesi sorun olsnSizi daha onceki basliklarinizdan hatirliyorum, hatta bu tarziniz sebebiyle pek yanit vermemistim. Kolay sinirleniyor, sonra da durmuyorsunuz, kolayca kirici olabiliyorsunuz, sınırlari kolay asiyorsunuz. Bir profesyonelle gorusmeyi dusundunuz mu? Sizi dusunerek soyluyorum, bu kadar kolay sinirlenmek, bu kadar kolay kiricilasmak iliskilerinizi yipratir, cok uzulursunuz.